Jelenleg 53 vendég és nincs Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Már rég befejeztem ezt a Waffenträger. Ez is olyan ...
Shunz 49 perccel ezelőtt
Áááá, nem adja a harmincat.
Sixtyfeetofbridge 2 órával ezelőtt
A befejezéshez nem lehet köze, mert én is látom ...
21Megahertz 12 órával ezelőtt
Érdekes. Azután kaptam meg, amikor befejeztem a 20 szintet ...
PZoli 13 órával ezelőtt
Nem mindenkinek adja. Nekem nincs ilyen ajánlatom...
Shunz 20 órával ezelőtt
Látok egy ilyen egyszeri ajánlatot a shopban. Gondlom ti ...
PZoli 1 napja
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 1 napja
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 1 napja
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 1 napja
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 1 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 2 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 3 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 3 napja

Prémium harckocsik

8 éve 8 hónapja #227707 Írta: AzertsemJo
Megválaszolva: AzertsemJo

Szellemi fogyatéksoknak mit ajánlanánk? Ezt megmondom :D

Valamelyien prémium artyt természetesen :D

Cakis a kicike fanciát , olyan ari !
Az ellenféltől is mindig többen üziznek , még kekszelni is küldtek az aranyoskák :evil: !
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Sics

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

8 éve 8 hónapja #227728 Írta: tobeter1994
Megválaszolva: tobeter1994
Egyszer vennék prémtankot:

"Action temporarily unavailable. Please try again later."

Ez ment délután és most is... vicc. Bármi ötlet?

8 éve 8 hónapja #227748 Írta: Arnyek4523
Megválaszolva: Arnyek4523
Üdv mindenki mindenkinek a saját véleményére vagyok kíváncsi. T34 vs. fcm 50t. Cél: farmolás, statthúzás. Inkább melyik?

8 éve 8 hónapja #227757 Írta: HUN_Sector
Megválaszolva: HUN_Sector
Az ezres wn8 értékedet figyelembe véve, illetve a tankjaiddal elért hatékonysági szinteket megtekintve, talán a t34 a kettő közül a jobb választás, bár szívem szerint egyiket sem ajánlanám. Heavyvel nem igazán van még a nagyfiúk között tapasztalatod.
A t34 teste papír, az fcm meg szinte papír mindenhol. Viszont a t34 megy tier x-be, ahol nem fogsz tudni érvényesülni, míg az fcm tier limites.

Stathúzásra valószínűleg a hatos szinten kellene keresgélned. Egy olyan tankot keresve, mely megengedő a hibákra. Hetesen még szintén megvan ez, s a pénz sem rossz már, ám nem sh képes hetes lévén. (jelenleg nem vagy klánban, de ki tudja mit hoz a jövő)

A legjobb statod JT-vel van, tehát a páncélozott td áll hozzád legközelebb. Jönni fog majd egy új 8-as prémium jagdtiger, brutál ágyúval. Talán majd az lesz a neked való. Esetleg papír vonalon skorpion, vagy hatos su100y.

8 éve 8 hónapja #227758 Írta: Red_Dragon_HUN
Megválaszolva: Red_Dragon_HUN

Üdv mindenki mindenkinek a saját véleményére vagyok kíváncsi. T34 vs. fcm 50t. Cél: farmolás, statthúzás. Inkább melyik?

Nekem T34-em van. Ha elkapja jól tud keresni. De ha elindul a becserélős dolog a T34-et fogom először bedobni. Talán pont FCM50t-re. Közepes tankokkal szórakoztatóbb a játék.
Ha TD-k állnak közelebb hozzád akkor T34. Ha a közepesek akkor FCM.

8 éve 8 hónapja #227764 Írta: Arnyek4523

Az ezres wn8 értékedet figyelembe véve, illetve a tankjaiddal elért hatékonysági szinteket megtekintve, talán a t34 a kettő közül a jobb választás, bár szívem szerint egyiket sem ajánlanám. Heavyvel nem igazán van még a nagyfiúk között tapasztalatod.
A t34 teste papír, az fcm meg szinte papír mindenhol. Viszont a t34 megy tier x-be, ahol nem fogsz tudni érvényesülni, míg az fcm tier limites.

Stathúzásra valószínűleg a hatos szinten kellene keresgélned. Egy olyan tankot keresve, mely megengedő a hibákra. Hetesen még szintén megvan ez, s a pénz sem rossz már, ám nem sh képes hetes lévén. (jelenleg nem vagy klánban, de ki tudja mit hoz a jövő)

A legjobb statod JT-vel van, tehát a páncélozott td áll hozzád legközelebb. Jönni fog majd egy új 8-as prémium jagdtiger, brutál ágyúval. Talán majd az lesz a neked való. Esetleg papír vonalon skorpion, vagy hatos su100y.

Nem tudom te mit nézel de én elég új vagyok :D legnagyobbam az amx 50 100 eddig 2-es m2 mediummal farmoltam, mert nagyon tetszik egyszerűen megunhatatlan, de most hogy elkezdtem tier 8ba játszani és a kampány küldik is fogytán vannak nincsen lé. am itt profilom. www.wotstats.or...unner/

8 éve 8 hónapja - 8 éve 8 hónapja #227765 Írta: colmancer
Megválaszolva: colmancer
Szeva!

Nekem megvan mindkettő, mentem is velük eleget.
Nem vagyok egy csúcsjátékos, a tapasztalatomat írom le:

- T34 nagyon jó zsozsófarmer volt, de kb.1,5éve drasztikusan leesett a játékélmény (vele együtt a statom is). Lassú, lassan fordul, testét sokan belőtték, ágyú nem a pontosságáról híres, kapáslövést nem erőltetném. Én soha nem mentem vele szakaszban, csak egyedül randomban. ....lehet ez volt a baj. kb 1,5 éve rá sem néztem :unsure:

- FCM50t: kellően mobilis, messziről is sok mindenkit átüt. TIERLIMITES :) , Amíg nincs rajta BIA, elég pontatlan. Vert.stab sokat használ. Amíg nem volt MINDKÉT töltőn biztonságos elhelyezés, minden meccsen ammorack-et kaptam. Nincs a kettő között nagy összefüggés, mert ammoracket képesség hiányában és annak meglétekor is lőnek...csak ha megvan látszatra nem annyit...persze nem számoltam sohasem, csak feltűnő, ha nincs annyi. Ráadásul csak az egyik töltő képessége aktív...de akkor is érezhető a különbség. Előtte raktam fel vizes lőszertartót is...akkor a toronygyűrűt lőtték el sokat.
Amúgy nekem NAGYSÁGRENDEKKEL jobban FCM felé áll a mérleg nyelve.

Amúgy azt vedd meg, amilyen legénységet akarsz képezni. AMcsi HT vagy Franci HT?

8 éve 8 hónapja #227768 Írta: dobilaci
Megválaszolva: dobilaci

Nem tudom te mit nézel de én elég új vagyok :D legnagyobbam az amx 50 100 eddig 2-es m2 mediummal farmoltam, mert nagyon tetszik egyszerűen megunhatatlan, de most hogy elkezdtem tier 8ba játszani és a kampány küldik is fogytán vannak nincsen lé. am itt profilom. www.wotstats.or...unner/

Ez az elso acc-od? A francia agak nem annyira kezdobaratok. Mivel van mar francia heavy legenyseged az 50 100-bol, ezert en varnek amig lesz Liberte es azt vennem. Az nem tierlimites mint az FCM 50t de OP a frontpancelja es jobban toleralja a hibakat, ergo konnyebben jatszhato.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: kharon00

8 éve 8 hónapja - 8 éve 8 hónapja #227769 Írta: HUN_Sector
Megválaszolva: HUN_Sector

Nem tudom te mit nézel de én elég új vagyok :D

Akkor az Arnyek4523 magyar felhasználó 10k csatával nem te vagy? Átvett account? :)
hu.wot-life.com...510437

8 éve 8 hónapja - 8 éve 8 hónapja #227772 Írta: Arnyek4523
Igazából legénység húzó célom nincs vele most +50% nem siet sehova az a legénység, utsó az nem az én accom, nem tudom ki kérdezte, de nekem vidikből eszméletlenül megtetszett a francia "nehéz" ág az a brutál sebzés amit 1 tárral ki tud osztani+a csigákat annyira nem szeretem:(
de akkor szerintem az fcm lesz :thx2: azért nem húztam ahoz annyira, mert sok a panasz arra (bár T34re is)

8 éve 8 hónapja #227825 Írta: Káposztaarcú
Megválaszolva: Káposztaarcú
akkor elég szerencsés egybeesés hogy pont van egy Arnyek4523 játékos is :D biztos azért mert gyakori név :lol:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: HUN_Sector

8 éve 8 hónapja #227826 Írta: BiO_rOo_BOT
Megválaszolva: BiO_rOo_BOT
Most így hirtelen (nem néztem utána) úgy gondolom, hogy lényegtelen hogy két biztonságos elhelyezésed van vagy csak egy mert emlékeim szerint csak egy lehet aktív (csak egy számít). Egy is 12,5%-al emeli a modulok HP értékét. Ha jól gondolom és így van, akkor egy 100%-os skillt pazarolsz a tankon.

Szeva!

Nekem megvan mindkettő, mentem is velük eleget.
Nem vagyok egy csúcsjátékos, a tapasztalatomat írom le:

- T34 nagyon jó zsozsófarmer volt, de kb.1,5éve drasztikusan leesett a játékélmény (vele együtt a statom is). Lassú, lassan fordul, testét sokan belőtték, ágyú nem a pontosságáról híres, kapáslövést nem erőltetném. Én soha nem mentem vele szakaszban, csak egyedül randomban. ....lehet ez volt a baj. kb 1,5 éve rá sem néztem :unsure:

- FCM50t: kellően mobilis, messziről is sok mindenkit átüt. TIERLIMITES :) , Amíg nincs rajta BIA, elég pontatlan. Vert.stab sokat használ. Amíg nem volt MINDKÉT töltőn biztonságos elhelyezés, minden meccsen ammorack-et kaptam. Nincs a kettő között nagy összefüggés, mert ammoracket képesség hiányában és annak meglétekor is lőnek...csak ha megvan látszatra nem annyit...persze nem számoltam sohasem, csak feltűnő, ha nincs annyi. Ráadásul csak az egyik töltő képessége aktív...de akkor is érezhető a különbség. Előtte raktam fel vizes lőszertartót is...akkor a toronygyűrűt lőtték el sokat.
Amúgy nekem NAGYSÁGRENDEKKEL jobban FCM felé áll a mérleg nyelve.

Amúgy azt vedd meg, amilyen legénységet akarsz képezni. AMcsi HT vagy Franci HT?

Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: kharon00

8 éve 8 hónapja #227837 Írta: kharon00
Megválaszolva: kharon00
Igazad van Fermi, csak egy "biztonságos elhelyezés" aktív.

8 éve 8 hónapja #227842 Írta: colmancer
Megválaszolva: colmancer
Szevasztok!

Igen teljesen igazad van. Egy skill haszontalan.
Csak az FCM50t elemzés képén is így láttam, gondoltam kipróbálom. Ott érdekes módon mintha mindkettő aktív lenne.
Gondoltam rá többször, hogy majd újraosztom....de Pató Pál Úr jó barátom :)

8 éve 8 hónapja #227845 Írta: GregoryEgo
Megválaszolva: GregoryEgo
colmancer,
a francia táras heavykben nincs poor töltő, hanem az egyik a radioman, ezért lehet meg azon is a perk.
Az utóbbi kliensekben már biztos, h halványan, inaktívan jelöli.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: colmancer

Téma: OFF topik

• máté.tóth profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Az mm pedig érzésre jobb lett, leosztások...
    • Írta: máté.tóth
    • 7 órája 2 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 napja 7 órája ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 1 hete 2 perce ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 4 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.