"A charioter elég jó tank" hát ezt a véleményt meg mire alapozod? 
"De igen, ugyanis a T57 is aktív még az Fv ideje alatt is. Ez pedig párhuzam." Igen tudom, nem fogalmaztam egyértelműen, mert siettem. Eddig úgy volt, már ha jól emlékszem, hogy 2 hétig valami, aztán megint 2 hétig más, de az első 2 hetes a második 2 hétben már nem volt akciós. Az előző nem tudom milyen volt, nem érdekelt sem a brit ág sem a svéd td, de ilyen nekem régebbről nem rémlik, hogy az első ág a második ideje alatt is akciós. A minap néztem én is ingame és pislogtam is nagyokat, hogy most mi van. Tehát azt a "Párhuzamos ToT szerintem még sosem volt. Eddig."-et így értettem, hogy eddig nem volt, de most van.
"A charioter elég jó tank" hát ezt a véleményt meg mire alapozod? 
Hát kihúztam az ágat. Elég sok TD-hez volt szerencsém, nem ez volt a legrosszabb, nem is a legjobb az igaz. Elég jó, hogy ne fujjoljam.
24 csata 845 átlagsebzés. Ez a tied. Nekem kb. pont ilyen szar a statom vele. 19 csata után kivágtam a csába. Erre azt írod, hogy "elég jó tank"? 24 csata 845 dmg? Mi a jó ebben a tankban?
Az elég jó tank alatt azt értem Bandi, hogy igazából nem rossz, csak 24 csata alatt nem igen lehet megtanulni használni. Ne felejtsük el, hogy full stockosan indultam vele.
Mivel mentem tovább a következőre, nem fektettem bele több energiát, de láttam benne a lehetőséget.
Pl. a Jagdpanther ágát hatosnál abbahagytam,, mert nem tudtam azonosulni a tankkal, nem is húztam tovább. Az -nekem - szar.
Az "elég jó tank" meg a "nekem szar" <- ezek vélemények amiket az ember nyilván saját tapasztalatra alapoz.
A kettésztott TOT kapcsán nem kell nekem hinned, elég ha a logikádat követed.
Ha ebben a hónapban ketté volt osztva és mindkét ág "aktív" akkor a múlt 2 hónapban is ugyanígy két tank volt, akkor logikus, hogy ugyanígy működött.
A szöveget nem azért másoltam be, hogy erről meggyőzzelek, hiszen valóban nem "igazolja", pusztán reméltem, hogy valami "beugrik".
Bocsi, nem csináltam képernyőmentést, (ami meggyőzhetne) mert nem gondoltam, hogy ez 2 hónappal később kérdéses lehet.
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...