De a WG nem kutatta/kutatja olyan alapossággal a magyar papírtankokat mint a lengyelekét. Azon túl nem baj ha a kamu tankokat közben megtaláljuk és leleplezzük.
Persze, nem is azt mondom, hogy felesleges ez a beszélgetés, hasznos ha az emberek eszmét cserélnek. Csak a tudományos alaposságot kritizálom itt-ott. Bocsi érte, szakmai ártalom.
A lengyel tankokat nem a WG találta, hanem lengyel kutatók, levéltárasok, akik átadták nekik a kutatásaik eredményét.
5 éve 1 hónapja - 4 éve 11 hónapja#298465Írta: krisztianbibor
Megválaszolva: krisztianbibor
A játék szempontjából az előre meghatározott szintekre kell harckocsi. Nekünk amelyek még hiányoznak jobbára a 8-10-es tierek. Valamint egyébként sincs szükség T8 alatti páncélost kutatni, amik léteztek, mind fel lettek már töltve az internetre korábban.
Az értékek nem véglegesek, változtathattok rajta, és a leírásokban is lehetnek hibák. Ezeket jelezzétek kérlek!
A modellek nem pontosak, csak tájékoztató jellegű illusztrációk.
Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Fücsök, martonosy98
5 éve 1 hónapja - 5 éve 1 hónapja#298486Írta: krisztianbibor
Tegnap jelent meg egy cikk a Tank Encyclopedia oldalán a magyar T-38-asokról. Lényegében Panzer 38-asok, bár nem erre van szükségünk a fába, de egy ajándék/prémium Tier 4/5-nek jó lehetne (a cikkben említi, hogy a 80 mm-es löveggel T-34-eseket is semmisített meg).
Cikk: tanks-encyclope...rvice/
Szép munka!
Jó lenne tudni mennyire haladtak a kutatással WG-nél, de egy ilyen javaslatot csak tanulmányoznak. (A könnyű ágat én hanyagolnám még, mert nem felel meg az összes feltételnek jelenleg.)
5 éve 1 hónapja - 4 éve 11 hónapja#298735Írta: krisztianbibor
Köszönöm! A kerekes járműinket én sem részesítem előnyben, először valószínűleg a közepes ág kerülhetne be.
Véleményem szerint nem lenne probléma egyébként a mi könnyű águnkkal sem.
Egy gyorstüzelő 73 mm-es sima csövű löveggel például nagyon jól elférne T9-be a PSZH-2 (az AMX 13-nak is 75 mm-es stock lövegje van ugyanezen a szinten). Sima csövű ágyúval szerelt harckocsit egyébként már adtak hozzá a játékhoz, ilyen volt a T-62A vagy a LHMTV is. Persze lehetséges, hogy tévedek, javítsatok csak ki.
5 éve 1 hónapja - 4 éve 11 hónapja#298874Írta: krisztianbibor
Lehet valóban ez a helyzet, igazad van.
Viszont a prototípus változat a brit tankocska esetében azért nem helytálló, mert igazából nem is volt több változat belőle, 120 mm-es sima csövű löveggel létezett.
Épp most néztem pl. a 112-t amely szintén sima csövű változattal létezett csak.
Valahol egyébként láttam, hogy írtad, 2023-ig nem lehet kutatni. Ezt hogy érted, és mire/kire vonatkozik?
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...