Nem tudom ti hogy vagytok vele de én egy kixsir több dologra készültem... Tavaly ahhoz képest hogy beharangozták milyen nagy esemény lesz egy a 10. évforduló, nem gondoltam volna hogy ennyi lesz az egész
Egyetértek, de kilenc év alatt már megszoktam, hogy a WG mást ért nagy csinnadratta alatt, mint én, szóval túlzottan nem ütött szíven a dolog.
A több hónapos eseményekből az ember arra következtetett, hogy valami óriási durranás lesz a végén, legalább a karácsonyi eseménnyel összemérhető (inkább azt meghaladó) akciók/küldik/nyeremények. Még az is eszébe jutott, hogy a permanensen lecsökkentett aranyárú tankok mind elérhetők lesznek a játékon keresztüli megvásárlásra pár napig/hétig, az már tényleg 10. évfordulós ajánlat lenne (bár így meg megúszom a kísértést a vásárlásra

). Vagy 0. Biás legénységet lehetne szerezni, mint a kínai újévkor vagy akármi, ami nem egy tier 6-os 0.45-ös pontosságú könnyű tank.
Szerintem, ha ekkora (több hónapos) felhajtást csináltak a 10. évfordulónak, akkor illett volna hasonló méretű lezárást is csinálni neki, de hát ha ez van, akkor ez van, így is kaptunk sok kis apró dolgot, szóval nem kerültünk rosszabb helyzetbe, mint előtte voltunk.
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...