Valamelyik mappában vissza tudom keresni az ingame chat -eket?
Mappában nem, de Account Management-ben ha lekéred az adataidat, akkor egy rar fileban megtalálod az eddigi összes in-game szövegedet egyéb infók mellett.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Slandyke
Hogy lehet felszerelés leszerelő kitet szerezni (amivel ingyen le lehet szedni a felszereléseket) ?
Ha jól értelmezem, akkor jelenleg sehogy. "Mivel a Merit-hez való jutalom eltűnt a játékból, ezért a Leszerelő készletet nem lehet már megkapni. A készlet megszerzésével kapcsolatban gondolkodunk a Napi küldetéseken keresztül történő megszerezhetőségen is, vagy a Napi Bónusz Küldetésben történő elérhetőségen." www.wotinfo.hu/...20-ban
Szerintetek mi lehet az oka annak, hogy nem ad be csak normál csatát napok óta a játék. A csata típusok be vannak pipálva, még is csak normál csatákba tesz be.
Szerintetek mi lehet az oka annak, hogy nem ad be csak normál csatát napok óta a játék. A csata típusok be vannak pipálva, még is csak normál csatákba tesz be.
Ha te ebből meg tudod mondani miért csak normál csatákat kapok
Ha tier 6-10 tankkal jatszol es csak normal csatakat kapsz az fura. Nem tudom mi a problema, nekem a Tamadas van csak bejelolve es rendszeresen kapok is Tamado/Vedo csatakat.
Én sem tudom, hogy mi lehet az oka. Viszont most megnéztem, és nálam eddig ki volt kapcsolva a "Nagy csata" lehetőség, viszont most nálam is aktív.
Lehet, hogy egy patch vagy mikropatch megkeverte a dolgokat. Kapcsold ki az összeset, fogadd el a változtatást, majd kapcsold vissza őket. Ha nem segít, akkor próbáld meg mindet kikapcsolni, hátha inverz-ben működik.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...