- Köszönetek: 56
Jelenleg 505 vendég és 19 tag online
Páncélvadász11 beküldte: Sziasztok, egy kérdésem volna:
A 6 os német medekről valakinek van véleménye milyenek
VK 30 02 M
VK 30 01 D
Előre is köszönöm a válaszokat.
Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!
Köszönöm a választ.RedFox69 beküldte:
Páncélvadász11 beküldte: Sziasztok, egy kérdésem volna:
A 6 os német medekről valakinek van véleménye milyenek
VK 30 02 M
VK 30 01 D
Előre is köszönöm a válaszokat.
Szia!
Nekem a VK 30 02 M volt meg, sokat toltam vele, nagyon bejött. Gyorsan töltő, pontos löveg kis alfával. A mobilitása is rendben van, a torony a nagy lövegpajzs miatt pattogós. A páncélra azért ne építs, ez egy med!
Azóta az MM is jobban kedvez a VI-os tier-nek.
Szóval nem fogod megbánni!
charliefirpo_2018 beküldte: Sziasztok,egy kérdés,az E25 hová tűnt,nem tudja valaki? Végleg kikerült a shopból?
Grande__Reagel beküldte: Sziasztok! Anno kezdőként elkezdtem a Leopard ágát, de annyi rosszat olvastam róla, hogy T6ban félbehagytam. Nos ugye azóta kapott buffot, de azóta nem játszottam. 420 dmg, pontosabb és talán mobilisabb is lett (elvileg). Használhatóbb is egyébként, mert akkor folytatnám. A másik alternatíva a svéd med, az esetleg jobb választás?
Köszönöm előre is.
BiO_rOo_BOT beküldte: A PTA es a Leo1 is nagyon jo valasztas. A sved se rossz, de ha ezek kozul lehet csak valasztani, 10-bol 10x a Leo-t valasztanam.
Grande__Reagel beküldte: Sziasztok! Anno kezdőként elkezdtem a Leopard ágát, de annyi rosszat olvastam róla, hogy T6ban félbehagytam. Nos ugye azóta kapott buffot, de azóta nem játszottam. 420 dmg, pontosabb és talán mobilisabb is lett (elvileg). Használhatóbb is egyébként, mert akkor folytatnám. A másik alternatíva a svéd med, az esetleg jobb választás?
Köszönöm előre is.
Grande__Reagel beküldte:
BiO_rOo_BOT beküldte: A PTA es a Leo1 is nagyon jo valasztas. A sved se rossz, de ha ezek kozul lehet csak valasztani, 10-bol 10x a Leo-t valasztanam.
Köszönöm előre is.
Meg vagyok lepve. Igazából szívem szerint a progetto 65-t vinném, de az tök 0ról kéne elkzdenem, a svéd meg a Leo gyorsan meglenne. Meg a Progetto 46ből kiindulva nem biztos h nekem való.
Na köszi, akkor a kövi projekt a Leo lesz. Gondolom még mindig a sniper/flanker stílus a követendő vele, vagy rosszul gondolom?