Kizárólag a kreditfarmolás érdekel, tehát nincs más szempont.
Akkor a TD. Már csak azért is mert nagyobb az alfa ugyan annyi kreditért. Valamint nem kell belemásznod az ellenfélbe mert nem az a dolgod TD-ként. Ergo többet sebezhetsz "nyugodtabb" körülmények között.
Ok, értem. De a kredit szorzója milyen a Skorpiónak?
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: setelekot 1
Lehet tisztában vagy vele, lehet nem azért leírom - vannak skillek és perkek. Az egyik már 1%-tól működik, a másik csak ha már 100% - ez az egyik szempont.
A másik fő szempont, hogy vannak alapvetően fontos skillek/perkek amiket nyilván van értelme először feltenni, mert nem mindegy milyen skillezésű legénységgel tolod le azt a pár száz csatát mialatt felhúzol egy 3-4-5 skilles legénységet.
Nagyon röviden ennyi, de erről a témáról kb könyvet lehetne írni.
Sziasztok! olyan kérdésem lenne hogy megvettem a Patriotot, és milyen felszerelést érdemes rá pakolni, illetve milyen skilleket a legénységbe? előre is köszi a válaszokat.
Itt
az első képen a sajátom, ha érdekel. Épp skill reset akció van, így ma a töltőre raktam egy adrenalin rusht is (tűzoltás kiesett).
Amúgy nem hiszem, hogy repairnél bármi fontosabb lenne.
Közben F3rmi írt a skill/perk dologról. (Példa kedvéért az én csapatom egy két skillsoros Hellcat legénység volt a szokásos első sor camoval, második sor akármivel. Áthoztam őket ide, reseteltem mindenkit perkekre, mint BIA, 6th, safe stowage, deadeye, minden más repair. Ha eredetileg heavy crew, akkor nyilván repairrel kezdtek volna.)
Last edit: 8 éve 7 hónapja by Ba_nshee.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Allanon44
Egy pillanatra már megijedtem, hogy bekerült a normál festésű AMX M4 49 és talán a sima T26E5 is, aztán rohantam is a shopba, de úgy néz ki ez csak egy WG-s tester acc lehetett.
Mit vergődtök itt ezzel a festéssel...Kell a tank vedd meg...nem kell, akkor meg mit szenved az ember....
Rossz emberismerő lehetsz ha neked ebből az jön le hogy vergődöm...
Egyébként semmi bajom a cicomás verzióval, szép szép, de otthonra nem kéne, sőt, a hamarosan érkező Ob 252U-nál még kimondottan tetszik is. Szóval, ahogy más szervereken is lehetőség van a natúr változat megvásárlására úgy előbb utóbb talán ide és elér.
Szóval, ahogy más szervereken is lehetőség van a natúr változat megvásárlására úgy előbb utóbb talán ide és elér.
Nekem nem az a benyomásom. Arra fogadnék, ha eddig nem, akkor ezután sem lesz így megvásárolható. Esetleg nyerni, vagy különleges csomagban, ilyesmi. Mindenesetre, nem várnék emiatt.
Én sem, mert nem kell egyik sem, csak érdekességképp posztoltam a képet, mert tudom sokan arra várnak, hogy ilyen formán is bekerüljenek ezek a tankok.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Sics, Patsky
Egy pillanatra már megijedtem, hogy bekerült a normál festésű AMX M4 49 és talán a sima T26E5 is, aztán rohantam is a shopba, de úgy néz ki ez csak egy WG-s tester acc lehetett.
Nem biztos, hogy teszt akkount, karácsonyi szerencse csomagban festés nélkül adták.
Last edit: 8 éve 7 hónapja by Sztyopa.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: CrossMetal1, Sics
8 éve 7 hónapja - 8 éve 7 hónapja#230606Írta: Jadro
Megválaszolva: Jadro
Pedig bekerült. Ott van a Patriot is és a Liberté is festés nélkül. A Liberté mondjuk elég drága lett, a festett verzió majd' kétezerrel olcsóbb volt emlékeim szerint.
Szerk: Oké hülye vagyok, valamiért sikerült az NA szerver prémium shopjába mennem.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...