Jelenleg 60 vendég és 2 Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

A befejezéshez nem lehet köze, mert én is látom ...
21Megahertz 4 órával ezelőtt
Érdekes. Azután kaptam meg, amikor befejeztem a 20 szintet ...
PZoli 6 órával ezelőtt
Nem mindenkinek adja. Nekem nincs ilyen ajánlatom...
Shunz 12 órával ezelőtt
Látok egy ilyen egyszeri ajánlatot a shopban. Gondlom ti ...
PZoli 19 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 1 napja
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 1 napja
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 1 napja
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 1 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 2 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 2 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 2 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 2 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 3 napja

Prémium harckocsik

8 éve 7 hónapja #232153 Írta: gwr
Megválaszolva: gwr
Amíg az ebéd fődögélt!

Mellékletek:

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

8 éve 7 hónapja #232159 Írta: setelekot 1
Megválaszolva: setelekot 1
Érdemes a Defendert megvenni? Hallom nem annyira OP, mint elsőre tűnik. Tapasztalatom ellenfélként: leküzdhető.

Érdemes megvenni farmolásra, vagy nehéz tank küldetés teljesítésére? Vagy felejtős? Ismerem a paramétereit, azonban nem igazán tudtak megríkatni a csatatéren.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Admiral_von_Yorck

8 éve 7 hónapja #232162 Írta: bfreshfishb
Megválaszolva: bfreshfishb

Érdemes a Defendert megvenni? Hallom nem annyira OP, mint elsőre tűnik. Tapasztalatom ellenfélként: leküzdhető.

Érdemes megvenni farmolásra, vagy nehéz tank küldetés teljesítésére? Vagy felejtős? Ismerem a paramétereit, azonban nem igazán tudtak megríkatni a csatatéren.

Libertével (és a kupakjával a tornyon) az eddig legtöbb pattintottam 5900... -Ami még mindig kisebb, mint egy Defender féle egész hasi páncél.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: setelekot 1, Admiral_von_Yorck

8 éve 7 hónapja #232169 Írta: tibi144
Megválaszolva: tibi144

Érdemes megvenni.., persze nem op tanka! Simán belohető az alja ha nincs elrejtve, max a kezdő,gyenge játékosok nem tudnak mit kezdeni vele szemből.
KB.10 csatát mentem mióta meg van,ugye munka, kocsma :beer2: ., de nekem tetszik, jól is hozza a kreditet.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: setelekot 1, Sics

8 éve 7 hónapja #232171 Írta: setelekot 1
Megválaszolva: setelekot 1

Érdemes megvenni.., persze nem op tanka! Simán belohető az alja ha nincs elrejtve, max a kezdő,gyenge játékosok nem tudnak mit kezdeni vele szemből.
KB.10 csatát mentem mióta meg van,ugye munka, kocsma :beer2: ., de nekem tetszik, jól is hozza a kreditet.

Ez természetes. A kocsma sokkal fontosabb, mint ez a játék! shaking :beer2:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: tibi144

8 éve 7 hónapja #232180 Írta: BiO_rOo_BOT
Megválaszolva: BiO_rOo_BOT
Jó vas, ha odafigyelsz arra hogyan használod, erős vas. És nyomtatja a pénzt. Eddig még nem tudtam olyan kört menni vele, hogy netto 70k kredit alatt legyek pedig nincs problémám goldot tölteni ha úgy érzem ;-)

Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: setelekot 1, Sics

8 éve 7 hónapja #232191 Írta: Newton_emlekirata
Megválaszolva: Newton_emlekirata

Miert olyan fontos mindenkinek, hogy milyen az alcaja egy szovjet heavy-nek? :cheer:

Snajper tenku az összes. Szerintem valamit elbasztál, ha eddig nem úgy használtad őket. :troll:

Csak mondanod kellett... :rofl:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Lidercnyomas, Tomat

8 éve 7 hónapja #232195 Írta: EnuresisNocturna
Megválaszolva: EnuresisNocturna

Miert olyan fontos mindenkinek, hogy milyen az alcaja egy szovjet heavy-nek? :cheer:

Snajper tenku az összes. Szerintem valamit elbasztál, ha eddig nem úgy használtad őket. :troll:

így már érthető az a sok idióta kérdés az álca értékével és festésével kapcsolatban :rofl:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Lidercnyomas

8 éve 7 hónapja #232205 Írta: Snoke
Megválaszolva: Snoke

így már érthető az a sok idióta kérdés az álca értékével és festésével kapcsolatban :rofl:

Nekem is az a kedvenc helyem IS-7-tel meg E100-zal. Feldobom a csigaszemet meg az álcahálót és lövöldözöm a hegyet. Irigyek vagytok, mikor egy unikum playert láttok és nem értitek a stájszot, mi? :troll: :trollol: :troll:

8 éve 7 hónapja #232213 Írta: PanzerGunter
Megválaszolva: PanzerGunter

Nekem is az a kedvenc helyem IS-7-tel meg E100-zal. Feldobom a csigaszemet meg az álcahálót és lövöldözöm a hegyet. Irigyek vagytok, mikor egy unikum playert láttok és nem értitek a stájszot, mi?
:troll: :trollol: :troll:

Stage II-vel meg 1-es soron szpotolsz a susnyásban. :troll:

8 éve 7 hónapja #232220 Írta: Snoke
Megválaszolva: Snoke

Nekem is az a kedvenc helyem IS-7-tel meg E100-zal. Feldobom a csigaszemet meg az álcahálót és lövöldözöm a hegyet. Irigyek vagytok, mikor egy unikum playert láttok és nem értitek a stájszot, mi?
:troll: :trollol: :troll:

Stage II-vel meg 1-es soron szpotolsz a susnyásban. :troll:

Persze! Mééé te nem? Noob... :troll:

8 éve 7 hónapja #232221 Írta: Sics
Megválaszolva: Sics
Mi engem érdekelne ( és főképp Dobilaci, Százados, Fermi, Maksoo stb "szintű" emberek véleménye érdeklne) az az, hogy ezek az újdonat prém vasak ( defender, patrióta ) mennyire "váltják ki" az IS-3/T-32 vsasakat nyolcos osztagban netán global mapon? "Komoly klánok" véleménye szerint vihetők-e ilyen csatákba? ( Nyolcas unrankedbe nyilvánvalóan igen, oda eddig is vitte az ember a fent említetteknél kevésbé ütős prém vasakat is ... esetleg nyolcas kockagyűjtő osztagba is... de mi van a "komoly", global map-os stb csatákkal? Elég jók vajon oda is ?? )

8 éve 7 hónapja #232222 Írta: CrawlingChaos
Megválaszolva: CrawlingChaos
Ez a beszéd! Fel a camohálóval, csigaszemmel, aztán őrizzük a hp-t a meccs végi 1v5 helyzetekre! :trollol:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Sics, MegaJani

8 éve 7 hónapja #232226 Írta: Serious_Black
Megválaszolva: Serious_Black

Mi engem érdekelne ( és főképp Dobilaci, Százados, Fermi, Maksoo stb "szintű" emberek véleménye érdeklne) az az, hogy ezek az újdonat prém vasak ( defender, patrióta ) mennyire "váltják ki" az IS-3/T-32 vsasakat nyolcos osztagban netán global mapon? "Komoly klánok" véleménye szerint vihetők-e ilyen csatákba? ( Nyolcas unrankedbe nyilvánvalóan igen, oda eddig is vitte az ember a fent említetteknél kevésbé ütős prém vasakat is ... esetleg nyolcas kockagyűjtő osztagba is... de mi van a "komoly", global map-os stb csatákkal? Elég jók vajon oda is ?? )

Habár nem említettél, szeretnék válaszolni a kérdésre.
A Liberté, a Skorpion és a Patriot már az előző t6-8-10 cw kampány alatt bent volt a játékban.
A Skorp alapvetően egy mozgékony Borsig, ami jobb mindenben annál, a camoértéket leszámítva. Ettől függetlenül CW-re elvétve, nagyon speciális feladatokra tudom csak elképzelni.
A Liberté páncélja rendben van, de nem alkalmazzák-alkalmazták nagyon (legalábbis ellenünk). Elképzelhető, hogy ezt a csupán 300-as alfa és a gyenge DPM okozza, elképzelhető, hogy az IS3 a jobb talajellenállása miatt mozgékonyabb és jobban szeretik, elképzelhető hogy nem vette meg elég ember...nem tudom, szerintem az IS3 jobb tank.
A Patriot egy kiságyús T32, aminek picivel több DPM-e van, és az alaplőszere is használható, valamivel mozgékonyabb is, cserébe nincs annyi toronypáncélja. Ettől függetlenül pont ugyanúgy nem fogod bevinni a tornyozó, ügyes Patriotot, csak RNG-vel. A Patrioton nem választhatsz a 320-as és a 240-es ágyú között, ez egy pont a T32 javára. Ráadásul a Patriotnak csak 390 alap látótávja van. Én a normál verzió mellett szavaznék, ha muszáj lenne.
A 252U és az IS3 között választani...érdekes kérdés, ugye a 252U nagyon új tank. Nincs 252U-m, de tanks.gg szerint kicsivel jobb aimtime mellé sokkal rosszabb a pontossága és a mozgékonysága is. A 252U felső lemeze immortal, az alsót mindenképpen viszi a gold, a tornya viszont gyengébb mint az IS3-é. 440 alfa egy sarokharcban jobb lehet, mint a 390, de én az IS3-ra szavaznék, itt is. A 252U jó lehet randomban gyepálni a Löwéket, meg SHban farmolni, de CW-n nem fognak a felső lemezedre lőni, és nem lehet eldugni azt az alsó lemezt, akkora, hacsaknem snipeolni küldenek. Azt meg nem fognak a Defenderrel.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: CrawlingChaos, dobilaci, Sics, Tomat, bfreshfishb, MegaJani, Ba_nshee

8 éve 7 hónapja #232239 Írta: dobilaci
Megválaszolva: dobilaci
Az uj dpm-kiraly.

Replay.

Figyelem: Spoiler!
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Rallyefan81, Tomat

Téma: OFF topik

• karnevalkupa@gmail.com profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Nem biztos, hogy a víz a hibás, ha a kacsa nem...
    • Írta: karnevalkupa@gmail.com
    • 2 órája 16 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 napja 30 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 6 napja 16 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 4 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.