Jelenleg 51 vendég és nincs Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Már rég befejeztem ezt a Waffenträger. Ez is olyan ...
Shunz 50 perccel ezelőtt
Áááá, nem adja a harmincat.
Sixtyfeetofbridge 2 órával ezelőtt
A befejezéshez nem lehet köze, mert én is látom ...
21Megahertz 12 órával ezelőtt
Érdekes. Azután kaptam meg, amikor befejeztem a 20 szintet ...
PZoli 13 órával ezelőtt
Nem mindenkinek adja. Nekem nincs ilyen ajánlatom...
Shunz 20 órával ezelőtt
Látok egy ilyen egyszeri ajánlatot a shopban. Gondlom ti ...
PZoli 1 napja
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 1 napja
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 1 napja
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 1 napja
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 1 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 2 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 3 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 3 napja

Prémium harckocsik

8 éve 8 hónapja #227847 Írta: colmancer
Megválaszolva: colmancer
GregoryEgo!

Ez így van. Neked is igazad van.
Csak megemlítettem, mert furcsáltam...ugye nem baj? ;)

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

8 éve 8 hónapja - 8 éve 8 hónapja #227848 Írta: GregoryEgo
Megválaszolva: GregoryEgo
Egyáltalán nem. Én is szoktam sok mindent furcsálni, pl én is elgondolkodtam azon, h egy mod miatt jelzi aktívnak, vagy olyan régi időkből van az a kép, mikor még a fejlesztők ilyesmire nem figyeltek. Vagy hogy M48A1 Patton esetében miért raknak célzást segítő skilleket, mikor a kalkulátorok szerint kb semmit sem segít rajta, annyira jó a gun-handling-je.

8 éve 8 hónapja #227856 Írta: BiO_rOo_BOT
Megválaszolva: BiO_rOo_BOT
MIre gondolsz az alatt hogy "célzás segítő skill"? Mint pl. a Smooth Ride vagy a Snapshot?
Tier 10-be azért már nem 1-2 skilles legénységről beszélünk, hanem inkább 3-4-5 skill / legényésgi tag. Akkor mit raksz rájuk?
BIA, 6th Sense alap, mehet mellé Repair és Camo. De ezek után mit raksz fel ha nem Smooth Ride-ot és Snapshotot, amiknek több értelme van?
Csak kíváncsi vagyok...

Egyáltalán nem. Én is szoktam sok mindent furcsálni, pl én is elgondolkodtam azon, h egy mod miatt jelzi aktívnak, vagy olyan régi időkből van az a kép, mikor még a fejlesztők ilyesmire nem figyeltek. Vagy hogy M48A1 Patton esetében miért raknak célzást segítő skilleket, mikor a kalkulátorok szerint kb semmit sem segít rajta, annyira jó a gun-handling-je.

8 éve 8 hónapja - 8 éve 8 hónapja #228043 Írta: Kisgyerek87
Megválaszolva: Kisgyerek87
Most pedig ismét kap egy Buffot az FV4202, 40km/h-ról, 50km/h-ra emelik! Azért így már szerintem jó lesz :-)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Tomat

8 éve 8 hónapja #228046 Írta: Nortonor
Megválaszolva: Nortonor

Most pedig ismét kap egy Buffot az FV4202, 40km/h-ról, 50km/h-ra emelik! Azért így már szerintem jó lesz :-)

DPM buff kéne neki vagy egy erősebb motor, nem végsebesség limit változtatás. 230-as alfával az a töltésidő elég nevetséges.

8 éve 8 hónapja #228047 Írta: uuee
Megválaszolva: uuee

MIre gondolsz az alatt hogy "célzás segítő skill"? Mint pl. a Smooth Ride vagy a Snapshot?
Tier 10-be azért már nem 1-2 skilles legénységről beszélünk, hanem inkább 3-4-5 skill / legényésgi tag. Akkor mit raksz rájuk?
BIA, 6th Sense alap, mehet mellé Repair és Camo. De ezek után mit raksz fel ha nem Smooth Ride-ot és Snapshotot, amiknek több értelme van?
Csak kíváncsi vagyok...

Vezetőre inkább kuplungégető vagy offroad, a smooth ride amúgy is overrated (4% egyenes vonalú haladáskor...), Lövészre valóban a snapshot a legjobb (7.5% toronyforgáskor, az akármilyen jó is a gun handling, akkoris megéri).

8 éve 8 hónapja #228049 Írta: Kisgyerek87
Igen igazad van, de akkor mi lenne a hátránya? Nem csak egy dologban kell a premium harckocsiknak gyengébnek lenniük. Sajnos ez bevállt recept.

8 éve 8 hónapja #228051 Írta: Nortonor

Igen igazad van, de akkor mi lenne a hátránya? Nem csak egy dologban kell a premium harckocsiknak gyengébnek lenniük. Sajnos ez bevállt recept.

Jó kis recept, de mennyire teljesül mondjuk a Skorpion G, Liberté és Patriot esetében?
Egyébként ez egyszerű lenne. A Centi 1 kap DPM buffot, neki is meg kéne adni. A Centi 1 kap nagyobb végsebességet, de a motorja is erősebb, szóval neki igen, de az FV-nek nem kéne adni.
Akár hogy is foltozgatják, amíg 230 alfával annyi idő alatt tölt mint egy 250 alfás T-44 addig nem lesz látványosan jobb a tank.

8 éve 8 hónapja - 8 éve 8 hónapja #228054 Írta: Kisgyerek87
A hadnagy úrnak igaza van. De kérem, melyik prémium harckocsi az , amelyik látványosan jó? Ember válogatja az igaz, de úgy gondolom mindegyiknek megvan a maga átka. Tény az is hogy az FV, 8T-ben gyenge sebzéssel rendelkezik. Az IS6 ugyanebben a Tierben nehéz tankként 175 átütéssel "hasít"! Szerintem az a legnagyobb vicc.

8 éve 8 hónapja - 8 éve 8 hónapja #228065 Írta: Tomat
Megválaszolva: Tomat

DPM buff kéne neki vagy egy erősebb motor, nem végsebesség limit változtatás. 230-as alfával az a töltésidő elég nevetséges.

Lehet találni gyengepontokat az FV esetében, de azért mégiscsak egy nagyon jól használható tank random csatákban. A T44-nek meg átütése nincs, hiába tölt gyorsabban, T44-é 183, FV-é 226. Szerintem nem kérdés, hogy melyiket használja szívesebben az ember :).

8 éve 8 hónapja - 8 éve 8 hónapja #228076 Írta: Nortonor

Lehet találni gyengepontokat az FV esetében, de azért mégiscsak egy nagyon jól használható tank random csatákban. A T44-nek meg átütése nincs, hiába tölt gyorsabban, T44-é 183, FV-é 226. Szerintem nem kérdés, hogy melyiket használja szívesebben az ember :).

Viszont 1v1-ben más 8-as medekkel szemben hiába villog 226 pennel egy T-44 a nagyobb DPM-e és mobilitása miatt életképesebb. Illetve heavyk ellen is forgásból és nagyobb DPM-ből még a kisebb pen ellenére is jobban érvényesül, de ez elmondható az összes többi t8-as medre az SP és a Reva-n kívül még.

EDIT
Egyébként félreértés ne essék, nekem is megvan az FV med és a legtöbbekkel ellentétben én kimondottan kedvelem is, de az én véleményem az, hogy ha már segíteni akarnak neki, akkor többet használna egy nagyobb DPM, mint egy feljebb tekert végsebesség, amit a gyenge motor miatt amúgy is csak nehezen fog elérni.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Tomat

8 éve 8 hónapja - 8 éve 8 hónapja #228083 Írta: Tomat
Megválaszolva: Tomat

Viszont 1v1-ben más 8-as medekkel szemben hiába villog 226 pennel egy T-44 a nagyobb DPM-e és mobilitása miatt életképesebb. Illetve heavyk ellen is forgásból és nagyobb DPM-ből még a kisebb pen ellenére is jobban érvényesül, de ez elmondható az összes többi t8-as medre az SP és a Reva-n kívül még.

EDIT
Egyébként félreértés ne essék, nekem is megvan az FV med és a legtöbbekkel ellentétben én kimondottan kedvelem is, de az én véleményem az, hogy ha már segíteni akarnak neki, akkor többet használna egy nagyobb DPM, mint egy feljebb tekert végsebesség, amit a gyenge motor miatt amúgy is csak nehezen fog elérni.

Ezt aláírom.
Viszont továbbra is tartom, hogy sokkal szívesebben megyek az FV-vel, mint a T44-el (megvan mindkettő, de vehetjük a T44100-at is), összehasonlíthatatlanul jobb a játékélmény az előbbivel. Ha ismered a tank hibáit (ami miatt nem tanácsos 1v1-be azonos tankosztályú meddel kerülni), akkor ezeket többnyire ki lehet küszöbölni :).
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Nortonor, Kopasz0721

8 éve 8 hónapja #228096 Írta: Rallyefan81
Megválaszolva: Rallyefan81
eu.wargaming.ne...cials/

Pz II J, Styer WT , KV-122

8 éve 8 hónapja #228103 Írta: Tettigonia
Megválaszolva: Tettigonia
Láttatok már 6k damage-t Cromwell B-vel? :yk:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Frankenstein Bourne

8 éve 8 hónapja #228106 Írta: dabombgirl
Megválaszolva: dabombgirl

Szellemi fogyatékosoknak milyen prémtankot ajánlotok? :spaz:

A SuperPershinget :).

Löwét, én vagyok rá a legjobb példa :D
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Toydolls2, kvantumfizikus

Téma: OFF topik

• máté.tóth profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Az mm pedig érzésre jobb lett, leosztások...
    • Írta: máté.tóth
    • 7 órája 3 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 napja 7 órája ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 1 hete 2 perce ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 4 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.