Hali
Olyan kérdésem lenne, hol tudom jelezni ,hogy a fussbal ligában a javító készletet levonja nem hozzáadja?
Köszönöm előre is a válaszokat
... a supportnak írhatsz a problémádról de pont annyira érdekli őket mint az, amikor jeleztem feléjük hogy a jutalom kötvényeket elcsalja a játék! Megköszönik hogy szóltál, aztán pingvineznek hogy " tudunk a problémáról, dolgozunk rajta" ...
Rászokott a WG a csalásra, milyen jó. Legyek top 10 játékos között megszerzett tapasztalat alapján. Második vagyok, xp-ileg, de a küldetés 9/10 és nem adja be. Nincs oda írva, hogy győzzél csak a tapasztalat top 10-ben.
Egy kör twitch prime kérdés. Van twitch accountom. A Captured King Tiger esetén rákattintok a Claim Now-ra. Majd Try Prime. Ott Sign up és Felhatalmazás. Gyanítom ezek után kapom meg a tankot a játékban.
Mi történik, ha lejár a prime trial időszak?
Következő havi ajánlatot hogy tudom újra aktiválni?
Ha a páromnak is van loginja a játékhoz, neki is kell külön twitch account, majd Twitch prime trial?
A hívj csak mesterlövésznek teljesítésekor vagy amellett adott ilyen "Robbanó" tokent. Ezeket hol tudom felhasználni/beváltani? (Újrakezdő vagyok, ezek nekem új dolgok, kivéve a tankrewards-ost, arra már rájöttem mi a fene.)
Tank általános leárazás várható? Pár hónapja volt egy ahol minden nemzet minden tankját olcsóbban lehetett kapni. Ilyen féle akció esetleg várható? Ha igen mikor?
Tank általános leárazás várható? Pár hónapja volt egy ahol minden nemzet minden tankját olcsóbban lehetett kapni. Ilyen féle akció esetleg várható? Ha igen mikor?
Jól emlékszem,hogy a 112 tier 8-as kinai nehéz tank nem tier limites?Egyáltalán jó valamire?
Ha a prémiumra gondolsz, az limites.
Jobb mint az is6, mivel nincsen csukaorra, könnyebb beforgatni. Egyedül a kupolára kell vigyáznod könnyebben ellőhető. Miivel fogalmuk sincs róla hol kell beütni, vonzza a goldspamet. Az aranya 250 penes így egy mauschen sem okoz gondot.
5 éve 3 hónapja - 5 éve 3 hónapja#297585Írta: Ulf1982
Megválaszolva: Ulf1982
Sziasztok!
Van lehetőség a játék letöltésére torrentről van bármilyen más forrásból? Nem szeretném a a telepítővel leszedni, mert nagyon lassú a net ott ahol szeretném feltelepíteni, viszont máshol letudnám gyorsan tölteni, ha lehetséges.
Köszi
Van lehetőség a játék letöltésére torrentről van bármilyen más forrásból? Nem szeretném a a telepítővel leszedni, mert nagyon lassú a net ott ahol szeretném feltelepíteni, viszont máshol letudnám gyorsan tölteni, ha lehetséges.
Köszi
Hy!
Töltsd le ott, ahol gyors a net és pendriveon vidd át arra a gépre, amelyiken játszani fogsz.
Egyébként igen, lelehet torrentről tölteni, mert a telepítő az torrent alapon működik, vagyis van benne seed lehetőség. Ha ezt kikapcsolod, akkor lehet, hogy gyorsabban is fog tölteni.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...