Három féle csatát megyek.
- vannak csaták, ahol nullás WN8-at teljesítek.. ez legtöbbször szándékos döntés: öreg vagyok már bohócnak, és ha azt látom h ezt a csatát nem élvezem akkor kilépek vagy egyszerűen ALT-TAB és kiscsit facebook, wotinfo fórum stb. ( Pld amikor a csata első perce után látszik hogy agyhalott halálraítáltekkel vagyok körülvéve,,, vagy mikor artyval berak himmelsdorf-ba... ) Nem azért játszok h szarul érezzem magam hanem hogy élvezzem. Ha a csata nem nyerhető, akkor nem élvezem, és továbblépek.
Ezt te sem gondolhatod komolyan! Mármint az addig rendben van, hogy alapvetően mindenkinek háromféle csatája van. Amikor nem értelmezhető a teljesítménye, amikor teszi amit kell, lesebzi legalább a saját hp-ját, vagy valamivel többet, illetve amikor kettő-három játékos helyett dolgozik, vagy egyenesen lehozza a meccset. Ez mindenkinek így van, csak egy szuperunikum jellemzően az utóbbi meccseket tol, és csak tíz csatánként megy egy rektet. Egy gyenge játékos meg jellemzően az előbbi kategóriában megy, és 100 csatánként egy van, amikor lefarmolja az ellenfél összes hp-jának harmadát, felét stb.
Jobb játékos első körben úgy lesz az ember, hogy az ilyen betli köreinek a számát elkezdi tudatos játékkal csökkenti. Rosszból akkor leszel átlagos, amikor tízből már nem kilenc meg nyolc betli köröd lesz, csak hat. Egy gyenge játékos nem egyből olyan köröket fog menni, amivel lehozza a csapat helyet a meccset (persze ilyen is lesz időnként), hanem az fogja jelezni a fejlődését, hogy egyre többször megcsinálja a leckét, a kötelezőt. Meggyőződésem, hogy a legnagyobb lépéseket mindenki azzal tudja tenni a fejlődése érdekében, ha megérti, hogy mi az, amivel ő hozzájárult a betlihez. Ez az elengedem a csatát és ALT+TAB attól még ratyin hangzik, hogy próbálod elegánsan felöltöztetni.
Nem te vagy az első, aki ilyeneket hangoztat, de erre csak azt tudom mondani, hogy akkor sajnos rosszaktól tanulod a retorikát és a játékhoz való hozzáállást is.
Ezzel együtt én egy felnőtt ember hozzáállását nem kívánom megváltoztatni, csak légy szíves ezt a fajta hozzáállást ne propagáld másoknak, mert ettől csak SZARABB LESZ A JÁTÉK!
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...