- Köszönetek: 963
T57 Heavy, illetve a T71DA mennyire működik a jelenlegi metában? Játékbeli nevem ittenivel azonos, 1750 körüli átlagos és 2000 körüli recent WN8-cal próbálnék kihozni belőlük valamit.
Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!
T57 Heavy, illetve a T71DA mennyire működik a jelenlegi metában? Játékbeli nevem ittenivel azonos, 1750 körüli átlagos és 2000 körüli recent WN8-cal próbálnék kihozni belőlük valamit.
Nagyon köszönöm mindegyikötök véleményét a Pattonokról ill. a T110E5 ágát illetően.
Az világosan kiderült, hogy az M48-al valami bibi van. Nagy kár, mert a T20-at az eddigi 21 csata során nagyon megkedveltem, az egyik legjobb, ha nem e ténylegesen legjobb Tier 7 közepes szerintem (per most igazából nem is tudok választani, hogy a T-43, a Comet, a Leo vagy a T20 a kedvencem...). A Pershing is jónak ígérkezik, az M46-ról ódákat a hallottam az ismerősöktől is --- és akkor pont a TierX M48 a bibis.Azonban az odáig vezető út a tervrajzok nélkül, a klasszikus fejlesztés szerint is nyugodtan mehet - mondjuk olyan hétvégéken, amikor 4-s v. 5-s szorzó van. Aztán amikor elérem az M48-ig, majd megnézem, hogy van-e lelkierőm egy bibis tankkal bajlódni.
A T110E5 ágán meg utánanéztem a T32-nek és alaposan ledöbbentem: eddig ugyanis nem találkoztam a WoT-ban olyan járgánnyal, ahol alapbeállításként goldot célszerű használni, a normál AP-t pedig kivételként annak, aki elvi alapon gold-ellenes - de neki is csak párat, mert a T32 mindkét ágyújánál a gold a racionális/célszerű lőszer. Tehát nem pl. gunmarkoláshoz, hanem általánosan alaplőszerként. Egyszerűen elképesztő.
Az eredmény nekem az, hogy van egy jól játszható T29, egy goldra alapozott T32, egy gyenge M103 és egy belőhető kupolával megáldott T110E5. Én bizony ezt az ágat nagyon hátrasorolom a fejlesztéseim sorrendjében. Mivel pedig az eleve tartaléknak gondoltam a T110E3 fejlesztését és más nemzeteknél több ígéretes járgány van, ezért a 60 kapott amcsi nemzeti töredéket talonba teszem, és a szűk keresztmetszetet jelentő univerzális töredékeket pedig inkább másik ágak kifejlesztéséhez vetem be, ahol a vonzó TierX-st megelőzi 1 v. 2 nehezebben játszható járgány.
A t32 egyértelműen a "fekete" báránya az ágnak. (én erre használnám a töredéket) Az m103-al el lehet lenni. Jelenleg a t29-nél tartok, az biztos hogy a 32-t freezem, tervrajzozom.
Az E5-ről. Igazából majd minden tankon van belőhető kupola. De nem akarlak rábeszélni, meg nem is tudnálak valószínűleg.
Viszont hátha tudok adni fejlesztési tanácsot, mi az ami már megvan?
Vagy írd meg a játékos neved, és megnézem mid nincs még meg.
Bár egész nyárra (vagy végleg?) uninstalláltam a játékot a jó kis változások miatt, de emlékem szerint távcső/optika/turbó volt rajta. Kezdésnek nyílt terepen a nagy látótávját kihasználva max sebességgel rongyoltam helyekre asszív spotolni, vagy aktívan a látótáv sugarával "érinteni" az ellenfelek lehetséges felbukkanási helyeit, aztán gyorsan vissza. Ezért ez. (Gyenge hardverem volt, az 5%-os pufogás rajtam nem segítene.Az "add el a búbánatba, és vegyél helyette T37-et" is értékelhető válasznak számít
amikor megemlítettem, hogy ...
7018, ...