Jelenleg 104 vendég és egy Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

A befejezéshez nem lehet köze, mert én is látom ...
21Megahertz 9 órával ezelőtt
Érdekes. Azután kaptam meg, amikor befejeztem a 20 szintet ...
PZoli 10 órával ezelőtt
Nem mindenkinek adja. Nekem nincs ilyen ajánlatom...
Shunz 17 órával ezelőtt
Látok egy ilyen egyszeri ajánlatot a shopban. Gondlom ti ...
PZoli 23 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 1 napja
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 1 napja
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 1 napja
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 1 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 2 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 3 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 3 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 3 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 3 napja

Prémium harckocsik

8 éve 7 hónapja - 8 éve 7 hónapja #229834 Írta: Snoke
Megválaszolva: Snoke

Ez a T 28 F30 milyen tank? Ez amit most lehet kapni egy napig a shopban. Megéri megvenni? Élvezeti értéke milyen ? Kreditfarmerként gondolom nem lehet számítani rá, lévén t4-es.
A t 28-as hasonlítva milyen? :side:

IS ágyuja van rajta (tier V)

Jó kezekben fun fókagyilkos :-)

KV-1 nehéz harckocsi VI-os szintű ágyúja van rajta. Saját tierjében gyilkos, még V-ben is. Rejtőzködni kell vele, mert nem sok páncélja van. Viszont camo-ja sincs. Lehet vele jó köröket menni. Mezei T28-nál mindenben jobb, de lassabb.

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

8 éve 7 hónapja #229837 Írta: Red_Dragon_HUN
Megválaszolva: Red_Dragon_HUN

Ez a T 28 F30 milyen tank? Ez amit most lehet kapni egy napig a shopban. Megéri megvenni? Élvezeti értéke milyen ? Kreditfarmerként gondolom nem lehet számítani rá, lévén t4-es.
A t 28-as hasonlítva milyen? :side:

Lassabban de nagyobbakat lő. Az ágyúja T4-ben OP. A torony elvileg erősített. De a páncéljára nem számíthatsz majdnem minden átlövi. És nagy mint egy csatahajó.
Egy lövésezni lehet vele a Matildát a vezetőnyíláson. Nagyokat lehet vele alkotni ha összeáll neki.
Nem olyan troll mint a PzB2. Nem limites.

8 éve 7 hónapja #229839 Írta: Sics
Megválaszolva: Sics
simron78

azt ne mondja nekem senki, hogy a 4 perc alatt 15-2-re elvesztett csaták bármilyen szintű élvezetet is nyújtanak

Red_Dragon_HUN

ha nem jól áll a meccs akkor a dezertálás,
AFK pedig tovább rontja az esélyeket.
...
1 AFK HT is már meg tudja pecsételni egy csata sorsát.
Ha bejelentkeztél játszani akkor játszd már végig becsületből.

RedDragon itt az érvelésed önellentmondásosnak tűnik!

Azt mondod, hogy EGY AFK top tier heavy is megpecsételi a csata sorsát.

OK, ezt én is hasonlóképp látom.

De ha EGY ilyen idióta is megpecsételi a csata sorsát ... akkor ha több ilyen is van, akkor miért is akarjak én játszani abban a csatában?

Mikor azt látom hogy nem egy AfK top tier heavy van .. hanem a csapatból több ember is nyilvánvalóan totál használhatatlan:
- egyik light megy suicid spotolni
- másik beáll redline camperkedik
- harmadik meg elszántan robog a heavy dühöngőbe
- eközben a top tier heavy beáll a bázis melleti bokorba
- jónéhány med is a bázison marad
- a TDk meg kínjukban elindulnak előre...

... eh. ( XVM-et nem használok ... a csatában látottak alapján hozok döntést :D )

... Ha bejelentkezem játszani, a WG biztosítson tisztességes, kiegyensúlyozott feltételeket. Normális csapattársakat akikkel lehet játszani.

Ha ez nem sikerül neki, akkor ne tőlem várd hogy arra basszam el az időmet, hogy én ne szórakozzak azért, hogy mások számára a freefrag szerepét eljátsszam...

Az ellen nem tehetek semmit hogy a tankomat kilőjék... de az időmet erre már nem adom.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Kopasz0721

8 éve 7 hónapja #229851 Írta: Pelenkabetyar
Megválaszolva: Pelenkabetyar
A gyártó szerintem meghúzta ( sportetikája stb. szerint ) a vonalat dezertálás ügyben, a vonalon túl ban van.
Nem vagyok álszent, nékem 500 meccsre tuti jut egy dezertálás.

8 éve 7 hónapja #229853 Írta: Red_Dragon_HUN
Megválaszolva: Red_Dragon_HUN
A mindenkinek vannak érvei a saját véleménye mellett. Nekem a saját értékítéletembe nem fér bele a megfutamodás, semmilyen helyzetben.
Team killer, Dezertőr, Cheater nem akarok lenni és nem is adnák senkinek ilyen tanácsot. És nem is dicsekednék vele ha ezt teszem. Nem rombolni kellene a morált hanem építeni.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: CrawlingChaos, Balista1, Ba_nshee

8 éve 7 hónapja #229856 Írta: Nortonor
Megválaszolva: Nortonor
Ezt a dezertálás dolgot én is elítélem. Ezért hülyeség úgy ahogy van az xvm e funkciója. 95%-os csata is lazán bukható ha elindul a lemming vonat és egy 5%-os is nyerhető ha van egy két olyan szakasz, vagy ne adj Isten egymással kooperáló játékos, akik borítják a papírformát. Én speciel az olyan csatákon, ahol azzal kezdni a csapattárs hogy beírja a chat-be, hogy teszem azt 32% esélyünk van, még inkább aktív vagyok és odateszem magam 110%-ban, hogy ezen az arányon fordítani tudjunk. Engem ezek a nehéznek ígérkező csaták még inkább motiválnak, mintsem dezertálásra késztetnének. Ehhez egyébként még csak xmv sem kell, az egyenlőtlen elosztású csapatok látványa is elég.

Egyetlen egyszer fordult elő eddig a több mint 20 ezer csatám során, hogy "dezertáltam", bár nem nevezném annak, mert csak simán otthagytam AFK-ban a tankot Malinovkán, hiszen olyan kellemetlen hascsikarás tört rám, hogy esélyem nem lett volna tiszta alsóval végigülni a csatát. :lol:

De hogy a topic témájánál maradjunk. Erősen gondolkozom egy német prémium közepes beszerzésében amivel az E-50M ágba tudnék legénységet képezni. Négy olyan szóba jöhető tank van ami képes 5 fős közepes tank legénység képzésére: Pz T 25, Pz IV Schmalturm, Panther/M10, Panther 8.8.
Mivel az ág sehol sem meta, és épp ezért túl sokat nem is költenék rá, ezért a P 8.8-at már el is vetettem. A Panther/M10 most fog buffot kapni, de nekem továbbra is kérdéses az ár/érték aránya.
Pz T 25 oké, de már beleuntam a t5-be, bár ha jobb alternatíva nincs akkor ezt sem vetem el.
Kérdés az, hogy mi a helyzet a Schmalturm-al? Mikor volt utoljára kapható? Van-e arra esély, hogy újra a shopba kerül?
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: CrawlingChaos, Balista1

8 éve 7 hónapja - 8 éve 7 hónapja #229863 Írta: CrawlingChaos
Megválaszolva: CrawlingChaos

A mindenkinek vannak érvei a saját véleménye mellett. Nekem a saját értékítéletembe nem fér bele a megfutamodás, semmilyen helyzetben.
Team killer, Dezertőr, Cheater nem akarok lenni és nem is adnák senkinek ilyen tanácsot. És nem is dicsekednék vele ha ezt teszem. Nem rombolni kellene a morált hanem építeni.

Ez a lényeg, ott a pont Red Dragon!

Mindenki szíve joga eldönteni, hogy mit csinál, de attól még kilépni a csatából, ami nem tetszik: Trollkodás. Nyilvános fórumon azzal dicsekedni, hogy te szándékosan és rendszeresen kiképsz a csatából, ha nem tetszik: trollkodás! Általában véve olyan viselkedésformát népszerűsíteni, amit a többség egybehangzóan elítél: trollkodás. Mert tudnod kell, hogy úgy sem hagyjuk szó nélkül, hogy akárcsak hallgatólagosan ezt a szemléletet terjeszd.
Ha így gondolod, hogy így játszod a játékot, legalább ne tedd közhíré. Ha túlzásba viszed, remélhetőleg megkapod érte a játékban a büntetést, akkor majd "rátudsz", ahhoz sincs senkinek semmi köze, siránkozni se jöjjön senki ilyesmi miatt.
Magunk között szólva az meg humbug, hogy valakinek csak azok a csatái lesznek értékelhetetlenek, amiből kilép, mert nem tetszik neki valami, ahogy az is pillangószellentés, hogy bárkinek sokkal jobb lenne a statisztikája, ha nem dezertálna, de ő már pedig így tesz, mert megteheti és nem érdekli. :sick:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Balista1, Tekagi

8 éve 7 hónapja #229869 Írta: Sics
Megválaszolva: Sics
Sztem valamelyik "jobbfajta" t5 német prémet kéne megvenned.( amit írtál azon kívül nem is tudom.. tán még a Turán is számításba jön..)

A másik lehetőség, hogy NEM medben húzol legénységet, hanem bármi másban ( van mondjuk Skorpiód vagy Lővéd?.. esetleg német bulldogod ? ) ... és azt a legénységet képzed át medre. ( Ok, átképzés + újraosztás ha akarod goldba kerül, de .. ha van komoly német prémed, akkor még mindíg olcsóbb így mint ha csak ezért veszel német t8 prémet.)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Nortonor

8 éve 7 hónapja - 8 éve 7 hónapja #229872 Írta: CrawlingChaos

Kérdés az, hogy mi a helyzet a Schmalturm-al? Mikor volt utoljára kapható? Van-e arra esély, hogy újra a shopba kerül?

Nekem az amerikai szerveren van meg, szerintem ott félévente előfordul a shop-ban, itt az EU-n mintha ritkábban raknák be.

Nagyjából ugyanaz a platform mint az M10, emiatt az ár/érték aránya talán jobb a Schmalturm-nak, gyakorlatban a Panther/M10 viszont hozza a szintnek megfelelő nagyobb átlagsebzést, az az 570 plusz hp azért sokat számít. Ha szigorúan vesszük, kvázi ugyanazokkal az ellenfelekkel kell megmérkőzniük, a hatos szintű csak és kizárólag akkor van előnyben a nagytesóhoz képest, ha top tier. Ráadásul ha az EU-n szokás szerint csomagban kerül ki a boltba, akkor lehet, hogy azt a kb. 2k arany különbséget is eltüntetik az árban...
Nekem egyébként bejön a Mutz is, de hát ugye ott négy fős a legénység, így az a Leopard ághoz passzol. Ezzel együtt, ha belefér, hogy a rádiósod lemarad a többiektől, érdemes megnézni, mivel az egy "új hullámos" prémium, ami így jobban passzol a jelenlegi metába.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Nortonor

8 éve 7 hónapja - 8 éve 7 hónapja #229875 Írta: Nortonor
@Sics

Nincs más német prémium tankom, tehát ez az opció nem játszik. Két teljesítendő küldetésre vagyok a T-55A-tól, de ugye az is csak 4 fős, ezért a rádióssal problémák lesznek.

@CrawlingChaos

Schamturm esetében nem aggódnék a top tier-ség miatt, hiszen valószínűleg SH-ban hajtanám. A 2015-ös kivonása óta, ha jól néztem nem is volt még újra elérhető. :(
Az M10 esetében először is megnézem, ha odaérek, hogy mennyire fog tetszeni a sima Panther. Amint erre választ kapok, szerintem sikerül majd meghozni a döntést.

Mindenesetre köszönöm a válaszokat.

8 éve 7 hónapja #229879 Írta: CrawlingChaos

@CrawlingChaos

Schamturm esetében nem aggódnék a top tier-ség miatt, hiszen valószínűleg SH-ban hajtanám. A 2015-ös kivonása óta, ha jól néztem nem is volt még újra elérhető. :(
Az M10 esetében először is megnézem, ha odaérek, hogy mennyire fog tetszeni a sima Panther. Amint erre választ kapok, szerintem sikerül majd meghozni a döntést.

Mindenesetre köszönöm a válaszokat.

Az EU-n nekem sem rémlik azóta, az amerikain nagyon más szemléletű a marketing csapat. Ezzel együtt nagyon ne fájjon a szíved miatta, az árától eltekintve más tekintetben nem nagyon szól mellette más egy M10-vel összevetésben. Szerintem az meg bölcs döntés, hogy mindenképpen megvárod, hogy a sima Panther egyáltalán mennyire jön be.

8 éve 7 hónapja #229902 Írta: Allanon44
Megválaszolva: Allanon44
Patriot vagy Liberte? :blink: a francia nehéz ágat egyáltalán nem huztam.. az amerikainál pedig a T32nél járok, a tornyozás inkább bejön mint a siderscripe .

8 éve 7 hónapja #229903 Írta: Balu1990
Megválaszolva: Balu1990

Patriot vagy Liberte? :blink: a francia nehéz ágat egyáltalán nem huztam.. az amerikainál pedig a T32nél járok, a tornyozás inkább bejön mint a siderscripe .

Akkor elég egyértelmű a dolog, nem? :D De én személy szerint jobb tanknak tartom a Libertet. Meglepően jó az a tank majdnem minden szituációban, míg a Patriot tényleg csak a tornyozás mestere.

De a te pénzed, a te döntésed, de ha tényleg csak az amcsi ágat húzod akkor Patriot.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Allanon44

8 éve 7 hónapja #229907 Írta: flexman911
Megválaszolva: flexman911

A Liberté cső lehajlása szintén 10°. Bátran "tornyozhatsz" azzal is. Kupola weak spot ide vagy oda. És annak még a teljes frontja is erős.
Ami a Patriot mellett szól inkább a mozgékonysága és a jó gun handling mozgás közben.

Mindkettő pofátlanul jó prémium tank. Felesleges sorrendet felállitani véleményem szerint.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Allanon44

8 éve 7 hónapja #229910 Írta: Nortonor

Akkor elég egyértelmű a dolog.
A T32 ráadásul megtartós, tehát tovább húzva az ágat később még egy garnitúra legénységet tudsz képezni vele.
Annyi hogy a legénység ebben 5 fős, tehát ha T32 legénységet képzel benne akkor a töltőket időnként cserélgetni kell hogy egyszerre fejlődjenek, ha pedig az ág végi T110E5 legénységét fejleszted, akkor a rádiós lesz az aki csak ebben a tankban fog fejlődni.

Téma: OFF topik

• máté.tóth profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Az mm pedig érzésre jobb lett, leosztások...
    • Írta: máté.tóth
    • 4 órája 1 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 napja 4 órája ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 6 napja 21 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 4 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.