Szerintem arra várhatunk..
Én amúgy megvenném a Patriotot de a drága jó egyetem hök-je megint megfosztott egy szép kis összegtől pedig milyen jó kis tank és még szép is... amúgy ti ezt vagy a Libertét vennétek meg? (ha majd lesz)
Amúgy ez a WN8 egy szemét dolog mert én régen nagyon lent voltam jó sok csatáig... és nagyon lassan növekszik. Persze az aktuális WN8 az már vállalható de mindig az összes miatt izélik az embert pedig az is növekszik de most annyi prém tank után amit vettem én nem nulláznám le a fiókom a WN8 miatt...
Én amúgy megvenném a Patriotot de a drága jó egyetem hök-je megint megfosztott egy szép kis összegtől pedig milyen jó kis tank és még szép is... amúgy ti ezt vagy a Libertét vennétek meg? (ha majd lesz)
Amúgy ez a WN8 egy szemét dolog mert én régen nagyon lent voltam jó sok csatáig... és nagyon lassan növekszik. Persze az aktuális WN8 az már vállalható de mindig az összes miatt izélik az embert pedig az is növekszik de most annyi prém tank után amit vettem én nem nulláznám le a fiókom a WN8 miatt...
Az USA shopban most kaphato Patriotkent, illetve T26E5-kent festes nelkul. Elobb-utobb csak berakjak hozzank is.
Liberte vagy Patriot? Erdekes dilemma. En mindkettot meg fogom venni, nem tudnek relaciosjelet tenni a ket jarmu koze. Dombos palyakon szerintem a Patriot van elonyben, beepitett teruleten viszont a Liberte.
Ő viszont nem törekszik arra hogy jó játékos legyen, egész egyszerűen élvezni szeretné a játékot. Amennyiben úgy látja, hogy számára szenvedés lesz egy adott kör: afk.
Ettől függetlenül, valóban az van amit mondasz, ettől szarabb lesz a játék.
A játékélmény "fenntartása" véleményem szerint nehezebb, mint egy kiemelkedő stat elérése. Kiemelkedő statot el lehet érni "birkák" levadászásával ,de hol van abban a játékélmény pl?
Személy szerint az összes wn8-mat odaadnám, ha cserébe több játékélményt kapnék, mondjuk hétvégén este... én mostanában a dezertálásra szoktam rá, pedig régen lenéztem az ilyen cselekvéseket.
Last edit: 8 éve 7 hónapja by HUNterRichie.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Sics
Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!
Snoke
Látogató
8 éve 7 hónapja - 8 éve 7 hónapja#229801Írta: Snoke
én mostanában a dezertálásra szoktam rá, pedig régen lenéztem az ilyen cselekvéseket.
Én most is lenézem...
Ezt sosem fogom megérteni. Engem motiválni szokott ha megy az ellenfél. Nincs nagyobb élmény mint megfordítani és lehozni egy vesztésre álló meccset. Ez élmény.. Ledozerolni az ellenfelet egy 15:0 meccsen inkább csak kacsavadászat. De úgy látszik van aki csak ezt élvezi.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: dobilaci, Cave, Tomat, Tindalos
én mostanában a dezertálásra szoktam rá, pedig régen lenéztem az ilyen cselekvéseket.
Én most is lenézem...
Ezt sosem fogom megérteni. Engem motiválni szokott ha megy az ellenfél. Nincs nagyobb élmény mint megfordítani és lehozni egy vesztésre álló meccset. Ez élmény.. Ledozerolni az ellenfelet egy 15:0 meccsen inkább csak kacsavadászat. De úgy látszik van aki csak ezt élvezi.
Persze élvezetesek azok a csaták amikor lehozol egy vesztésre álló meccset, meg azok a vereségek is amikor a végén hajszálnyival, de kikapsz, DE azt ne mondja nekem senki, hogy a 4 perc alatt 15-2-re elvesztett csaták bármilyen szintű élvezetet is nyújtanak (függetlenül attól, hogy az ember meglövi a sebzését és a killjét is), vagy hogy azokat a csatákat is le lehet hozni, mert az egyszerűen nem igaz. Amikor a 2. percben már 6 halottunk van és az egyik oldal teljesen elveszett akkor tényleg arra mehet max az ember hogy növelje a sebzését és 1-2 killt összehozzon esetleg, olyankor szó sem lehet győzelemről.
DE azt ne mondja nekem senki, hogy a 4 perc alatt 15-2-re elvesztett csaták bármilyen szintű élvezetet is nyújtanak
Az volt a mondanivalóm hogy, nem csak a győztes csaták jelentenek élvezetfaktort, és a ha nem jól áll a meccs akkor a dezertálás, AFK pedig tovább rontja az esélyeket.
Ha az XVM vereséget jósol és a kisebb százalékot kapott csapat összes tagja dezertálna megszűnne a játék. Nem lenne kivel játszani.
1 AFK HT is már meg tudja pecsételni egy csata sorsát.
Ha bejelentkeztél játszani akkor játszd már végig becsületből. Elvetted a helyet egy másik játékostól, aki lehet játszana rendesen.
De ne off-oljunk ebben a topic-ban nem erre van.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: CrawlingChaos, PZoli, Tindalos
Ez nálam is így van. kb 10k csatáig 1000 alatt voltam, most már elérte az 1200-at. Majd annyit akarok megpróbálni, hogy az 500 wn8 alatti tankokat megfuttatom pár körre, hogy legalább 1000-re menjenek fel (4-5 csatás járművek), akkor az átlag megugrana szerintem 1400-500 körülre. Bár így annyival jobb, hogy a csatában nem rád figyelnek, legalábbis nem úgy állnak az emberhez, hogy 1800-as az átlaga és meglepődnek amikor fogy az életük
Ez a T 28 F30 milyen tank? Ez amit most lehet kapni egy napig a shopban. Megéri megvenni? Élvezeti értéke milyen ? Kreditfarmerként gondolom nem lehet számítani rá, lévén t4-es.
A t 28-as hasonlítva milyen?
Ez a T 28 F30 milyen tank? Ez amit most lehet kapni egy napig a shopban. Megéri megvenni? Élvezeti értéke milyen ? Kreditfarmerként gondolom nem lehet számítani rá, lévén t4-es.
A t 28-as hasonlítva milyen?
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...