Van valakinek valami okos tippje TD vadászatra VI-os meddel? Úgy számítottam, hogy valahogy össze tudom hozni a Bret.Panther-rel az összes koalíciós küldetést és szinte mind meg is van, de már majd' egy hete a "pusztíts el 10 TD-t" küldetésen állok, mégis csak 1/10 a haladás.
Gondolom azért, mert a tipikusan hátrébb lévő TD-ket az arty meg a light kilövi, mielőtt a med odaérne, ami meg általában csak a frontvonalbeli medek, nehezek legyűrése után történik, de mivel a Bret.Panther-rel 80-90%-ban +2 tier-be rak, nem én szoktam elsőnek áttörni. Ha meg véletlenül top tier vagyok (1-2%), előre megyek és felderítem a közeledő medek mögött gubbasztó TD-t akkor is kicsi az esélye, hogy pont én lövöm az utolsót. Ma is, tegnap is egy halom TD-t vittem 10% HP alá.
Persze elvileg egy idő után meglenne heti egy TD kilövéssel is, de pont azért kelettek volna a koalíciós küldetések, hogy a női legénységi tagot beültethessem az új V-ös olasz med-embe, ami hetek óta üresen áll a garázsban, mert nem akartam nulláról elkezdeni egy olasz lövész képzését.
De lehet, hogy most elgyengülök és a hétvégi 30k ajándék xp-t pont arra a tankra fogom elhasználni, aztán jönnek a két milkás kiképző füzetek...
Nincs már annyi türelmem, mint régen. Tavaly vagy fél évet vártam az újabb tankba üléssel (Ferdinand), mert vártam a Karácsonyt egy hóleány reményében. Most a P43-mal nem szeretnék Karácsonyig várni, ha nem gond senkinek. Az akkori hóleányok majd jók lesznek egy olasz medbe, vagy japán TD-be. Nézzétek, de szép idő van.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...