Minden csoda három napig tart, mondják. Ha most nem jó akkor majd (+25%) nap múlva megjavul. Ne aggódj.
Egy nyomorult elkezdett kötekedni, hogy csíter vagyok és felnyom a WG-nél. Mondom oké. Három napig olyan istentelen negatív szériám volt, hogy csak lestem.
Ezt majd rakjátok át a *Konteóba
Reagálv a 3 napos csodára: Ez alatt a 3 nap alatt érdekes módon minden addigi beállításom visszament gyárira. Gombok, hangerő, csata közbeni visszajelzés...(frissítés nem volt) Minden egyes bejelentkezéskor újra kellett írni az email-jelszó kombót, igaz, hogy a "megjegyzést" kipipáltam. aztán 3 nap múlva újra a "régi voltam". Furcsa. Mintha valaki akart volna valamit tőlem, hogy tegyek fel valami olyasmit, amit nem szabadna...
Amúgy a Libertén nem nerfeltek, hanem rosszul, vagy túlforgathatod, és a "vállpáncélja" -ami mögött mindkét oldalon ott van az ammorack- pontosan úgy kezd el /nem/működni mint az IS3, 110 stb csukaorrúak. Ezt egyre többen felfedezik, és lövik is be. Sajnos. SH-n csakis ammorack-eket kaptam úgy, hogy 100%-on van safe stowe. Állj le szembe az ellenféllel, és éppen csak mocorogj jobbra balra. belőhetetlen leszel. Jó gép ez. 5300 a legtöbb, amit eddig pattintott.
Amúgy a Libertén nem nerfeltek, hanem rosszul, vagy túlforgathatod, és a "vállpáncélja" -ami mögött mindkét oldalon ott van az ammorack- pontosan úgy kezd el /nem/működni mint az IS3, 110 stb csukaorrúak. Ezt egyre többen felfedezik, és lövik is be. Sajnos. SH-n csakis ammorack-eket kaptam úgy, hogy 100%-on van safe stowe. Állj le szembe az ellenféllel, és éppen csak mocorogj jobbra balra. belőhetetlen leszel. Jó gép ez. 5300 a legtöbb, amit eddig pattintott.
Tényleg OP a páncélja, de van jobb is...
O-Hoval 9-es meccsben 7530 block, pedig csak egy helyben álltam...
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: bfreshfishb
QB www.twitch.tv/v...32529#
"so far so bad" update: "This tank is frustrating, I dont like it" "This gun is just tragic"
Circon www.twitch.tv/v...23915#
"Looks more fun/reliable than IS3A [...] still think, the Patriot is lot better"
Orzy www.twitch.tv/v...12220#
"hands down best T8 tank", "rip balance" - érdemes megnézni, ahogy pár perccel később nevetgélve mutatja az armor modellt
Last edit: 8 éve 7 hónapja by Ba_nshee.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: dobilaci, DrGoodBad, uuee
én QB videói alapján szoktam tankot venni.....ilyen gyenge teljesítményt még nem láttam tőle,és ez nem az ő hibája,ez a tank ebben az állapotban egy rakás ....
QB lehet csak rossz napot fogott ki. Orzy-nak és Circonnak jobban ment szemmel láthatóan. Fog itt még jönni javítás a gépre (hisz orosz prémium), erre fogadni mernék (gyaníthatóan lövegkezeléssel kapcsolatban)
ui: javítottak kijövetel után mind a három új prémiumon (td és a kettő nehéz).
én QB videói alapján szoktam tankot venni.....ilyen gyenge teljesítményt még nem láttam tőle,és ez nem az ő hibája,ez a tank ebben az állapotban egy rakás ....
Jellemzően rosszul is helyezkedett, ami nem a tank hibája (is3-ban is rekt lett volna a vége). Szerintem hirtelen jött neki ez a stream, nem is vette komolyan, és nem is tudott hirtelen alkalmazkodni a tankhoz.
Ahogy írják a többiek is. QB olyan szinten kurva rosszul játszott, hogy random Jóska streamje is lehetett volna. Nem is vette komolyan... ilyen teljesítménnyel meg objektív véleményt várni tőle lehetetlen.
Pá hónapja még agyondicsérte az IS5-öt (
itt
), aztán jön a Defender, ami nem más, mint egy kicsit megváltoztatott IS5, de ez már nem jó neki.
Circon sem vette teljesen komolyan a teszt-accot és annyira Orzanel sem, de Orzy legalább megpróbált normálisan játszani vele és nála lehet is látni, hogy mire képes a tank. Igazi noobgyalázó lesz a Defender, aki nem képes gondolkodni, hogy hová lőjön, annak hatalmas fejfájást fog okozni a 252. 2-3 ilyen tank szakaszban és 60+% WR guaranteed
maga a tank bejön, de ami az adatokból is látszik, és a video is bizonyítja, h 1. sokáig tölt, 2. h pontatlan mint állat! pl T34 et lövi, vagyis csak lőné, de 3/0 a találat...még gondolgodok ezen a gépen egy kicsit, h garázsban legyen-e avagy ne
Jobb felső frontja van mint az IS-7-nek. 220-230 mm-es alváz. Igazából nem olyan gyors,de amúgy legjobb tank lesz a szintjén. QB meg egy bot ha neki ez szar. Most fordult át oda a játék,hogy már jobbak a prémek mint a szintjükön lévő tankok. Mindig jobbat "kell" hozniuk,hogy megvegyék. Dpm miatt meg ne sírjon senki,mert egy FV mednek sincs több,aztán 230-at lő,ez meg egy russian shit,amiben a 300 wn8-as botok lövöldözik majd az 500-at is bőven. 8-as csatában még jobban az fok dönteni kinél van több orosz heavy...
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...