- Köszönetek: 817
bandras32 szeretem ezeket az MM jellemzéseidet... szó se róla sokszor nagyon találó
Hasonló jelenséget tapasztalok néhány tankal mikor 2.-3. GM közelébe érek (utána semmi de körülötte...)
Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!
T-69 -et használ valaki? Mi a véleményetek róla?
T-69 -et használ valaki? Mi a véleményetek róla?
Dobilaci téged szólít a a nép! (csatlakozom én is) Szerk: "shishx" mostanában prémium lőszer nélkül free-to.playben grindolja/grindolta, twitchen tudod nézni. Pár videó lyutyúbon is van róla. "shishx_the_animal" néven találod mindkét portálon.
Az elmúlt 2-3 hétben sokat gondolkodtam azon, hogy a kapott 60-60 nemzeti töredéket miként használjam fel -- és az ami tankoknál nem jutottam még döntésre.
Eredetileg a T110E5-ra és az M48 Pattonra gondoltam, és a T110E3-ra mint tartalékra.
Utánanézve azonban a T110E5-t kiszórtam (itt a T32-nél megállok, utána gyengusznak tűnik az ág).
Az M48-nál minden biztatónak tűnik és majdnem kikötöttem ennél. Azonban elkezdtem körbekérdezősködni, de a közeli baráti körben senkinek nincs meg a Patton, az ismerősök közül meg már háromtól is azt a választ kaptam, hogy "nagyon jó tank, de csak unikumok játsszák". Különböző megfogalmazásban, de mindhárom válasz lényege ez volt. Ez meglepett és elbizonytalanított. Önmagában is picit ellentmondásosnak érzem, hogy egy jó tankot miért csak unikumok játszanának, a Pattonra ismét ránézve semmi olyat nem láttam, ami megnehezítené/ellehetetlenítené a játékot vele a nem-unicum részére. Ezért kérek a Pattonról, egész pontosan a Pattonokról véleményt, mert felmerült bennem, hogy esetleg a Tier IX-s M46 Pattonnal van valami gond (bár a statisztikák alapján ott sem látom alapját).
Előre is köszi a megfontolt véleményt.
Azzal kezdeném, hogy ne írd le a T110E5-t. Már nem olyan, mint amikor atom OP volt, de azért még ma sem rossz. Igaz, a kupolája nagy gyenge pont, de a hasa kialakítása okozhat gondokat az ellenfélnek ha be akarja lőni és te megfelelően használod a tankot. Pontos, gyorsan tölt, a HEAT mindent is visz, relatív mozgékony. Pont a napokban vettem elő, hogy ráhúzzam a 3 GM-et, nemsokára meglesz rajta a második, egész élvezhető szerintem.
Ami a Pattont illeti - pont fordítva mint írtad. Az M46 Patton az egyik legjobb kilences med. Próbáld ki, meglátod miért. Viszont szerintem az M46 jobb tank t9-ben mint az M48 t10-ben. Nem tudom alátámasztani számokkal, de szerintem érzésre régen jobb volt. Sokkal. Néha előveszem pár körre, de nem nagyon jönnek vele a konstans jó körök. Persze, simán lehet vele 5k feletti kört is menni, de utána aláfutsz egy 2k-nak és elmegy a kedved tőle. Iszonyat pontos volt, most meg olyanok mennek mellé, amiknek nem szabadna egyáltalán vagy pattan nyilvánvalóan gyenge pontokról. Nagydarab tank, igaz a páncélzata nem rossz. Én az M46-ig ajánlanám az ágat, az M48-at akkor vedd meg ha mindenképpen ki akarod próbálni.
Az elmúlt 2-3 hétben sokat gondolkodtam azon, hogy a kapott 60-60 nemzeti töredéket miként használjam fel -- és az ami tankoknál nem jutottam még döntésre.
Eredetileg a T110E5-ra és az M48 Pattonra gondoltam, és a T110E3-ra mint tartalékra.
Utánanézve azonban a T110E5-t kiszórtam (itt a T32-nél megállok, utána gyengusznak tűnik az ág).
Az M48-nál minden biztatónak tűnik és majdnem kikötöttem ennél. Azonban elkezdtem körbekérdezősködni, de a közeli baráti körben senkinek nincs meg a Patton, az ismerősök közül meg már háromtól is azt a választ kaptam, hogy "nagyon jó tank, de csak unikumok játsszák". Különböző megfogalmazásban, de mindhárom válasz lényege ez volt. Ez meglepett és elbizonytalanított. Önmagában is picit ellentmondásosnak érzem, hogy egy jó tankot miért csak unikumok játszanának, a Pattonra ismét ránézve semmi olyat nem láttam, ami megnehezítené/ellehetetlenítené a játékot vele a nem-unicum részére. Ezért kérek a Pattonról, egész pontosan a Pattonokról véleményt, mert felmerült bennem, hogy esetleg a Tier IX-s M46 Pattonnal van valami gond (bár a statisztikák alapján ott sem látom alapját).
Előre is köszi a megfontolt véleményt.
Az amcsi M48 Patton valós képességeit illetően a homályosság csak nagyobb lett, mint a kérdésem feltétele előtt volt
A T110E5-t nem írom le, csak későbbre halasztom. Az ágon már az M6-nak egész OK toronypáncélja van (a szintjéhez képest) és úgy látom, hogy ez a T29-n és T32 tovább javul tier-viszonylagosan is, úgyhogy hull-downban harcolni ezekkel könnyű lesz, legalábbis várakozásaim szerint. Azonban M103-nál bejön a toronyra tett kupola (tumor?), amit az E5-n tovább fokoztak. Amikor az E5-nek utánanéztem, azt is láttam, hogy a WG nem találja az egyensúlyt a kupola páncélozottságát illetően, mert buffolta, majd nerfelte. Az ilyen gyenge/nagy-kupolás járgányokat lehetőleg kerülöm, hogy a garázsban legyenek, mert ellenük harcolva túl gyakori és túl könnyű sikereket érek el. Magasabb tierben csak a Liberté van ilyen a garázsban, aminek a gyenge kupoláját szokták emlegetni --- érdekes módon nálam ez a hiba amióta megvettem, azaz az elmúlt kb. 3 hónap 50 csatája alatt nem jött elő. Viszont az E5-nél a kupola miatt fenntartásom van (megmaradt?), így az ág befejezését priorításban hátratettem, egyelőre elég a T32-ig felfejlődni.