tudom hogy nem vagyok még jo játékos ezt nem is vitatom, csak valahol elkell kezdeni
5ös prém tankom már van a matilda, de feljebb is kéne egy mivel később mégjobban kell majd a credit ezért gondlkozok egy tier 8as prémium tankon. németeknél elég jol haladok eljutottam már a panher 2 ig a tiger 2ig kitudnám őket huzni szabad xp ből orosz ágon mindeképp IS en gondolkodok csak még nemtudom IS-7 fele vagy IS-4 fele éri majd meg később menni... :/ illetve T32 is megvan már csak nem akartam megvenni mert az M103at sokan szidják.. hogy szenvedés vele a játék, a E5ről meg vegyesek az érzelmek xD de még mindig ott tartunk hogy nemtudom mit vegyek...

Allanon szerintem egyelőre tanulj a játékról, kezdésnek mindjárt nem árt az oldal Kezdőknek szánt részét nézegetni, Vannak olvasmányos és videó anyagok is. Jó dolog a tapasztalás, de sokkal nehezebb tanulni, ha nem érted, mi miért történik.
Nehéz tankokkal pl. nem áll tisztában lenni olyan fogalmakkal, mint sidescrape, hull down / tornyozás , face hug, és az már megint máskérdés, hogy arra már a tapasztalat is jó, hogy rájöjj, mivel mit érdemes.
A Matilda nem egy igazán szerencsés prém tank. Hatos szinten sokkal stabilabb járgányok vannak. Esetleg az ötösök között is lehet, hogy ha már a nehéz tankok tetszenek, érdemesebb egy KV-220-at, T14-et, vagy Churchill III-at kipróbálni. Ami a játékon belül is kapható, azokat akcióban akár féláron is megveheted. A nyolcasokra legfeljebb 15% kedvezmény van, de azt sem gyakran rakják be.
Egyébként én is azt érzem, hogy eldöntötted, és megveszed: te döntésed. Abból a szempontból lesz csalódás, hogy ha nem sebzel velük, akkor apropénzt fognak keresni neked, amennyit egy ötöd ennyibe kerülő tankkal is össze tudsz hozni prémium fiókkal megtámogatva. De nyilván ez is olyan, amit lehet meg kell tapasztalnod.
Remélem nem a dühöngőben fogunk veled hamarosan találkozni, én csak ettől akartalak téged is, meg magunkat is megkímélni.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...