- Köszönetek: 133
Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!
Elkezdtem amerikai könnyű tankokat M7 vonalon, egyre jobban tetszik
Múltkor 5-ös tierbe tett,ott szakaszoztam egy Leopardal
Hihetetlenül arattunk,csak saját arty-nk kilőtt
Szia!Sziasztok, jó gép a T25/2? 4-6 csata s megvehetném de elemzést olvastam, hát mittudom én)
Szia!Sziasztok, jó gép a T25/2? 4-6 csata s megvehetném de elemzést olvastam, hát mittudom én)
Nem rossz, én szeretem a kicsi alfa és aránylag hosszú töltésidő ellenére.
A távolságot, az álcát és a jó csőlehajlását kell szerintem kihasználni. Hellcat-nál szerintem jobb.
Saját vélemény!
Sziasztok!
A T37-es amerikai könnyű tankról van valakinek tapasztalata? Most megvehetném, de olyan bizonytalan vagyok (vagy mégse) ...
Sziasztok,
biztos volt már kérdés, de hátha: M48 patton elemzés nem lesz valamikor?
Hol találhatok jó tanácsokat a tankkal kapcsolatban? Most lett meg 2-3 csatát mentem csak vele, de valahogy nem működik... Keresgéltem a youtube-on, de ott csak ilyen farokmutogatások vannak, 16 kill, 30K damage, meg ilyenek, nem derül ki belőle semmi.
Üdv
Vm
Ja, nekem is tetszik, meg láttam igazán jó csatákat vele. Nyilván nem vagyok még olyan szinten, hogy brillírozzak a tankkal, de mondjuk azért néhány élvezetes csata jó lenne, de eddig csak szenvedés...mindenki mindenhonnan belő, az ágyú nem működik, lassú stb...
Nem tudom mi lenne a jó taktika vele.
Ja, nekem is tetszik, meg láttam igazán jó csatákat vele. Nyilván nem vagyok még olyan szinten, hogy brillírozzak a tankkal, de mondjuk azért néhány élvezetes csata jó lenne, de eddig csak szenvedés...mindenki mindenhonnan belő, az ágyú nem működik, lassú stb...
Na visszavettem és már le is toltam vele kb. 30 csatát. Volt minden, a 0 sebzéséstől a 4800-ig és rájöttem mi a baj vele. Az, hogy ennek speciális MM-je van, ami úgy működik, hogy 'SZOPNI FOGYSZ ROHADÉK HAMÁR EGYSZER MEGVETTED EZT A SZART!!', szóval az MM az egyik baj, a másik pedig hogy nincs álcája, de semennyi. Hiába van 510m látótávom, ha mellette 0 álca, kb. mintha egy fákját dugnék a seggembe és úgy rohangálnék a tök sötét éjszakában. És erre még rájön a lőszerrekesz sérülés minden csatában minimum egyszer, de van hogy többször is.
Taktika? Hátul maradni és onnan támogatni, de nagyon hátulról, mert lövés után az álca képes még minuszba is menni! Gondolom lövés után a legénység kiugrál és elkezd ordibálni meg kalimpálni, hogy ITT VAGYUNK, ITT VAGYUNK!
Na visszavettem és már le is toltam vele kb. 30 csatát. Volt minden, a 0 sebzéséstől a 4800-ig és rájöttem mi a baj vele. Az, hogy ennek speciális MM-je van, ami úgy működik, hogy 'SZOPNI FOGYSZ ROHADÉK HAMÁR EGYSZER MEGVETTED EZT A SZART!!', szóval az MM az egyik baj, a másik pedig hogy nincs álcája, de semennyi. Hiába van 510m látótávom, ha mellette 0 álca, kb. mintha egy fákját dugnék a seggembe és úgy rohangálnék a tök sötét éjszakában. És erre még rájön a lőszerrekesz sérülés minden csatában minimum egyszer, de van hogy többször is.
Taktika? Hátul maradni és onnan támogatni, de nagyon hátulról, mert lövés után az álca képes még minuszba is menni! Gondolom lövés után a legénység kiugrál és elkezd ordibálni meg kalimpálni, hogy ITT VAGYUNK, ITT VAGYUNK!
Wow ez jól hangzik, igazán kedvelt csináltál ehhez a tankhoz, rohanok és meg is veszem.
Viccet félretéve haladok azon az ágon, de még csak a T20-nál tartok, szóval messze még az M48, de akkor talán nem is érdemes sietnem érte.
https://wot-record.com/
itt 3500 volt a ...
erre le van ...