- Köszönetek: 0
Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!
Sziasztok!
Kezdő játékosként lenne a kérdés, hogy M5 Stuart-ról melyik irányban érdemes továbbmenni?
Egyrészt, melyik játszható könnyebben Tier 5 ben, a Chafee vagy az M7, másrészt, melyik vonalba érdemesebb időt és energiát pakolni hosszútávon? Nyilván az M7 után csak T71 ig lesz light az ág, úgyhogy ez is szempont, de azért érdekelne a véleményetek.
Köszi!
Sziasztok!
Kezdő játékosként lenne a kérdés, hogy M5 Stuart-ról melyik irányban érdemes továbbmenni?
Egyrészt, melyik játszható könnyebben Tier 5 ben, a Chafee vagy az M7, másrészt, melyik vonalba érdemesebb időt és energiát pakolni hosszútávon? Nyilván az M7 után csak T71 ig lesz light az ág, úgyhogy ez is szempont, de azért érdekelne a véleményetek.
Köszi!
Szia!
Kezdőként én eleve nem light tankokat ajánlanék, se nem tárasakat. Hogy az alapokat és a pályákat megismerd, legjobb talán a kv-1 (orosz t5-ös heavy). Saját szintjén már-már op.
De hogy kérdésedre választ kapja, attól függ, hogy táras heavyt akarsz a végén vagy lightot. Kettő teljesen más játékstílus kell hozzájuk.
De még1x: ha kezdő vagy, akkor még nem ismered a pályákat és a spotrendszert sem, ergo sok élmény nem fog érni, és a csapatnak sem leszel igazán hasznára light tankban ülve.
Az én véleményem: mindkét irányba nyugodtan mehetsz, az a kérdés Te mit akarsz később.
Ha csinálod a STUG küldiket (és miért ne csinálnád) akkor kell egy light tank ... majd beletanulsz.
A Chaffe istenkirály light tank, remekül lehet vele tanulni a "lightozást".. A T-37 megfelel 6-os CW-re a legtöbb klánban. ( Vigyázz vele, ő nem igazi light, konkrétan neki a legrosszabb az álcája az összes hatos light közül... ) T-71CMCD megint csak okés light lesz, és a Bulldog is. Utána az amcsi derp gun-os lightok jönnek, amik játszhatók, bár megosztóak kicsit, nem mindenki kedveli őket. ... Szóval ha küldetésezni akarsza ( STUG, HTC ... ) akkor ezen az ágon a Chaffe, CMCD, Bulldog remek dolgok lesznek hozzá, T-37 esetleg kell ha pont vele akarnál hatos CW-zni, a 9 és 10 tieres meg megint csak: rajtad áll.
A másik ág furább, ott az M7 egy érdekes vas ( Chaffe-val nem ér fel szerintem, de tud ez is jókat..) a T21 és T71DA korrekt ligthtok, A T69 egy érdekes táras med, ellenfélként utálom... a kilencesről nem sokat tudok, a T57 heavy viszont nagyon is okés vas.
Szóval szerintem mindkét út járható, kérdés neked mi tetszik, vagy milyen tank hiányzik ...
M48A1-ről nem akar valaki írni egy elemzést?
Régen még vártam, most már pedig meg van és szerintem az egyik legkiegyensúlyozottabb X-es med a játékban. Legalább itthon tudják, hogy miért is kell félni tőle.
Sziasztok! Biztos volt már kérdezve.. de a felől érdeklődnék hogy megéri e kifejleszteni a T110E5 -t megvagyok a T32 ig és most fejleszteném ki az M103-t kis szabad xp segitséggel és azért érdeklődök hogy elverjem e rá vagy nem érdemes húzni azt az ágat tovább... azért bizonytalanottam el mert most bejöttek ezek az új ruszki nehezek + ottvan a francia nehéz ág is, vagy még a német ami szóba jöhet.. szóval lényeg a lényeg jó kis tank a T110E5 vagy nem? ( persze olyan irjanak akiknek megvan
) Előre is köszi!
T71DA megvan, nagyon szeretem. Jó kezekben egy kis gyilkológép. Látótávolság, lövedék sebesség az fenomena, egy tárban hat lőszer az 900 demage. Én sajnos gyakran meggondolatlan vagyok vele, de a járgány nagyon fun.Hetem amcsi lightok közül melyiket ajánlatátok?
Célok: ... random, light küldetésezés, fun ?
T71DA vagy T71CMD ?
cmd-t nemrég vettem meg,még csak pár csatám van vele de eddig tetszik.a da-ban nagyobb a potenciál de szerintem ezt könnyebb használniHetem amcsi lightok közül melyiket ajánlatátok?
Célok: ... random, light küldetésezés, fun ?
T71DA vagy T71CMD ?
https://wot-record.com/
itt 3500 volt a ...
erre le van ...