Üdv!
Megmondaná valaki, hogy " FRONTLINE " módban hol kell löni a bázis tornyok oldalát, hogy sebződjenek?
Úgy tűnik senki se tudja. Pedig sebzik onnan is csak nem értem hogyan.
Ha lesz rá replayem erről a hétről küldöm majd privátba (a múltkoriakat nincs kedvem kikeresni).
A téli pályán úgy vannak forgatva a tronyok, hogy csak a 4-est lehessen oldalról úgy lőni, hogy egy kicsit messzebb vagy, de az se könnyű (kb lehetetlen).
Téged valószínűleg a nyári pályán érdekel. Teszek be egy képet. (A csillagok közelítő helyet mutatnak)
Az 1-es ilyesfajta lövése kb 220-240 átütéssel működik, ezt úgy általában mindenki ismeri.
A 2-es lövése a 3-astól egy bonyolult dolog, hiszen a legnehezebben kilőhető torony a 3-as, de ha az megvan, akkor a támadók már biztos nyernek. Viszont az idei frontline-ra a 2-est egy kicsit elforgatták, hogy balra nézzen, így annak a beütéséhez 250-270 átütés szükségeltetik (nagy a távolság is, és házak is útban vannak néhol)
A 4-est az adott szögből nagyon ritkán van értelme lőni, ugyanis minimum 290 átütés kell hozzá, és sokkal könnyebb közelebb mozogni a toronyhoz.
Az 5-ös a JOKER. A csillaggal jelölt helyről kb 290 pennel át lehet vinni a tornyot 75%-os eséllyel, de kicsit hátrébbról (map szerint lentebbről) a 310-320-as heat 100% átütést produkál (400+m távolság miatt jobb a heat). Gyakorlatilag ha 2 ágyú be van ütve (az ötösön kívül), és a győzelem is cél az utolsó 2-3 percben, akkor az szimplán elérhető.
Felmerülhet a kérdés: mi a jó istennek van 300 átütése tier8-ban? Hát a legtöbb TD prémium lőszerének (Én Kanonejagdpanzert használok a célra, de pl az Obj. 416-nak is 330-as átütésű heatje van.)
lista:
tanks.gg/list/s...remium
Persze ha egy torony mellett állsz közvetlenül (50 méteren belül), akkor 210-220-as átütés elég az oldalának a beütéséhez.
Remélem segítettem
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...