Jelenleg 147 vendég és 4 Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Áááá, nem adja a harmincat.
Sixtyfeetofbridge 52 perccel ezelőtt
A befejezéshez nem lehet köze, mert én is látom ...
21Megahertz 10 órával ezelőtt
Érdekes. Azután kaptam meg, amikor befejeztem a 20 szintet ...
PZoli 11 órával ezelőtt
Nem mindenkinek adja. Nekem nincs ilyen ajánlatom...
Shunz 18 órával ezelőtt
Látok egy ilyen egyszeri ajánlatot a shopban. Gondlom ti ...
PZoli 1 napja
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 1 napja
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 1 napja
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 1 napja
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 1 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 2 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 3 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 3 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 3 napja

Prémium harckocsik

8 éve 7 hónapja #229657 Írta: Sunhair
Megválaszolva: Sunhair

tudom hogy nem vagyok még jo játékos ezt nem is vitatom, csak valahol elkell kezdeni :scratch: 5ös prém tankom már van a matilda, de feljebb is kéne egy mivel később mégjobban kell majd a credit ezért gondlkozok egy tier 8as prémium tankon. németeknél elég jol haladok eljutottam már a panher 2 ig a tiger 2ig kitudnám őket huzni szabad xp ből orosz ágon mindeképp IS en gondolkodok csak még nemtudom IS-7 fele vagy IS-4 fele éri majd meg később menni... :/ illetve T32 is megvan már csak nem akartam megvenni mert az M103at sokan szidják.. hogy szenvedés vele a játék, a E5ről meg vegyesek az érzelmek xD de még mindig ott tartunk hogy nemtudom mit vegyek... :dry: :dry:

1. Minek kérdezed meg ha nem érdekel a válasz mert már döntöttél?
2. Minek neked T8 prém ha a T6 is kemény dió neked simába?
3. Miből gondolod hogy itt látnokok ülnek és majd kitalálják neked mi FOG pénzt hozni miután megtanultál játszani...?

Nagyon imádom azt az amúgy bárgyú és logikátlan kérdést hogy ajánljak prémet ami jó lesz neki....Honnan tudjam hogy neked mi lesz a jó? Sokan ekézik a T34-et én imádom és a kedvencem..az egyik válaszoló szerint szar..nekem messze azzal megy a legjobban....Neked mivel megy a legjobban? Semmivel. Egyenlőre még csak a statodból sem tudjuk levonni azt a következtetést hogy TALÁN mivel nem leszel a csapat kárára T8 prémmel mondjul T10-ben....Neked egyenlőre NEM TUDUNK ajánlani, mert 2000 körrel kb azt sem tudod megmondani hova kéne menned a mapon. Nem ismered a tankokat a térképeket a taktikákat sem a hull down vagy egyébb helyeket. ALAPvető hiányosságaid vannak. Mégis mit vársz tőlünk? A jelenlegi helyzetben neked egyik T8 prém sem lesz jó...Nem fogsz vele sebezni és úgy a pénzt sem hozza...Miért nem húzod ki az ágakat? Mi bajod a T5 prémekkel? A T3 PZS35 pont jó kezdetnek. A német T25 vagy Chaos által ajánlottak...húzd kina T67 et a Cromwellt ezekkel próbálj meg alkotni valamit...Simán szabad Xp nélkül húzd kiba T32-őt a Tiger II-est a IS3 és Kv4 párost...kezdj egy egy TD ágat.
.ha ezek 8-9 nél járnak 100 kör felett...akkor legalább lehet mire következtetni a statodból ha te magad nem adsz semmi infót...

Egyenlőre csak olyan vagy mint az akaratos 8 éves...dobbantasz karba fonod a kezed és durcásan mondogatod hogy:
-Akajom..én akkojis akajom... - az érvek meg pattannak le rólad..
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: CrawlingChaos, Szete58, Balista1, Sics

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

8 éve 7 hónapja #229659 Írta: guzu99
Megválaszolva: guzu99

Patriot nem lesz többet a boltban, vagy mi a helyzet? :whistle:

Előbb-utóbb biztos lesz, de valószínűleg nem mostanában, mert január első hetében volt.

Köszi.

Arra szerettem volna utalni, hogy hiányolom a listáról. (Meg kicsit arra is, hogy mennyi létjogosultsága van a T-34, IS6, KV5, Löwe vacillálásnak, amikor van Patriot.)

:blondy:

Hmm...mit keres itt a T-34 tudtommal a kis orosz med nem prém tank... :troll: :trollol:

Hmm..mondja egy olyan ember,akinek szintén baja van az írásjelek használatával.....Te belekötsz másba egy kötőjel használata miatt,(igen az valóban nem az amcsi T34...ebben igazad van...) viszont a te írásaidban is gondot okoz neked a különböző (vízszintes,függőleges) írásjelek használata....
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Sunhair

8 éve 7 hónapja - 8 éve 7 hónapja #229662 Írta: Sunhair

Patriot nem lesz többet a boltban, vagy mi a helyzet? :whistle:

Előbb-utóbb biztos lesz, de valószínűleg nem mostanában, mert január első hetében volt.

Köszi.

Arra szerettem volna utalni, hogy hiányolom a listáról. (Meg kicsit arra is, hogy mennyi létjogosultsága van a T-34, IS6, KV5, Löwe vacillálásnak, amikor van Patriot.)

:blondy:

Hmm...mit keres itt a T-34 tudtommal a kis orosz med nem prém tank... :troll: :trollol:

Hmm..mondja egy olyan ember,akinek szintén baja van az írásjelek használatával.....Te belekötsz másba egy kötőjel használata miatt,(igen az valóban nem az amcsi T34...ebben igazad van...) viszont a te írásaidban is gondot okoz neked a különböző (vízszintes,függőleges) írásjelek használata....

Jelezd hol találtál hibát és javítom..én ebből nem csinálok problémát. Hálás is vagyok érte.
Azt vedd kérlek figyelembe, hogy ha nem teszek ékezetet (telefonnal írok) mondjuk vagy nem teszek vesszőt a hogy elé azért nem ugyan az a kategória. A T34 és a T-34 között ugyanis az egyetlen ami megkülönbözteti a két tankot írásba...az a "-" jel....Egy IS3 vagy IS-3 esetében ez mindegy...mert nincs több belőle :thx2:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Szete58, Balista1, guzu99

8 éve 7 hónapja #229684 Írta: Snoke
Megválaszolva: Snoke
Valami történt titokban a Scropin G-vel, mert a papíron lézerpontos ágyú úgy lövöldöz minden felé, hogy elsírom magam. Ha eltalálok valamit, akkor lepattan és 10-ből 8-szor tier 10-be rak, valami városi pályára. Én ezért most pihentetem szegényt, pedig az egyik kedvencem. :unsure:

8 éve 7 hónapja #229685 Írta: Szete58
Megválaszolva: Szete58

...vagy nem teszek vesszőt a hogy után...

Oda ne is tegyél! ;)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: tiger, Balista1, Sunhair, Lord_Loga, Tomat, Frankenstein Bourne

8 éve 7 hónapja #229694 Írta: Sunhair

...vagy nem teszek vesszőt a hogy után...

Oda ne is tegyél! ;)

S tényleg...Köszönöm. mindjárt módosítom is. :thx2:

8 éve 7 hónapja #229727 Írta: Allanon44
Megválaszolva: Allanon44
jolvan na nem kell egyből szétoltani xD :dry: csak kérdeztem mert gondolom azért van ez a fórum :scratch: a tanácsokat megfogadom, és köszönöm szépen :D lehet akkor még nem veszek 8as prémet :dry:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: CrawlingChaos, dobilaci, PZoli

8 éve 7 hónapja #229738 Írta: Sics
Megválaszolva: Sics
Üdv!

Én tojok a statra..

Három féle csatát megyek.

- vannak csaták, ahol nullás WN8-at teljesítek.. ez legtöbbször szándékos döntés: öreg vagyok már bohócnak, és ha azt látom h ezt a csatát nem élvezem akkor kilépek vagy egyszerűen ALT-TAB és kiscsit facebook, wotinfo fórum stb. ( Pld amikor a csata első perce után látszik hogy agyhalott halálraítáltekkel vagyok körülvéve,,, vagy mikor artyval berak himmelsdorf-ba... ) Nem azért játszok h szarul érezzem magam hanem hogy élvezzem. Ha a csata nem nyerhető, akkor nem élvezem, és továbblépek.

Hogy ez hogyan hat egy a játék világában létező "értékemre" azt meg pont leszarom :D

- Vannak csaták ahol 1500 körüli WN8-at hozok.

- Vannak csaták, ahol minden összejön ... ismerem az adott mapot, tudom h mit kéne a tankommal azon csinálni ... és ebben a csapattársak is partnerek ( teszik a dolgukat ... ) és az ellenfél is :D .. ezeknél a napistat szerint 2500-5500 körüli WN8 értékek születnek.

De csak azért nem fogok szar és számomra nem élvezetes csatákat tolni hogy a "wn8"-amat javítsam :D
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Kopasz0721, Allanon44

8 éve 7 hónapja #229746 Írta: CrawlingChaos
Megválaszolva: CrawlingChaos

jolvan na nem kell egyből szétoltani xD :dry: csak kérdeztem mert gondolom azért van ez a fórum :scratch: a tanácsokat megfogadom, és köszönöm szépen :D lehet akkor még nem veszek 8as prémet :dry:

Juhiii, megmentettünk egy lelket a kárhozattól! :troll: na nem, mondjuk ezt csak akkor, ha elmélyülsz a kezdőknek szóló oktatóanyagokban is!
A kérdéseid várjuk továbbra is: építő válaszokban és oltásban sem lesz hiány! :applause:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Allanon44

8 éve 7 hónapja #229747 Írta: Bence0721
Megválaszolva: Bence0721

t illetve T32 is megvan már csak nem akartam megvenni mert az M103at sokan szidják.. hogy szenvedés vele a játék, a E5ről meg vegyesek az érzelmek xD de még mindig ott tartunk hogy nemtudom mit vegyek... :dry: :dry:

Hát az M103 ezerszer inkább, mint a T32... na az a tank a tömény borzalom... kicsit (300-al) több hp, mint a T29-nek, ugyanaz a löveg, amivel ugye T29 esetében még "egész jó lesz" aztán bedob kilencbe... és hallgatod a Ding-ding-dong-ot Csonka Picitől, na ugyanazt játszatod el tízesek ellen... toronyfront erős, csak repesszel szétspammelik, ha nincs arty, és tornyozós helyen állsz, bár olyan mindegy, hogy hol is állsz, mert úgyse ütsz át semmit AP-val, csak a lightokat, medeket (már ha egyáltalán eltalálod, a tekintélyes szórás nem lesz segítségedre...)
Szóval... röviden tömören a T32 a játék egyik leghasználhatatlanabb tankja (szerintem)... (most persze szét leszek oltva, hogy én nem tudok vele játszani, de sebaj :troll: )
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Allanon44

8 éve 7 hónapja #229749 Írta: Snoke
Megválaszolva: Snoke

Szóval... röviden tömören a T32 a játék egyik leghasználhatatlanabb tankja (szerintem)... (most persze szét leszek oltva, hogy én nem tudok vele játszani, de sebaj :troll: )

Meg kéne tanulni WOT-ozni... :troll: :troll: :troll:

8 éve 7 hónapja #229750 Írta: Ba_nshee
Megválaszolva: Ba_nshee
Amúgy tele a bolt patriottal. :whistle:

(Hozom a kötelezőt.)

(T32be meg töltsetek creditet. :whistle: :whistle: )

8 éve 7 hónapja - 8 éve 7 hónapja #229751 Írta: CrawlingChaos
Megválaszolva: CrawlingChaos

- vannak csaták, ahol nullás WN8-at teljesítek.. ez legtöbbször szándékos döntés: öreg vagyok már bohócnak, és ha azt látom h ezt a csatát nem élvezem akkor kilépek vagy egyszerűen ALT-TAB és kiscsit facebook, wotinfo fórum stb. ( Pld amikor a csata első perce után látszik hogy agyhalott halálraítáltekkel vagyok körülvéve,,, vagy mikor artyval berak himmelsdorf-ba... ) Nem azért játszok h szarul érezzem magam hanem hogy élvezzem. Ha a csata nem nyerhető, akkor nem élvezem, és továbblépek.

Ezt te sem gondolhatod komolyan! Mármint az addig rendben van, hogy alapvetően mindenkinek háromféle csatája van. Amikor nem értelmezhető a teljesítménye, amikor teszi amit kell, lesebzi legalább a saját hp-ját, vagy valamivel többet, illetve amikor kettő-három játékos helyett dolgozik, vagy egyenesen lehozza a meccset. Ez mindenkinek így van, csak egy szuperunikum jellemzően az utóbbi meccseket tol, és csak tíz csatánként megy egy rektet. Egy gyenge játékos meg jellemzően az előbbi kategóriában megy, és 100 csatánként egy van, amikor lefarmolja az ellenfél összes hp-jának harmadát, felét stb.

Jobb játékos első körben úgy lesz az ember, hogy az ilyen betli köreinek a számát elkezdi tudatos játékkal csökkenti. Rosszból akkor leszel átlagos, amikor tízből már nem kilenc meg nyolc betli köröd lesz, csak hat. Egy gyenge játékos nem egyből olyan köröket fog menni, amivel lehozza a csapat helyet a meccset (persze ilyen is lesz időnként), hanem az fogja jelezni a fejlődését, hogy egyre többször megcsinálja a leckét, a kötelezőt. Meggyőződésem, hogy a legnagyobb lépéseket mindenki azzal tudja tenni a fejlődése érdekében, ha megérti, hogy mi az, amivel ő hozzájárult a betlihez. Ez az elengedem a csatát és ALT+TAB attól még ratyin hangzik, hogy próbálod elegánsan felöltöztetni.
Nem te vagy az első, aki ilyeneket hangoztat, de erre csak azt tudom mondani, hogy akkor sajnos rosszaktól tanulod a retorikát és a játékhoz való hozzáállást is.

Ezzel együtt én egy felnőtt ember hozzáállását nem kívánom megváltoztatni, csak légy szíves ezt a fajta hozzáállást ne propagáld másoknak, mert ettől csak SZARABB LESZ A JÁTÉK!
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: dobilaci, Rallyefan81, bogehu, Tekagi, Tomat, _Szazados_, Ba_nshee, Tindalos

8 éve 7 hónapja #229757 Írta: BudaiD
Megválaszolva: BudaiD

Ezt te sem gondolhatod komolyan! Mármint az addig rendben van, hogy alapvetően mindenkinek háromféle csatája van. Amikor nem értelmezhető a teljesítménye, amikor teszi amit kell, lesebzi legalább a saját hp-ját, vagy valamivel többet, illetve amikor kettő-három játékos helyett dolgozik, vagy egyenesen lehozza a meccset. Ez mindenkinek így van, csak egy szuperunikum jellemzően az utóbbi meccseket tol, és csak tíz csatánként megy egy rektet. Egy gyenge játékos meg jellemzően az előbbi kategóriában megy, és 100 csatánként egy van, amikor lefarmolja az ellenfél összes hp-jának harmadát, felét stb.

Jobb játékos első körben úgy lesz az ember, hogy az ilyen betli köreinek a számát elkezdi tudatos játékkal csökkenti. Rosszból akkor leszel átlagos, amikor tízből már nem kilenc meg nyolc betli köröd lesz, csak hat. Egy gyenge játékos nem egyből olyan köröket fog menni, amivel lehozza a csapat helyet a meccset (persze ilyen is lesz időnként), hanem az fogja jelezni a fejlődését, hogy egyre többször megcsinálja a leckét, a kötelezőt. Meggyőződésem, hogy a legnagyobb lépéseket mindenki azzal tudja tenni a fejlődése érdekében, ha megérti, hogy mi az, amivel ő hozzájárult a betlihez. Ez az elengedem a csatát és ALT+TAB attól még ratyin hangzik, hogy próbálod elegánsan felöltöztetni.
Nem te vagy az első, aki ilyeneket hangoztat, de erre csak azt tudom mondani, hogy akkor sajnos rosszaktól tanulod a retorikát és a játékhoz való hozzáállást is.

Ezzel együtt én egy felnőtt ember hozzáállását nem kívánom megváltoztatni, csak légy szíves ezt a fajta hozzáállást ne propagáld másoknak, mert ettől csak SZARABB LESZ A JÁTÉK!

Kicsit olyan mintha elbeszélnétek egymás mellett.
Te arról beszélsz hogy lesz valaki jó játékos, hogy fejlődik lépésről lépésre. Ő viszont nem törekszik arra hogy jó játékos legyen, egész egyszerűen élvezni szeretné a játékot. Amennyiben úgy látja, hogy számára szenvedés lesz egy adott kör: afk.
Ettől függetlenül, valóban az van amit mondasz, ettől szarabb lesz a játék.

8 éve 7 hónapja - 8 éve 7 hónapja #229758 Írta: dobilaci
Megválaszolva: dobilaci

Amúgy tele a bolt patriottal. :whistle:

Megvarjuk mig berakjak festes nelkul! :whistle:

Téma: OFF topik

• máté.tóth profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Az mm pedig érzésre jobb lett, leosztások...
    • Írta: máté.tóth
    • 5 órája 31 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 napja 6 órája ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 6 napja 22 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 4 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.