Jelenleg

20
látogatónk van

Amerikai harckocsik

4 éve 1 hónapja #288350 Írta: Tekagi
Megválaszolva: Tekagi
Elkezdtem amerikai könnyű tankokat M7 vonalon, egyre jobban tetszik :) Múltkor 5-ös tierbe tett,ott szakaszoztam egy Leopardal :) Hihetetlenül arattunk,csak saját arty-nk kilőtt :D

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

4 éve 1 hónapja #288352 Írta: BiO_rOo_BOT
Megválaszolva: BiO_rOo_BOT
Jó az az ág, csak a végén a t10 (Sheridan) nem éri meg szerintem. Én t9-ig mennék (T49-ig, és azt se a "rakétásretardágyúval" hanem a másik ágyújával használnám)

Elkezdtem amerikai könnyű tankokat M7 vonalon, egyre jobban tetszik :) Múltkor 5-ös tierbe tett,ott szakaszoztam egy Leopardal :) Hihetetlenül arattunk,csak saját arty-nk kilőtt :D

Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: RedFox69, Tekagi

4 éve 1 hónapja #288371 Írta: Tekagi
Nekem az még jövő zenéje :) Meg hát paradicsom vagyok :D csak ez a gép kezdi belopni magát a szivembe, nagyon lehet vele zúzni tier 5-6-ba, kár ritkán tesz oda.

3 éve 10 hónapja #289950 Írta: Tekagi
Sziasztok, jó gép a T25/2? 4-6 csata s megvehetném de elemzést olvastam, hát mittudom én)

3 éve 10 hónapja #289952 Írta: RedFox69
Megválaszolva: RedFox69

Sziasztok, jó gép a T25/2? 4-6 csata s megvehetném de elemzést olvastam, hát mittudom én)

Szia!
Nem rossz, én szeretem a kicsi alfa és aránylag hosszú töltésidő ellenére.
A távolságot, az álcát és a jó csőlehajlását kell szerintem kihasználni. Hellcat-nál szerintem jobb.
Saját vélemény! :)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Tekagi

3 éve 10 hónapja - 3 éve 10 hónapja #289953 Írta: RedFox69
Megválaszolva: RedFox69
Sziasztok!
A T37-es amerikai könnyű tankról van valakinek tapasztalata? Most megvehetném, de olyan bizonytalan vagyok (vagy mégse :) ) ...

3 éve 10 hónapja #289954 Írta: Tekagi

Szia!
Nem rossz, én szeretem a kicsi alfa és aránylag hosszú töltésidő ellenére.
A távolságot, az álcát és a jó csőlehajlását kell szerintem kihasználni. Hellcat-nál szerintem jobb.
Saját vélemény! :)

Kösz :) Akkor megveszem a 7-es brizgáli fantáziám)

3 éve 10 hónapja - 3 éve 10 hónapja #289957 Írta: Sezamme
Megválaszolva: Sezamme

Sziasztok!
A T37-es amerikai könnyű tankról van valakinek tapasztalata? Most megvehetném, de olyan bizonytalan vagyok (vagy mégse :) ) ...

Szia! Bulldogig elvittem az ágat abban a hiszemben, hogy még autoloaderes mint régen (jó, tudom google a barátom :) ) közben átestem ezen a tankon. HA rövid választ akarsz a kérdésre nézz rá a statomra (Sezamme1) és hasonlítsd össze a szintjén lévő másik amerikai lighttal a t21-el, vagy a - szerintem legjobb- mt-25-tel, az elég beszédes lesz. A t37 legnagyobb baja, hogy nagyon átlagos tank, mindenből közepes. A t21 egyszerűen minden lényeges statban jobb nála. A jelenlegi meta az aktív spotolásról szól, ebben a t21 nálam a szintjén verhetetlen. Gyorsan forog, van sebessége, van átütése (főleg golddal, hajjaj) 10 fokos csőlehajlással, az ágyújával és a látótávjával a legjobb peek-a-boo light tank. A t37 korántsem ennyire Op: pontatlan, nagyobb a sziluettje, rosszabb látótáv, ennyi nekem elég is, hogy eldöntsem a kérdést. A t37 egy 6-os light, semmi több. A t37-et lehúzza még továbbá, az utána következő borzalom, a CMCD, ami egy rakás szemét a másik ág DA-jához képest.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: RedFox69

3 éve 10 hónapja #290100 Írta: Vintagemike
Megválaszolva: Vintagemike
Sziasztok,

biztos volt már kérdés, de hátha: M48 patton elemzés nem lesz valamikor?
Hol találhatok jó tanácsokat a tankkal kapcsolatban? Most lett meg 2-3 csatát mentem csak vele, de valahogy nem működik... Keresgéltem a youtube-on, de ott csak ilyen farokmutogatások vannak, 16 kill, 30K damage, meg ilyenek, nem derül ki belőle semmi.

Üdv
Vm

3 éve 10 hónapja #290104 Írta: bandras32
Megválaszolva: bandras32

Sziasztok,

biztos volt már kérdés, de hátha: M48 patton elemzés nem lesz valamikor?
Hol találhatok jó tanácsokat a tankkal kapcsolatban? Most lett meg 2-3 csatát mentem csak vele, de valahogy nem működik... Keresgéltem a youtube-on, de ott csak ilyen farokmutogatások vannak, 16 kill, 30K damage, meg ilyenek, nem derül ki belőle semmi.

Üdv
Vm

290 csatám van vele, de valahogy nekem sem működött. Kétszer adtam el, viszont most megint agyalok a megvételén, hátha megtanultam már játszani. :lol: Meg a tank formája is nagyon bejön. :)

3 éve 10 hónapja #290105 Írta: Vintagemike
Megválaszolva: Vintagemike
Ja, nekem is tetszik, meg láttam igazán jó csatákat vele. Nyilván nem vagyok még olyan szinten, hogy brillírozzak a tankkal, de mondjuk azért néhány élvezetes csata jó lenne, de eddig csak szenvedés...mindenki mindenhonnan belő, az ágyú nem működik, lassú stb...
Nem tudom mi lenne a jó taktika vele.

3 éve 10 hónapja - 3 éve 10 hónapja #290125 Írta: bandras32

Ja, nekem is tetszik, meg láttam igazán jó csatákat vele. Nyilván nem vagyok még olyan szinten, hogy brillírozzak a tankkal, de mondjuk azért néhány élvezetes csata jó lenne, de eddig csak szenvedés...mindenki mindenhonnan belő, az ágyú nem működik, lassú stb...

Na visszavettem és már le is toltam vele kb. 30 csatát. Volt minden, a 0 sebzéséstől a 4800-ig és rájöttem mi a baj vele. Az, hogy ennek speciális MM-je van, ami úgy működik, hogy 'SZOPNI FOGYSZ ROHADÉK HAMÁR EGYSZER MEGVETTED EZT A SZART!!', szóval az MM az egyik baj, a másik pedig hogy nincs álcája, de semennyi. Hiába van 510m látótávom, ha mellette 0 álca, kb. mintha egy fákját dugnék a seggembe és úgy rohangálnék a tök sötét éjszakában. És erre még rájön a lőszerrekesz sérülés minden csatában minimum egyszer, de van hogy többször is.
Taktika? Hátul maradni és onnan támogatni, de nagyon hátulról, mert lövés után az álca képes még minuszba is menni! Gondolom lövés után a legénység kiugrál és elkezd ordibálni meg kalimpálni, hogy ITT VAGYUNK, ITT VAGYUNK!
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Feri38_HUN

3 éve 10 hónapja - 3 éve 10 hónapja #290136 Írta: simron78
Megválaszolva: simron78

Na visszavettem és már le is toltam vele kb. 30 csatát. Volt minden, a 0 sebzéséstől a 4800-ig és rájöttem mi a baj vele. Az, hogy ennek speciális MM-je van, ami úgy működik, hogy 'SZOPNI FOGYSZ ROHADÉK HAMÁR EGYSZER MEGVETTED EZT A SZART!!', szóval az MM az egyik baj, a másik pedig hogy nincs álcája, de semennyi. Hiába van 510m látótávom, ha mellette 0 álca, kb. mintha egy fákját dugnék a seggembe és úgy rohangálnék a tök sötét éjszakában. És erre még rájön a lőszerrekesz sérülés minden csatában minimum egyszer, de van hogy többször is.
Taktika? Hátul maradni és onnan támogatni, de nagyon hátulról, mert lövés után az álca képes még minuszba is menni! Gondolom lövés után a legénység kiugrál és elkezd ordibálni meg kalimpálni, hogy ITT VAGYUNK, ITT VAGYUNK!

Wow ez jól hangzik, igazán kedvelt csináltál ehhez a tankhoz, rohanok és meg is veszem. :)
Viccet félretéve haladok azon az ágon, de még csak a T20-nál tartok, szóval messze még az M48, de akkor talán nem is érdemes sietnem érte.

3 éve 10 hónapja #290137 Írta: bandras32

Wow ez jól hangzik, igazán kedvelt csináltál ehhez a tankhoz, rohanok és meg is veszem. :)
Viccet félretéve haladok azon az ágon, de még csak a T20-nál tartok, szóval messze még az M48, de akkor talán nem is érdemes sietnem érte.

Nem rossz, csak marhára nem egyszerű vele, legalábbis szerintem. A T20 viszont jó! Pershing, M46 nekem nagyon nem jöttek be, bár már van vagy 3 éve hogy játszottam velük.

3 éve 10 hónapja #290145 Írta: Echiron
Megválaszolva: Echiron
bandras32 szeretem ezeket az MM jellemzéseidet... szó se róla sokszor nagyon találó :D
Hasonló jelenséget tapasztalok néhány tankal mikor 2.-3. GM közelébe érek (utána semmi de körülötte...)

Nem hiszek a tér létezésében...

Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: bandras32

© 2023 WOTINFO. Minden jog fenntartva.