Jelenleg

22
látogatónk van

2017. február 13. 09:50

Gyorshír: Object 252U Defender információk

(12 szavazat)
41 hozzászólás

A Wargaming megerősítette, hogy az Object 252U Defender minden régióban korlátozás nélkül elérhető lesz. A 252U a "Hős tank" sorozat egy újabb tagja lesz az AMX M4 49 Liberté és a T26E5 Patriot mellett. Álcafestés nélkül lesz majd megvásárolható (EU-ban is) és a tank testben és az ágyúban is el fog térni a többi szovjet t8-as prémiumtól (pl. IS-6-tól).

Utoljára frissítve: 2017. február 13. 09:55

NE KONTEÓZZ, NE SÍRJ! Mielőtt kommentelsz, ezt feltétlen olvasd el!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Lordvomit
    • Tankos
    · 7 éve
    Az is6 tier limites ez nem szerintem felesleges össze hasonlítani vele inkább az is3-mal kell hasonlítani .
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    EnuresisNocturna
    • Tankos
    · 7 éve
    [quote name="kopoltyuHUN"]is3A-hoz hasonlitva :kemenyebb front ,nagyobb alfa,+4 pen (225) ,meg nala is pontatlanabb,lassabb toltesu agyu(alap 15.34),radio :440m (ami nagyobb palyan mar kicsi is lehet.) erosebb motor (700le) 13.67le/t kicsit lassabb 35/14 km/h,rosszabb talajellenallas ,jobb csohajlas(-6,+20) (-1,+1 az is3a-hoz kepest), 250 / 150 / 100 torony szerintem gyengebb lesz mint az is3a nak, oldalrol tutti....osszegezve : igazabol lassan tolt , pontatlan ,nehezen fordul ,kicsi a radioja, viszont szembol kemeny es nagy az alfaja .... szerintem igazi boxolo . kozelmesz vele es utod az ellent de ha oldalba kapnak neked annyi tipusu tank lesz ... en igy latom.[/quote]

    Pár hozzáfűzni valóm lenne. A rádiótól nem félek, szerintem mint a Skorpió G esetén kb három nap múlva öntudatukra ébrednek és ennek is átírják 700m-re.
    Oldalról kb mint minden gép de leginkább a Liberté hasonló. Igazi "arctámadó" mindkettő.
    Engem még mindig érdekel a tető felépítése a kupolákkal, teszem azt egy IS3 vs Obj252u harcot megnéznék, mennyire lesz belőhető a kettő tank teteje melyik lesz a magasabb.
    Megint csak tanks.gg. Az oldalán található egy csík (a nyírfa rönk alatti vonal) ami végig 30mm páncél és 30mm üreges páncélt jelez. De végig zöld értékekkel és amennyire próbáltam döntögetni nagyon extrém szögben adott csak három számjegyet és lepattanót. Elég sokáig belőhető 100mm alatti értéket mutatott . :pinch:
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    tothgabor1977
    • Tankos
    · 7 éve
    Nekem tetszik! Amint lehet megveszem. Az IS6-nál fényévekkel jobb.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    panzerpeter
    • Tankos
    · 7 éve
    [quote name="KopiBDW"][quote name="panzerpeter"]Az ágyú valóban nem a legjobb, viszont a páncélja így első körben használhatóbb mint az IS6é.[/quote]

    IS6 ha jól emlékszem 175 pennel van,ez 225 van egy kis difi köztük azért....[/quote]

    Nálam az IS3 abszolút favorit nagyon szeretem, azzal összehasonlítva néztem az ágyút. A pontossága számomra kicsit bajos, bár az alfa és az átütés ellensúlyozza. Kisit félreérthető voltam, az ágyút nem az IS6 al hasonlítottam össze magamban mert azt mérföldekkel veri.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    kopoltyuHUN
    • Tankos
    · 7 éve
    is3A-hoz hasonlitva :kemenyebb front ,nagyobb alfa,+4 pen (225) ,meg nala is pontatlanabb,lassabb toltesu agyu(alap 15.34),radio :440m (ami nagyobb palyan mar kicsi is lehet.) erosebb motor (700le) 13.67le/t kicsit lassabb 35/14 km/h,rosszabb talajellenallas ,jobb csohajlas(-6,+20) (-1,+1 az is3a-hoz kepest), 250 / 150 / 100 torony szerintem gyengebb lesz mint az is3a nak, oldalrol tutti....osszegezve : igazabol lassan tolt , pontatlan ,nehezen fordul ,kicsi a radioja, viszont szembol kemeny es nagy az alfaja .... szerintem igazi boxolo . kozelmesz vele es utod az ellent de ha oldalba kapnak neked annyi tipusu tank lesz ... en igy latom.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Ba_nshee
    • Kiképző
    · 7 éve
    [quote name="dobilaci"][quote name="bfreshfishb"]Nem tudom, hogy kb mindegyikőtök elsiklott a felett, hogy a szórás "pontosság" 0,44... oké átüt, meg nagyot üt, de kb bele kell tolnod magad az ellen arcába...[/quote]

    IS-6-nak 0.46. Abbol indultam ki, hogy ha annal nem szarabb akkor lehet erdemes lesz megvenni. :-)[/quote]

    Meg orosz is, úgyhogy nem számít. :troll2:
    Mr. "can not complain" skill4ltu is mindig ezt mondja. (Lassan végzek az obj416 résszel, elég jó...)

    Nekem tetszett 110nél is a forma. Ez meg arra hasonlít a legjobban, csak mintha lenne benne anyag is... Lehet, hogy bajban leszek majd. :-|
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    dobilaci
    • Tankos
    · 7 éve
    [quote name="bfreshfishb"]Nem tudom, hogy kb mindegyikőtök elsiklott a felett, hogy a szórás "pontosság" 0,44... oké átüt, meg nagyot üt, de kb bele kell tolnod magad az ellen arcába...[/quote]

    IS-6-nak 0.46. Abbol indultam ki, hogy ha annal nem szarabb akkor lehet erdemes lesz megvenni. :-)
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    bfreshfishb
    • Tankos
    · 7 éve
    Nem tudom, hogy kb mindegyikőtök elsiklott a felett, hogy a szórás "pontosság" 0,44... oké átüt, meg nagyot üt, de kb bele kell tolnod magad az ellen arcába...
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    laciqwer1
    • Tankos
    · 7 éve
    [quote name="laciqwer1"][i][moderálva]Értelmetlen zagyvaság.Fuss neki még egyszer, vagy tartsd meg magadnak a mondanivalódat.

    Hunti[/i][/quote]
    T10-es csövéhez hasonlo az ágyuja, ami az is4-nek is van, tehát megálja a helyét tier10ben.

    emelet jol páncélzot mint azt irták már többen is, saját tierjében simán kiálhat is3 ellen kardkikard harcra, amiböl következik, hogy sh cw-re is alkalmas, és is6-nál jobb legénység huzásra + mivvel is6 tierlimites és azok elvileg kikerülnek a megvásárolhatokbol igy ez jött helyete elvileg.
    tehát megéri.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    DrGoodBad
    • VIP
    · 7 éve
    Nézzük csak akkor,kihoztak egy nagyon jó német prémet a Skorpiót,utána jött a Patriot,Liberté páros erre a wg mint ismerjük" az orosz az űber" kihoz egy orosz prém tankot is ami elég jónak tűnik,én bízom benne ,s a leírt karakterisztikákat le sem c@rom ,majd játékban meg látjuk mire jó ,de szerintem ok lesz,és akkor minden fő fa kapott egy új generációs pénz nyomdát. Én ezt látom az egészben és örülök is neki ,ennyi pénzért azért legyen már használható is egy tank,ne csak pénzt keressen.
    Ja lesznek akinek savanyú lesz a szőlő mint százados urunk is előre látja az egy dolog,senki nem gátol meg senkit abban ,hogy meg vegye mindenki számára elérhető lesz tehát fair a dolog. Én is inkább járnék egy új XDrive-al,vagy Porsche-val de nem engedem meg ,és ezt el is fogadom, ez van de nem szidom azt akinek olyanja van ,nem kell mindig meghaljon a szomszéd kecskéje is ,ha az enyém be adta a kulcsot. És másik példa, ha szomszédnak fut a szekér és jól megy nem irigykedni kell rá,hanem tenni érte ,hogy neked is fusson úgy mint neki.
    Tudom vannak itt iskolások,nem mindenki pénzkereső állásban van mint mi "öregebbek" de nekik is van vakáció és ,ha már a wot a hobbid akkor eredj el dolgoz két hónapot és vedd meg azt amire vágysz,ne szórakozd el a klubokban/disco-ban az egész szün idős kereseted .

    [quote name="tatala77"]Komolyan gondolkozom az IS-6 -> Obj 252U cserén.
    Néha lehet vele jó meccset menni, de soxor mintha papírtankban ülnék. Az a 175 pen meg olyan gyönyörűen tud pattogni...[/quote]

    nekem kettő is van,mind kettőt oda adom érte :trollol:
© 2024 WOTINFO. Minden jog fenntartva.