Üdv!
Szerintem a fejlesztési fán lévő Tigris még jobb is mint a 6-os prémium, de az ágyújuk pl. nem ugyan az.
Annyi hogy mivel magasabb szintű, talán játszani is nehezebb vele egy (újra)kezdőnek: még könnyebben belövik, tier9 ellenfelek stb...
Egyébként azon kevés ágak egyike amin minden tank jó. A Tigris 2, E75 pedig kiemelkedők.
Sziasztok, felhasználtam egy bonusz kodot s egyik vas a tigris 181, nagyon ott van, még egy ilyen luzer is tud játszanni vele mint én Szóval még van vele 6 csatám aztán lejár, szeretném kérdezni a Tigris tank saccper ugyanaz? Mert akkor kiszedem. Nem is gondoltam volna német nehéz tankok ennyire jók, s ha még játszanni is tudnák......
A fejleszthető, 7-es Tiger I hasonló, de az más tierben is jár, ráadásul nem prémium, a kreditet sem úgy hozza.
Ajánló programból ki lehet venni a Tiger 131-et. Ha még nincs 200 csatád, vagy az elmúlt 60 napban nem játszottál, elindítod az ajánló programot párszáz csata után kivehető a 131-es.
Szükséged lesz egy linkre, ha nem másét akarod használni, használhatod az enyémet (segíteni nem fogok).
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...