Mi engem érdekelne ( és főképp Dobilaci, Százados, Fermi, Maksoo stb "szintű" emberek véleménye érdeklne) az az, hogy ezek az újdonat prém vasak ( defender, patrióta ) mennyire "váltják ki" az IS-3/T-32 vsasakat nyolcos osztagban netán global mapon? "Komoly klánok" véleménye szerint vihetők-e ilyen csatákba? ( Nyolcas unrankedbe nyilvánvalóan igen, oda eddig is vitte az ember a fent említetteknél kevésbé ütős prém vasakat is ... esetleg nyolcas kockagyűjtő osztagba is... de mi van a "komoly", global map-os stb csatákkal? Elég jók vajon oda is ?? )
Habár nem említettél, szeretnék válaszolni a kérdésre.
A Liberté, a Skorpion és a Patriot már az előző t6-8-10 cw kampány alatt bent volt a játékban.
A Skorp alapvetően egy mozgékony Borsig, ami jobb mindenben annál, a camoértéket leszámítva. Ettől függetlenül CW-re elvétve, nagyon speciális feladatokra tudom csak elképzelni.
A Liberté páncélja rendben van, de nem alkalmazzák-alkalmazták nagyon (legalábbis ellenünk). Elképzelhető, hogy ezt a csupán 300-as alfa és a gyenge DPM okozza, elképzelhető, hogy az IS3 a jobb talajellenállása miatt mozgékonyabb és jobban szeretik, elképzelhető hogy nem vette meg elég ember...nem tudom, szerintem az IS3 jobb tank.
A Patriot egy kiságyús T32, aminek picivel több DPM-e van, és az alaplőszere is használható, valamivel mozgékonyabb is, cserébe nincs annyi toronypáncélja. Ettől függetlenül pont ugyanúgy nem fogod bevinni a tornyozó, ügyes Patriotot, csak RNG-vel. A Patrioton nem választhatsz a 320-as és a 240-es ágyú között, ez egy pont a T32 javára. Ráadásul a Patriotnak csak 390 alap látótávja van. Én a normál verzió mellett szavaznék, ha muszáj lenne.
A 252U és az IS3 között választani...érdekes kérdés, ugye a 252U nagyon új tank. Nincs 252U-m, de tanks.gg szerint kicsivel jobb aimtime mellé sokkal rosszabb a pontossága és a mozgékonysága is. A 252U felső lemeze immortal, az alsót mindenképpen viszi a gold, a tornya viszont gyengébb mint az IS3-é. 440 alfa egy sarokharcban jobb lehet, mint a 390, de én az IS3-ra szavaznék, itt is. A 252U jó lehet randomban gyepálni a Löwéket, meg SHban farmolni, de CW-n nem fognak a felső lemezedre lőni, és nem lehet eldugni azt az alsó lemezt, akkora, hacsaknem snipeolni küldenek. Azt meg nem fognak a Defenderrel.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...