Jelenleg 150 vendég és 4 Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Áááá, nem adja a harmincat.
Sixtyfeetofbridge 51 perccel ezelőtt
A befejezéshez nem lehet köze, mert én is látom ...
21Megahertz 10 órával ezelőtt
Érdekes. Azután kaptam meg, amikor befejeztem a 20 szintet ...
PZoli 11 órával ezelőtt
Nem mindenkinek adja. Nekem nincs ilyen ajánlatom...
Shunz 18 órával ezelőtt
Látok egy ilyen egyszeri ajánlatot a shopban. Gondlom ti ...
PZoli 1 napja
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 1 napja
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 1 napja
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 1 napja
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 1 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 2 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 3 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 3 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 3 napja

Prémium harckocsik

8 éve 7 hónapja #229565 Írta: dobilaci
Megválaszolva: dobilaci

Jelenleg szerintem a leg használhatatlanabb tank a háromból az IS6,valami katasztrófa bízom benne kap egy buff-ot mert ez az állapot amiben most van semmire sem elég. A LOWE meg nagyon jó lett szerintem most meg éri az árát. Jó egy jó játékos kezében biztosan jól zenél vagy jobban az IS6,de aki egy átlagos vagy az alatti az egyenlőre messzire kerülje szerintem. :sick:

En inkabb jatszok KV-5-el mint IS-6-al...

Mi a fő probléma az IS-6 -al?

Ki nem allhatom az agyujat. KV-5-nek igaz, hogy kisebb az atutese de sokkal jobb a lovegkezelese es brutalisan gyorsan tolt heavy-hez kepest.

Jobban elvezem vele a jatekos, sokkal jobban. Igaz vannak csatak mikor ugy erzem teljesen papir, mert a jo jatekosokat nem hatja meg a forditott sidecrape, atlovik a kupolat vagy a tornyot lovegpajzs korul. De amikor a tomato hordat kapom ellenfelnek, akkor olyan erzesem van, hogy en vagyok a WoT istene. :cheer:

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

8 éve 7 hónapja #229567 Írta: Allanon44
Megválaszolva: Allanon44
De KV-5 öt már nem kapni ha jol látom ... :scratch:

8 éve 7 hónapja #229573 Írta: Rallyefan81
Megválaszolva: Rallyefan81

Jobban elvezem vele a jatekos, sokkal jobban. Igaz vannak csatak mikor ugy erzem teljesen papir, mert a jo jatekosokat nem hatja meg a forditott sidecrape, atlovik a kupolat vagy a tornyot lovegpajzs korul. De amikor a tomato hordat kapom ellenfelnek, akkor olyan erzesem van, hogy en vagyok a WoT istene. :cheer:

Off:
Nagyon szexi a fordított ascrape... :troll:

Figyelem: Spoiler!

On:
U.i.: Láttam mit tud a dolog! :thx:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: dobilaci, tiger, Rohamnyuszi

8 éve 7 hónapja #229576 Írta: dobilaci
Megválaszolva: dobilaci

De KV-5 öt már nem kapni ha jol látom ... :scratch:

Idoszakosan szokott kaphato lenni. Ha jol emlekszem legutoljara a karacsonyi akcio keretein belul lehetett megvenni.

8 éve 7 hónapja #229592 Írta: DrGoodBad
Megválaszolva: DrGoodBad

Jelenleg szerintem a leg használhatatlanabb tank a háromból az IS6,valami katasztrófa bízom benne kap egy buff-ot mert ez az állapot amiben most van semmire sem elég. A LOWE meg nagyon jó lett szerintem most meg éri az árát. Jó egy jó játékos kezében biztosan jól zenél vagy jobban az IS6,de aki egy átlagos vagy az alatti az egyenlőre messzire kerülje szerintem. :sick:

En inkabb jatszok KV-5-el mint IS-6-al...

Mi a fő probléma az IS-6 -al?

az átütése már tier 8-ban is kevés néha,minden más ok csak fegyvered nincs hozzá normális,legalább is a többihez viszonyítva.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Sunhair

8 éve 7 hónapja - 8 éve 7 hónapja #229600 Írta: CrawlingChaos
Megválaszolva: CrawlingChaos

játszanák én a tesztszerón de egyszerüen fullon van, 22000 vagyok a sorban akik várnak :rofl:
de a Löwe akkor megéri az árát? :D

Ránéztem az accountodra, én továbbra is lebeszélnélek a nyolcas prémiumokról.
A T29 a legmagasabb szintű kifejlesztett tankod. Ez egy nagyon kezdő barát, saját szintjén kivételes erősségű tank. Ezzel is nagyjából 2-3 lövést tudsz leadni átlagosan csatánkánt.
Ezzel a teljesítménnyel hidd el nem érdemes nyolcas prémiumot venni. Hiába mondják neked, hogy melyikkel milyen 100k credit feletti köröket lehet hozni, hidd el, hogy te a közelébe se fogsz velük kerülni egyelőre.
Hidd el, csak a jó szándék vezet, felesleges beruháznod! Tanuld meg használni a T29-et, a KV-1-et, a németeknél a Tigris II-t.
Én a helyedben először eljutnék tier nyolcig önerőből valamelyik ágon, credit farmoláshoz pedig prémium accountot vegyél, naponta 250 arany, és olyan tankkal menj, amivel prém account nélkül is jól keresel. Fejleszd ki és próbáld ki vagy a T32-t, vagy az IS-3-at, vagy Tigris II-t. Ha azok tetszenek, akkor érdemes lehet megpróbálni az azonos nemzetnél kínált nyolcas prémiumot. Az IS-6 a "gyenge" átütés miatt szintén nem kezdőknek való, nagyon nem... Az IS-6 akkor jön szóba, ha mondjuk egy sima IS tank ágyuval tier nyolcas és kilences meccsben is úgy érzed, hogy hasznos tagja bírsz lenni a csapatodnak.

Nyolcas szinten már egész más a játék, mint tier 5-6-ban, csak pislogni fogsz, zéró tapasztalattal. A statisztikáid alapján még a játék mechanizmusait is tanulnod kellene előbb, legalább "alap" fokon.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: dobilaci, Sunhair, Sics, Tomat, Ba_nshee

8 éve 7 hónapja #229630 Írta: Allanon44
Megválaszolva: Allanon44
tudom hogy nem vagyok még jo játékos ezt nem is vitatom, csak valahol elkell kezdeni :scratch: 5ös prém tankom már van a matilda, de feljebb is kéne egy mivel később mégjobban kell majd a credit ezért gondlkozok egy tier 8as prémium tankon. németeknél elég jol haladok eljutottam már a panher 2 ig a tiger 2ig kitudnám őket huzni szabad xp ből orosz ágon mindeképp IS en gondolkodok csak még nemtudom IS-7 fele vagy IS-4 fele éri majd meg később menni... :/ illetve T32 is megvan már csak nem akartam megvenni mert az M103at sokan szidják.. hogy szenvedés vele a játék, a E5ről meg vegyesek az érzelmek xD de még mindig ott tartunk hogy nemtudom mit vegyek... :dry: :dry:

8 éve 7 hónapja #229636 Írta: Snoke
Megválaszolva: Snoke
Nekem van egy csomó prém tankom, de alig merek játszani velük. Csak a statomat húzom lefelé velük. A prémek csak a saját tierjüknem érnek valamit, legalábbis az én kezemben. Mikor lőwével, meg panther 8.8-cal t10-ben kell nyomulni, az elég szívás. Tolom jó drágán a gold lőszert és így is túl keveset sebzek. Ma vettem unalmamban egy Svéd Leo-t. Na az egy szuper kis tank. Egész nap azzal mentem, mert annyira tetszik.

8 éve 7 hónapja #229642 Írta: Ba_nshee
Megválaszolva: Ba_nshee
Patriot nem lesz többet a boltban, vagy mi a helyzet? :whistle:

8 éve 7 hónapja #229645 Írta: CrawlingChaos

tudom hogy nem vagyok még jo játékos ezt nem is vitatom, csak valahol elkell kezdeni :scratch: 5ös prém tankom már van a matilda, de feljebb is kéne egy mivel később mégjobban kell majd a credit ezért gondlkozok egy tier 8as prémium tankon. németeknél elég jol haladok eljutottam már a panher 2 ig a tiger 2ig kitudnám őket huzni szabad xp ből orosz ágon mindeképp IS en gondolkodok csak még nemtudom IS-7 fele vagy IS-4 fele éri majd meg később menni... :/ illetve T32 is megvan már csak nem akartam megvenni mert az M103at sokan szidják.. hogy szenvedés vele a játék, a E5ről meg vegyesek az érzelmek xD de még mindig ott tartunk hogy nemtudom mit vegyek... :dry: :dry:

Allanon szerintem egyelőre tanulj a játékról, kezdésnek mindjárt nem árt az oldal Kezdőknek szánt részét nézegetni, Vannak olvasmányos és videó anyagok is. Jó dolog a tapasztalás, de sokkal nehezebb tanulni, ha nem érted, mi miért történik.
Nehéz tankokkal pl. nem áll tisztában lenni olyan fogalmakkal, mint sidescrape, hull down / tornyozás , face hug, és az már megint máskérdés, hogy arra már a tapasztalat is jó, hogy rájöjj, mivel mit érdemes.
A Matilda nem egy igazán szerencsés prém tank. Hatos szinten sokkal stabilabb járgányok vannak. Esetleg az ötösök között is lehet, hogy ha már a nehéz tankok tetszenek, érdemesebb egy KV-220-at, T14-et, vagy Churchill III-at kipróbálni. Ami a játékon belül is kapható, azokat akcióban akár féláron is megveheted. A nyolcasokra legfeljebb 15% kedvezmény van, de azt sem gyakran rakják be.
Egyébként én is azt érzem, hogy eldöntötted, és megveszed: te döntésed. Abból a szempontból lesz csalódás, hogy ha nem sebzel velük, akkor apropénzt fognak keresni neked, amennyit egy ötöd ennyibe kerülő tankkal is össze tudsz hozni prémium fiókkal megtámogatva. De nyilván ez is olyan, amit lehet meg kell tapasztalnod.
Remélem nem a dühöngőben fogunk veled hamarosan találkozni, én csak ettől akartalak téged is, meg magunkat is megkímélni.

8 éve 7 hónapja #229647 Írta: CrawlingChaos

Szerintem az amerikai hétvégén be fogják rakni. (Momentán az amerikai szerón éppen amerikai hétvége van, a Patriot, illetve a bohócfestés nélküli változata, a Ram II és az M4 Improved van leárazva csomagokba rakva, bár ebből nem kell egyenes következtetés levonni, hogy mi lesz az Eu-n...

8 éve 7 hónapja - 8 éve 7 hónapja #229648 Írta: Ba_nshee

Előbb-utóbb biztos lesz, de valószínűleg nem mostanában, mert január első hetében volt.

Köszi.

Arra szerettem volna utalni, hogy hiányolom a listáról. (Meg kicsit arra is, hogy mennyi létjogosultsága van a T34, IS6, KV5, Löwe vacillálásnak, amikor van Patriot.)

:blondy:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Sics

8 éve 7 hónapja #229650 Írta: CrawlingChaos

Előbb-utóbb biztos lesz, de valószínűleg nem mostanában, mert január első hetében volt.

Köszi.

Arra szerettem volna utalni, hogy hiányolom a listáról. (Meg kicsit arra is, hogy mennyi létjogosultsága van a T-34, IS6, KV5, Löwe vacillálásnak, amikor van Patriot.)

Ja bocs, ehhez én most fáradt vagyok! :) Persze jogos, bár az a része ugyanúgy megáll, hogy azt sem ajánlanám neki jobban. De tény, hogy ha már muszáj valamit, akkor inkább a Patriot, vagy a Liberté jelen állás szerint! :thx2:

8 éve 7 hónapja #229652 Írta: Ba_nshee

Köszi.

Arra szerettem volna utalni, hogy hiányolom a listáról. (Meg kicsit arra is, hogy mennyi létjogosultsága van a T-34, IS6, KV5, Löwe vacillálásnak, amikor van Patriot.)

Ja bocs, ehhez én most fáradt vagyok! :) Persze jogos, bár az a része ugyanúgy megáll, hogy azt sem ajánlanám neki jobban. De tény, hogy ha már muszáj valamit, akkor inkább a Patriot, vagy a Liberté jelen állás szerint! :thx2:

Semmi :).

Megáll, de ha már lista és választás, akkor.

(Liberté kezdőbarátabb, de francia heavyket pont nem viszi.)

8 éve 7 hónapja #229656 Írta: Sunhair
Megválaszolva: Sunhair

Köszi.

Hmm...mit keres itt a T-34 tudtommal a kis orosz med nem prém tank... :troll: :trollol:

Téma: OFF topik

• máté.tóth profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Az mm pedig érzésre jobb lett, leosztások...
    • Írta: máté.tóth
    • 5 órája 30 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 napja 6 órája ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 6 napja 22 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 4 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.