Jelenleg

54
látogatónk van

Német harckocsik

9 éve 11 hónapja #4 Írta: Jacktor
COM_KUNENA_MESSAGE_CREATED_NEW
Német harckocsikkal kapcsolatban bármi kérdés, vélemény, vagy meglátás, amit érdemes lenne megvitatni, ide jöhet.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Reg60, Hajnika1, gabika1988, karolyistvan01, szauterek

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

9 éve 10 hónapja #227 Írta: marseille984
Megválaszolva: marseille984
Sziasztok,

érdekelne ki mit gondol VK3001H vs. VK3601H témában. 3001-et gyengének tartják, de nekem szimpatikus a dinamizmusa miatt. Várom a válaszokat.

Üdv.

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

9 éve 10 hónapja - 9 éve 10 hónapja #228 Írta: JackherrerHUN
Megválaszolva: JackherrerHUN
Nos, hello mindenki!

A témával én is most találkoztam, épp a német ág tier VI választása előtt állok ugyan így. Több oldalról megvizsgáltam a kérdést. Youtube videók és különbféle fórumok hozzászólásai alapján egyik tank se rosszabb mint a másik. Csak más. Az egyik inkább frontvonali harcra termett, míg a másik inkább felderítő munkára. Ennyi az egész. Választásod csak a játékstílusodtól függjön. Ha gyors, agilitis gépet akarsz akkor a kisebb, könnyebb gyorsabb modellt válaszd, ha inkább előretörnél, akkor a robosztusabbat. Én speciel a 3001 H-t fogom választani, de ha inkább artykra vadásznál és felderítenél akkor a 3001 P-t ajánlom

Jó játékot!

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

9 éve 10 hónapja #238 Írta: Napola88
Megválaszolva: Napola88
én sokat játszottam a VK3601H tankkal (kb 350 -400 csata) és nagyon imádtam mikorra megszoktam a tank játék stílusát eszméletlen jó volt. De tény hogy ha hozzá szoksz a tankhoz akkor bármit is választasz jó lesz

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

9 éve 10 hónapja #275 Írta: Wiseletman
Megválaszolva: Wiseletman
Sziasztok! Tigris II-es tankra megéri kifejleszteni a KwK 46 l/68-as csövet?(46k tapasztalat)

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

9 éve 10 hónapja #276 Írta: wiking77
Megválaszolva: wiking77
Mindenképp. De a lőszer nagyon drága hozzá, a legtöbb csata minuszosra jön ki. Az utána következő E75 viszont használhatatlan a 105-ös löveg nélkül. Az elején még azzal is kínszenvedés.

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

9 éve 10 hónapja #359 Írta: sneci
Megválaszolva: sneci
Sziasztok
Nekem egy TigrisII van, hát nem vagyok elégedett vele. Lehetséges, hogy megkapta anno a "Király" nevet, de ebben a játékban messze van ettől. A saját tapasztalatom szerint egy X kategóriás nehéz harckocsit lődözhetek amennyit csak akarok még csak sebet sem ejt rajta (kivéve hátulról, de Őszintén hányszor tudok a hátába kerülni?) Sokszor úgy érzem tölteléknek vagyok a pályán. Nem is gazdaságos. Bánom, hogy nem maradtam a 3601-nél vagy a sima Tigrisnél. Egy jó tulajdonsága azért van, messziről is pontos,bár így meg nem igazán kap kreditet az ember.

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

9 éve 10 hónapja #362 Írta: Wiseletman
Megválaszolva: Wiseletman
Ismét informálódni szeretnék. Nagy med párti vagyok, ezért lennék kiváncsi hogy a Panther, E50 vonal jó-e? Megéri-e vagy akkora szívás mint a tigris?

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

9 éve 10 hónapja #365 Írta: Haphaisztosz
Megválaszolva: Haphaisztosz
Sziasztok.
Nekem lenne egy kérdésem,VK 3601H-kocsival játszom,jónak tartom minden tekintetben,viszont az hogy létezik,hogy max élettel,karcmentesen kilő egy lövéssel egy Kv-1s ??? oldalról persze,motor nem gyulladt ki,egy lövés és roncs lettem :-/ én akár hogy ügyeskedem nem sikerült még hasonlót produkálnom,közepes tankon sem. Ennyire menő lenne az orosz tank???

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

9 éve 10 hónapja #366 Írta: centi
Megválaszolva: centi
Szia!
Ha E-50M-t akarsz ( jómagam is ) két "szar" tankon kell keresztülvergődni. Nevezetesen a VK 3001H-án és a Panther l-en.
A Panther 2. már kiváló jármű.
A Panther 1. szinte csak a 75/L100 lövegével ér valamit, de csak támogató módban, messziről sniperkedve. Közelharcra alkalmatlan, szinte úgy hat mint egy "porcelán testű benzines doboz". Szemből is kilövik a motort, elég sűrűn. No meg gyakori a "mindenféle" modulsérülés. Tapasztalatból mondom, hogy sokszor egyetlen bekapott lövés kiüt akár három-négy modult is.
De kitartás, mert a Panther 2. már igazán kiváló med.
Jó vadászatot!

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

9 éve 10 hónapja #367 Írta: chevyv8
Megválaszolva: chevyv8
Szia !

Azon ne csodálkozz hogy egy Kv-1S durrantott ki oldalról..annak van a kategóriájában szinte a legerősebb lövege...tessék kicsit távolságot tartani az elején,te precíz német "tanker" vagy lődd fenékbe párszor,csipegesd meg az oldalát 3-400 méterről,aztán csak tekeri a tornyot ki is lövi.
Ha megfelezted és nem zavar a másik 14 barátja akkor közelítsd meg akkor mikor nem feléd sasol a bitang nagy ágyújával,fürgén mellé és pár lövéssel elintézni egy laza keringő közepette.
Sok orosz tankot meg lehet viccelni,mert elég lassú a toronyforgatásuk.
Ha messze van sokszor nem talál el mert elég pontatlan a csúzlijuk,de ha közelről látod a csőszájféket akkor egy gyors ima tán segít:-)

Meg kell ismerned a gépedet az az alap ..én most adtam el az E-50-em mert 3 napja szerencsétlenkedem vele pedig csak azzal 1500 csatát mentem,vannak nehéz napok mikor nem megy..
Megvettem a Jagdtigert,3 órája anyázok..35 csatából 4 kill,33 vereség,-250E kredit ennyire rosszakat nem mentem még páncélvadásszal ,de kezdem megszokni..ugyanúgy vagyok vele mint a Ferdinánddal...lassan már kezdem megszeretni..meglett vele az első topgunos, mesteröveszes teli plecsnis adatlap:-)

Az a lényeg tankonként és nemzetenként is más stílust kell magadévá tenned,mindegyik olyan mint egy asszony otthon..ki kell ismerni hogy tudj vele békében,boldogságban élni..

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

9 éve 10 hónapja #371 Írta: Roken73
Megválaszolva: Roken73
Szia.

Pár hete kezdtem egy Pzkpfw 35(t)-vel, amikor időm engedi kicsit játszom vele. Kifejlesztettem mindent rajta, kérdezném, hogy fejlődés szempontjából merre induljak harckocsilag, ha a német vonalat vinném tovább? Pz38t?

Hogyan tudok eladni tankokat?

Köszönettel: Roken73

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

9 éve 10 hónapja #372 Írta: Jacktor
Megválaszolva: Jacktor
Jobb klikk a tankon és Eladás.
Hogy merre menj, az attól függ mit szeretnél kifejleszteni. Bár a Pz35(t)-ből nem tudsz mást, csak a Pz38(t), majd Pz38nA-t és PzIV-et, szóval addig adott az ág. Esetleg a 38nA-ról érdemes majd átnézned a TD ágra, hogy kipróbálj egy páncélvadászt is (Hetzer).

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

9 éve 10 hónapja #379 Írta: lrob2
Megválaszolva: lrob2
Van egy tier V VK2801 tankom ami nagyon zavar benne hogy állandóan TIER VIII-X kötti csapatba rak be. a javítása meg 10K nyertes csata után is bukó a dolog ha kilőnek.

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

9 éve 10 hónapja #380 Írta: Wiseletman
Megválaszolva: Wiseletman
Az a tank egy felderítő vas(Ahogy a könnyű tankok nagy része az). Motorügyileg fejleszd ki és az ellenség spotolásával tudod megkeresni a kenyered. Az általad felfedezett tankokon okozott sebzés után, szép kis summát össze lehet szedni.

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

© 2022 WOTINFO. Minden jog fenntartva.