Jelenleg 86 vendég és nincs Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 11 órával ezelőtt
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 1 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 1 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 1 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 1 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 1 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 2 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 2 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 2 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
A játék főkönyvtárában lévő mods és res_mods mappájában lévő ...
varsa 3 napja
[2.0] Aslain's ModPack Installer
Üdv mikor lesz használható mód meg magyar szinkron????????
turbi72 4 napja
A T803 lenne az ÚJ legerősebb 11-es tank? (by Tankelit)
természetes!De hogy mnden tankomat egyből 3x ammo rackezik, ez ...
okecsapogi 4 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
"Továbbá tájékoztatunk, hogy bővítettük a tiltott modok listáját, és ...
Sammie 4 napja

Csak egy kérdés

5 éve 2 hónapja #298186 Írta: Grande__Reagel
Megválaszolva: Grande__Reagel

"De igen, ugyanis a T57 is aktív még az Fv ideje alatt is. Ez pedig párhuzam." Igen tudom, nem fogalmaztam egyértelműen, mert siettem. Eddig úgy volt, már ha jól emlékszem, hogy 2 hétig valami, aztán megint 2 hétig más, de az első 2 hetes a második 2 hétben már nem volt akciós. Az előző nem tudom milyen volt, nem érdekelt sem a brit ág sem a svéd td, de ilyen nekem régebbről nem rémlik, hogy az első ág a második ideje alatt is akciós. A minap néztem én is ingame és pislogtam is nagyokat, hogy most mi van. Tehát azt a "Párhuzamos ToT szerintem még sosem volt. Eddig."-et így értettem, hogy eddig nem volt, de most van.

Kövezzetek meg, de nekem rémlik, hogy régen miután véget ért az adott TotT, még 1 hónapig valami kedvezmény volt rá az aktuális mellett. Így valójában két hónapon keresztül futottak, de nem emlékszem már, hogy mi miatt.

A kedvezmény az csak egy hónap volt. Párhuzamosan az adott ág top tier tankjának volt egy küldetése, ami a tot után egy hónapig még futott.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: VaFec
Téma zárolva.
5 éve 2 hónapja - 5 éve 2 hónapja #298189 Írta: f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14
Megválaszolva: f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14

Figyelem: Spoiler!

"A charioter elég jó tank" hát ezt a véleményt meg mire alapozod? :lol:

"De igen, ugyanis a T57 is aktív még az Fv ideje alatt is. Ez pedig párhuzam." Igen tudom, nem fogalmaztam egyértelműen, mert siettem. Eddig úgy volt, már ha jól emlékszem, hogy 2 hétig valami, aztán megint 2 hétig más, de az első 2 hetes a második 2 hétben már nem volt akciós. Az előző nem tudom milyen volt, nem érdekelt sem a brit ág sem a svéd td, de ilyen nekem régebbről nem rémlik, hogy az első ág a második ideje alatt is akciós. A minap néztem én is ingame és pislogtam is nagyokat, hogy most mi van. Tehát azt a "Párhuzamos ToT szerintem még sosem volt. Eddig."-et így értettem, hogy eddig nem volt, de most van.

"A charioter elég jó tank" hát ezt a véleményt meg mire alapozod? :lol:

Hát kihúztam az ágat. Elég sok TD-hez volt szerencsém, nem ez volt a legrosszabb, nem is a legjobb az igaz. Elég jó, hogy ne fujjoljam.

24 csata 845 átlagsebzés. Ez a tied. Nekem kb. pont ilyen szar a statom vele. 19 csata után kivágtam a csába. Erre azt írod, hogy "elég jó tank"? 24 csata 845 dmg? Mi a jó ebben a tankban?

Az elég jó tank alatt azt értem Bandi, hogy igazából nem rossz, csak 24 csata alatt nem igen lehet megtanulni használni. Ne felejtsük el, hogy full stockosan indultam vele.
Mivel mentem tovább a következőre, nem fektettem bele több energiát, de láttam benne a lehetőséget.

Pl. a Jagdpanther ágát hatosnál abbahagytam,, mert nem tudtam azonosulni a tankkal, nem is húztam tovább. Az -nekem - szar.

Az "elég jó tank" meg a "nekem szar" <- ezek vélemények amiket az ember nyilván saját tapasztalatra alapoz.

A kettésztott TOT kapcsán nem kell nekem hinned, elég ha a logikádat követed.
Ha ebben a hónapban ketté volt osztva és mindkét ág "aktív" akkor a múlt 2 hónapban is ugyanígy két tank volt, akkor logikus, hogy ugyanígy működött.
A szöveget nem azért másoltam be, hogy erről meggyőzzelek, hiszen valóban nem "igazolja", pusztán reméltem, hogy valami "beugrik".

Bocsi, nem csináltam képernyőmentést, (ami meggyőzhetne) mert nem gondoltam, hogy ez 2 hónappal később kérdéses lehet.
Téma zárolva.
5 éve 2 hónapja #298190 Írta: VaFec
Megválaszolva: VaFec

A kedvezmény az csak egy hónap volt. Párhuzamosan az adott ág top tier tankjának volt egy küldetése, ami a tot után egy hónapig még futott.

Igen, ez lesz az. Köszi.
Téma zárolva.
5 éve 2 hónapja - 5 éve 2 hónapja #298194 Írta: T_A_N_K_M_A_N_I_A
Megválaszolva: T_A_N_K_M_A_N_I_A
Azt hogyan tudom beállítani, hogyí a képen jelölt rész ne kereszt legyen hanem kis kör.
Már minden félét próbáltam, de nem működik. Viszont visszajátszásokban rendszeresen látom, hogy apró pici kör van a + jel helyett.

Mellékletek:
Téma zárolva.
5 éve 2 hónapja - 5 éve 2 hónapja #298195 Írta: 19287d58816f35754c4393db64367f89
Megválaszolva: 19287d58816f35754c4393db64367f89

Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: T_A_N_K_M_A_N_I_A
Téma zárolva.
5 éve 2 hónapja - 5 éve 2 hónapja #298196 Írta: T_A_N_K_M_A_N_I_A
[/quote][/spoiler]

[/quote]

Nos ez nem az amire én gondoltam. Nekem olyan megoldásra lenne szükségem, hogy amikor a speciális célkeresztet nyomom meg , akkor adjon be pontot. Ez külső nézetes lövésnél adja csak be.
Vagy másképen fogalmazva. Mikor a fent bemásolt képformátumban látom a játékban , hogy kit célzok akkor csak keresztet látok / amit be is jelöltem pirossal / de nekem . pontra lenne szükségem.
Remélem érthető ez ...
Téma zárolva.
5 éve 2 hónapja - 5 éve 2 hónapja #298197 Írta: 19287d58816f35754c4393db64367f89

T_A_N_K_M_A_N_I_A!

Kib@szottul idegesítő amikor az ember próbálna segíteni, de a kolléga még arra sem képes, hogy az általam linkelt képeknél kipróbálja az opciókat. Nálam így van, de direkt ott a piros nyíl neked! Próbálgasd van ott egy csomó lehetőség ember! Használd már az agyad! Állíthatsz akár pontot is! Amúgy két képet linkeltem, az egyik sniper a másik külső nézet. Vennéd a fáradtságot és nem csak néznél, akkor látnál is!
Téma zárolva.
5 éve 2 hónapja - 5 éve 2 hónapja #298199 Írta: T_A_N_K_M_A_N_I_A
Beállítottam és nem működik. Nem véletlenűl írtam amit írtam. Kis inteligenciát vigyél bele a válaszodba. Attól mert képzeled itt valakinek magad még nem kell alpári hangnemet megütni. A segítséged semmit se ér mert nem működik.
Kipróbáltam. Beállítottam. Speciális célkeresztnél nincs pont, csak + jel.
Úgy látom te nem érted amit írok , és nem fordítva.

Nem kell erre válaszolnod, nem vagyok kíváncsi a neveletlen stílusodra.
Téma zárolva.
5 éve 2 hónapja #298200 Írta: 759bf67b8a3c2acd0d53cc4b2ffbdbd8
Megválaszolva: 759bf67b8a3c2acd0d53cc4b2ffbdbd8
Mutass már egy képet a beallitasodrol...
Téma zárolva.
5 éve 2 hónapja #298201 Írta: 19287d58816f35754c4393db64367f89
Sem itt, sem máshol nem képzelem magam senkinek. Ennyit nem tudsz beállítani, akkor inkább nem is írnék többet. Nézd piros pont!
Érdekes nálam és mindenki másnál működik a dolog. A soha többet segítséget részedre! Bye!
Mellékletek:
Téma zárolva.
5 éve 2 hónapja #298202 Írta: T_A_N_K_M_A_N_I_A

Hála az égnek, hogy nem szólsz hozzám többet.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: 19287d58816f35754c4393db64367f89
Téma zárolva.
5 éve 2 hónapja - 5 éve 2 hónapja #298203 Írta: T_A_N_K_M_A_N_I_A

Tessék. Speciális célkereszt kapcsolásakor + van és nem pont. Hiába állítom be.
Pontosan ezért kérdeztem, mi lehet a gond, ugyanis nem egy bonyolult dolog beállítani, de nem működik nállam. Mint ahogy az is hiba, hogy csak és kizárólag Normál csatákat kapok. Erre sem kaptam a mai napig választ mi okozza ezt.
És igen...ki vannak jelölve a csata módok kis pipával, még is csak és kizárólag Normál csatákat ad a játék részemre.

Szerk.: Gondolom BudSpencer megjegyzi majd, hogy nem mondok igazat.
Mellékletek:
Téma zárolva.
5 éve 2 hónapja #298204 Írta: zics911
Megválaszolva: zics911

Tessék. Speciális célkereszt kapcsolásakor + van és nem pont. Hiába állítom be.
Pontosan ezért kérdeztem, mi lehet a gond, ugyanis nem egy bonyolült dolog beállítani, de nem működik nállam. Mint ahogy az is hiba, hogy csak és kizárólag Normál csatákat kapok. Erre sem kaptam a mai napig választ mi okozza ezt.

Szerk.: Gondolom BudSpencer megjegyzi majd, hogy nem mondok igazat.

ha csak nálad vannak normál csaták és csak nálad nem lehet piros pöttyöcskét állítani és mindenki másnál minden ok, akkor szerinted kinél van a hiba?

mivel ez egy egyedi "hiba", szerintem senki sem fogni tudni segíteni. ezekkel már együtt kell élned sajnos. :(

"egy? az összes szembe jön!"
Téma zárolva.
5 éve 2 hónapja - 5 éve 2 hónapja #298205 Írta: T_A_N_K_M_A_N_I_A
És ha továbbra is lennének kételkedők akkor tessék...

Sohasem állítottam, hogy nem nállam van a hiba. A kérdés az volt vajon hogyan lehetne kijavítani.
Már újra raktam a játékot, és akkor sincs változás.
Mellékletek:
Téma zárolva.
5 éve 2 hónapja #298206 Írta: EGRszelep
Megválaszolva: EGRszelep
Hello van
Vannak ugye ezek a modulok vagy mik amiket ki kell fejleszteni a tankra. Ez most fel is szerelhető? Mert láttam pár tanknál máshogy néznek ki a lövegek
Téma zárolva.

Téma: OFF topik

• Sixtyfeetofbridge profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Ez inkább szomorkodó poszt,  mert nem olyan...
    • Írta: Sixtyfeetofbridge
    • 7 órája 54 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• perretz profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: perretz
    • 1 órája 4 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 5 napja 11 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 1 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 3 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.