Ennyire szerettek a moderátoroknak plusz munkát adni a konteókkal? szerk. na már át is került
Variált RNG és egyéb titokdolgok itt: www.wotinfo.hu/...-videk
Amúgy mi lett a Libertével? Azt is nerfelték suttyomban?
Last edit: 8 éve 7 hónapja by Ba_nshee.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: panzerpeter
Szerintem várjunk még ezzel a kijelentéssel. Jó kört mentél, de senki nem lőtt rád, szinte. Ilyen volt a Liberté is és látjuk mi lett belőle, pedig még +hp-t is kapott. Na meg itt az újdonság varázsa és a plusz kezdeti rng
Szerintem van olyan tapasztalatom, hogy meg tudjak itelni egy tankot akar stat alapjan is. De nyugodtan nezz meg par bemutato videot jo jatekosoktol, ok mit mondanak rola. Pl.: SirFoch, Orzanel
Hasonlitsd ossze a panceljat a tobbi 8-as szovjet heavy-jevel. De jobbat mondok, inkabb az IS-7-esevel!
Ennek az Obj 252-nek ha az aljat elrejtik akkor max a torony teteje lesz weak spot meg a lovegpajzs korul nehany resz. De a torony tetejet eltalalni, ahhoz nagy pontossagu agyu kell, mint a visszajatszasomban az FV 215, aki ketszer is belotte kozepes tavolsagbol.
A tank kulonben nem legyozhetetlen, csak siman sokkal jobb mint a normal 8-as heavy-k, ezen vagyok/vagyunk kiakadva. Illetve a tendencian, hogy a WG valamiert elkezdett a normal tankoknal jobb premium tankokat csinalni, holott kozben allitolag dolgoznak a jatek ujrabalanszolasan.
Szerintem várjunk még ezzel a kijelentéssel. Jó kört mentél, de senki nem lőtt rád, szinte. Ilyen volt a Liberté is és látjuk mi lett belőle, pedig még +hp-t is kapott. Na meg itt az újdonság varázsa és a plusz kezdeti rng
Szerintem van olyan tapasztalatom, hogy meg tudjak itelni egy tankot akar stat alapjan is. De nyugodtan nezz meg par bemutato videot jo jatekosoktol, ok mit mondanak rola. Pl.: SirFoch, Orzanel
Hasonlitsd ossze a panceljat a tobbi 8-as szovjet heavy-jevel. De jobbat mondok, inkabb az IS-7-esevel!
Ennek az Obj 252-nek ha az aljat elrejtik akkor max a torony teteje lesz weak spot meg a lovegpajzs korul nehany resz. De a torony tetejet eltalalni, ahhoz nagy pontossagu agyu kell, mint a visszajatszasomban az FV 215, aki ketszer is belotte kozepes tavolsagbol.
A tank kulonben nem legyozhetetlen, csak siman sokkal jobb mint a normal 8-as heavy-k, ezen vagyok/vagyunk kiakadva. Illetve a tendencian, hogy a WG valamiert elkezdett a normal tankoknal jobb premium tankokat csinalni, holott kozben allitolag dolgoznak a jatek ujrabalanszolasan.
Megkövetem magam. Csak a prémium mivoltára koncentráltam és nem a normál 8-as nehezek közötti elhelyezkedésére.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: dobilaci
Deffender : szemből 2ből 2szer beütöttem a t34-3al sík terep egyszer orrközép egyszer lövegpajzs
tény goldal de talán ennél az ágyúnál az elnézhető gondoltam feltöltöm a replayt de azzal vádol hogy tesztszerveres vagy mit tom én és nem engedi
Szerintem az elso loves torony alatt levo "kukucskalot" talalta el, ott "csak" 250mm a pancelja. A masodik lovesed az pedig a toronytetot (150mm) utotte at, bar te a torony kozepere celoztal.
100%-ig nem vagyok benne biztos mert nincs free camera mod telepitve a gepemen.
Eddig 2 darab jött velem szembe, a főnökük mindkét esetben 1000+ WN8as. A hasa pontosan ugyan olyan gyengének látszik, mint az IS3-nak. Libertével, meg 232-es alap átütéssel voltam. Tény, nem forgatták, meg semmi, mert kb 3-4-en ugrottunk rájuk, azt azt se tudták, hogy merre vannak arccal...
Mondjuk akárki akármit mond, és az utóbbi időben valóban nagyon elcseszte a WG a festéseket, Patriot, Liberte, bár a Skorpio nekem tetszik. de nekem ez a Védelmező festés bejön. Ezt szerintem nagyon eltalálták.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...