Sziasztok!Véletlen ismerőst tiltottam le chatbe,valahogy fel lehet oldani,hogy ismét lehessen kommunikálni?
Nálam valamiért napok óta nem működik a barátlista és a chat sem.
Viszont ha jól emlékszem, akkor a barátlistát ha megnyitod, alul valahol ki lehet választani, hogy kiket jelenítsen meg. Itt kapcsold be a tiltott kapcsolatokat is, utána jobb klikk a névre, tiltás feloldása és kész is vagy.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: sziszifuszi
Működik. Nem tudom arra gondolsz-, hogy a nyeremény "alkatrészeket" rá kell húzni egérrel a kocsi alvázára, és úgy írja ki angolul, hogy elköltöd-e a mérföldeket amit gyűjtöttél.( És bevasalod-e mondjuk a prémnap jutalmat)
Ha csak rákattintasz mondjuk a karosszériára, akkor úgy tűnhet nem csinál semmit. (Pár másodpercig én is szöszöltem mire leesett. )
Működik. Nem tudom arra gondolsz-, hogy a nyeremény "alkatrészeket" rá kell húzni egérrel a kocsi alvázára, és úgy írja ki angolul, hogy elköltöd-e a mérföldeket amit gyűjtöttél.( És bevasalod-e mondjuk a prémnap jutalmat)
Ha csak rákattintasz mondjuk a karosszériára, akkor úgy tűnhet nem csinál semmit. (Pár másodpercig én is szöszöltem mire leesett. )
Köszi!
Nem, konkrétan az oldal nem töltődik be. Valamilyen hibát ír ki az oldal, de nem emlékszem mit. Mobillal most bejött, otthon megpróbálom mégegyszer. Lehet, hogy a böngészőt nem szereti, viszont az elején gond nélkül betöltött.
Hali.
Szerintetek a szerver oldali celkereszt az,amire szukseg van,avagy az,amire nincs?
Pro es kontra jeligere!
Alapvetően jobb lenne a szerver oldali célkereszt, mivel valóan azt látod, ami történik.
PL. kicsit lassabban szűkül stb.
De. Nekem eléggé akadozik, vagy a gép vagy a net miatt, így nem használom, mert játszhatatlan számomra.
Sziasztok!
A WOT-ot eddigi laptopon SD klienssel használtam, alacsony felbontással, de semmi gond nem volt. Lett egy új gépem, Ryzen 5 és Geforce 1650 Super. HD klienssel játszottam vele tegnap is, ma is lazán fut magas és ultra beállításokkal Full HD-n. Bőven 160 feletti fps-sel.
Viszont minden csatában! elkezd szaggatni a játék. Felugrik a ping 4-600 körüli értékre, és megakad a csata, eltelik kb 3-4 másodperc, majd 50-60 méterrel arrébb kerül a tank. Gyakran keresztbefordul, pedig nem is nyomtam a billentyűket. Nagyon idegesítő. Jóval később megy a lövedék, mint klikkeltem. Élvezhetetlen lett a játék. Visszavettem a felbontást, de a ping ugrás nem szűnt meg.
Speedtest-en a net tökéletes, alacsony pinget mutat. Mi okozhat ilyen hibát? Volt valakinek hasonló jelenség? A WOT-tal változott valami, vagy a számítógépen kellene állítanom valamit?
Letöltöttem a WOWS-ot is, de ott is szaggat a ping miatt. Civ6 jól fut.
A segítségetek előre is köszönöm!
Sziasztok!
A WOT-ot eddigi laptopon SD klienssel használtam, alacsony felbontással, de semmi gond nem volt. Lett egy új gépem, Ryzen 5 és Geforce 1650 Super. HD klienssel játszottam vele tegnap is, ma is lazán fut magas és ultra beállításokkal Full HD-n. Bőven 160 feletti fps-sel.
Viszont minden csatában! elkezd szaggatni a játék. Felugrik a ping 4-600 körüli értékre, és megakad a csata, eltelik kb 3-4 másodperc, majd 50-60 méterrel arrébb kerül a tank. Gyakran keresztbefordul, pedig nem is nyomtam a billentyűket. Nagyon idegesítő. Jóval később megy a lövedék, mint klikkeltem. Élvezhetetlen lett a játék. Visszavettem a felbontást, de a ping ugrás nem szűnt meg.
Speedtest-en a net tökéletes, alacsony pinget mutat. Mi okozhat ilyen hibát? Volt valakinek hasonló jelenség? A WOT-tal változott valami, vagy a számítógépen kellene állítanom valamit?
Letöltöttem a WOWS-ot is, de ott is szaggat a ping miatt. Civ6 jól fut.
A segítségetek előre is köszönöm!
Mennyi RAM van a gépben? Azt nézd meg, hogy a jelenség alatt tölt-e a winchester. Ez okozhat ilyen problémát.
Ha ez a helyzet, akkor meg kell nézni a BIOS-t, hogy rendesen van-e beállítva a winyó. Esetleg egy SSD is megoldást jelenthet, jelentősen gyorsítja a gépet.
Last edit: 5 éve 2 hónapja by VaFec.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Wot_Tokfilko
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...