8 éve 7 hónapja - 8 éve 7 hónapja#228247Írta: Firemanhun
Megválaszolva: Firemanhun
Sziasztok! Tegnap este megtudtam, 1 ki-ki meccs után A-43 ellen(a harcot nyertem, a csatát veszítettük), hogy a wg szereti a pénzes idiótákat, ezért mindenkinek javaslom, hogy leárazáskor vegyen type64-et! Menőbb leszel tőle, mint 1 BMW-ben és senki nem szól az index végett sem
Ezt erdemes megnezni, itt volt minden. Is-3 bot (all a bokorban es nem reagal semmire), Patriot OP tank (tomato kezekben is?), a vegen pedig megkapom a 46%os jatekostol, hogy "noob". Az E-25 es Skorpion tamadasa a legvegen kimeletlen es brutalis volt, nagy mazli volt hogy tuleltem.
Csata utan az E-25 gratulalt es megkoszonte az izgalmas csatat. Ritka jatekos az ilyen, jol esett ez a gesztus.
Ha a végén az e25 és a "G pont" összehangolja a mozgását ....
Amúgy nem értem, hogy mostanában miért így mennek a védések ezen a mapon. Megnyerünk egy oldalt, és mindenki ész nélkül rohan tovább.... utána persze elakadnak, és már fordul is a csata. 10 ből 7...8 -szor ... írogathatod, hogy húzzanak vissza, le.....
Last edit: 8 éve 7 hónapja by S4nsSk1ll.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: dobilaci, Sics
Hali.. Valaki az új löwéröl tudna mondani valamit megérné megvenni?
Nagy, lomha test, kicsit sebző de pontos ágyu. Bárki, bárhonnan belövi simán. Nekem ez a tapasztalatom vele. Viszont jól néz ki és hozza a kreditet, ha sikeres csatát mész vele.
8 éve 7 hónapja - 8 éve 7 hónapja#229337Írta: akárkiakárhonnan
Megválaszolva: akárkiakárhonnan
ha nem lenne ez az árukapcsolás talán még vissza is venném a löwét.
na mégis visszavettem,mert hiányzott.
úgy látom még mindig ez fogja nekem hozni a legjobban lovét.
de még mindig lassú.
de mivel a löveg elsőosztályú és jól is spottol.
elég könnyen lehet vele 100 k feletti köröket futni.
Ennyiért teljesen megéri megvenni. Én noob vagyok, de szeretem a Löwét, most az új páncélzattal sokat pattint. Az ágyú pontos és gyorsan tölt, és most már nem is olyan lomha mint régen volt. Tier 8-ban volt hogy 2x egymás után 4000-et pattintottam. Én is azt veszem észre, hogy a hasát nehezebb belőni, ha ellenfélként találkozom vele. Szóval ha máskor nem is, de most megéri Löwét venni.
Nagy, lomha test, kicsit sebző de pontos ágyu. Bárki, bárhonnan belövi simán. Nekem ez a tapasztalatom vele. Viszont jól néz ki és hozza a kreditet, ha sikeres csatát mész vele.
Te az új Löwével tolod? Vagy tavaly megvolt azóta eladtad és csak mondasz mindent a levegőbe?
Te az új Löwével tolod? Vagy tavaly megvolt azóta eladtad és csak mondasz mindent a levegőbe?
Na ne mondjad már, hogy akkor különbség van buff óta! Kicsit jobban megy, de ugyanúgy belövik a hasát, mint eddig. Még a tornyot is az ágyú mellett. Vagy lehet, csak én találkozom olyanokkal, akik tudják hova kell lőni?
Na ne mondjad már, hogy akkor különbség van buff óta! Kicsit jobban megy, de ugyanúgy belövik a hasát, mint eddig. Még a tornyot is az ágyú mellett. Vagy lehet, csak én találkozom olyanokkal, akik tudják hova kell lőni?
mondjuk nincs belőhetetlen tank a játékban.
csak az a kérdés,hogy fogyatékosok az ellenfelek vagy tudják hova kell lőni és mivel.
ma eddig csak topba tett vele a játék. ez biztos az akció hatása
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...