_Potip_
Be kell jelenteni a DIGI ügyfélszolgálatak (telefon: 1272) a hibát, mert nem a Te eszközeidben vagy a számítógépes beállításaidban és az általad használt programokban van a hiba, hanem az internet szolgáltatódnál. A DIGI olyan DNS kiszolgálót használ, amelyen keresztül nem érhető el sem a
worldoftanks.eu weboldal, sem a WoT EU1 és EU2 szerverei. A DNS kiszolgálónál fellépő hiba elhárulása esetén újra menni fog a kapcsolódás, de, ha nem oldódik meg a DNS hiba, akkor a DIGI-nek kell megoldania és másik DNS-t kell használnia a hibát okozó helyett. Ne hagyd magad lerázni az ügyfélszolgálaton, vegyék fel hibára a panaszt!
Sajnos én is DIGI-s vagyok április 1-től, de átkozom a napot is, amikor ezt a fostengert választottam. Tegnap este 23 órakor már kidobott a játék a DNS hiba miatt...akkor azt hittem bannoltak, de kb. 30 perc múlva újra elérhetők lettek a szerverek. Ma már jóval hosszabb idő volt a DNS hiba, de én 20 óra környékén már be tudtam lépni.
Én a DIGI routerét bridge módba állíttattam, mert a ZTE modem egy hulladék és saját routert használok, hogy legyen normális wifi, menjenek a torrentek és ne szakadjak le 3 percenként a netről. A PPPoE módban működő saját routeremben sajnos nem engedi átírni az elsődleges DNS kiszolgálók címeit a DIGI, így nálam nem is működik a korábban ajánlott módszer, ezért csak abban bízhatok, hogy a DIGI megoldja a DNS hibát. Jelenleg nálam már 20 óra után megy a szerverekhez való csatlakozás és a weboldalt is elérem.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...