Jelenleg 120 vendég és egy Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 9 órával ezelőtt
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 1 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 1 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 1 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 1 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 1 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 2 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 2 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 2 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
A játék főkönyvtárában lévő mods és res_mods mappájában lévő ...
varsa 3 napja
[2.0] Aslain's ModPack Installer
Üdv mikor lesz használható mód meg magyar szinkron????????
turbi72 4 napja
A T803 lenne az ÚJ legerősebb 11-es tank? (by Tankelit)
természetes!De hogy mnden tankomat egyből 3x ammo rackezik, ez ...
okecsapogi 4 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
"Továbbá tájékoztatunk, hogy bővítettük a tiltott modok listáját, és ...
Sammie 4 napja

Csak egy kérdés

5 éve 1 hónapja #298512 Írta: Marcus
Megválaszolva: Marcus

Sziasztok! Azt szeretném megkérdezni tőletek, hogy a garázsban hol lehet az alap modulokat (lánctalp,löveg,torony) visszahelyezni a járműre? Pár tankot el szeretnék adni, ilyenkor vissza szoktam pakolni az alapot, hogy a következőre ne kelljen újra megvenni a fejlesztettet. Most sajna nem találom, hogy hol kell ezt eszközölni. Előre is köszi a válaszokat! :)

Én azóta nem adtam el, semmit, de egy tippem van. Ott nem tudod vissza rakni ahol ki lehet őket fejleszteni? Hátha jó az ötlet.
Téma zárolva.
5 éve 1 hónapja #298514 Írta: petigeri12
Megválaszolva: petigeri12
Kedves vezetőség! Nem tervezik, hogy a Wotinfot telefonra is megépítik, mint egy Google Play-és App?
Téma zárolva.
5 éve 1 hónapja #298519 Írta: 759bf67b8a3c2acd0d53cc4b2ffbdbd8
Megválaszolva: 759bf67b8a3c2acd0d53cc4b2ffbdbd8

Kedves vezetőség! Nem tervezik, hogy a Wotinfot telefonra is megépítik, mint egy Google Play-és App?

Az alkalmazás paramétereitől függően az ár valahol 280.000 és 68.000.000 Ft. között lesz.

Tekintve, hogy fel kell építeni egy teljes oldalt, megírni Android/iOS platformra a nulláról, minimális kész elemeket használva, majd ezeket átintegrálni az appba úgy, hogy ne legyen adat és minőségvesztés, ezen felül pedig nem 2 nap megcsinálni...

Ez alsó hangon egy 1 milliós "beruházás" , amit neked kell kifizetni és nem az Adiminnak. Hogy miért?
Mert egy weboldalról nincs értelme appot csinálni, pont azért mert állandóan frissül ezáltal épp ésszel gondolkodva hülyeség. Ha csak egy fórum lenne, akkor ott van a Tapatalk nevezetű app, de még oda is nem kevés zsetonba fáj kibővíteni a kódot :)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Leopardusz, PZoli
Téma zárolva.
5 éve 1 hónapja #298554 Írta: pannoniacaptain
Megválaszolva: pannoniacaptain
Sziasztok!

Klános megmozdulásokkal kapcsolatban szeretnék kérdezni!

Az előre nyomulásokkal mit lehet veszteni?

Eddig mentünk csatározást 6-8-10 - es szinten. Jó lenne kipróbálni az előre nyomulást is.

Ez az a játék mód ahol elveszthetünk ezt azt amit eddig megszereztünk?
Téma zárolva.
5 éve 1 hónapja #298555 Írta: Tankpeti
Megválaszolva: Tankpeti

Sziasztok!

Eddig mentünk csatározást 6-8-10 - es szinten. Jó lenne kipróbálni az előre nyomulást is.

Régen (3 évvel ezelőttig) valóban így volt ahogy írod, de azóta nincs semmi kockázat. Magyar idő szerint 19:00-tól 01:00-ig óránként (egészes indulással) lehet játszani, 15 ember kell, de ellentétben az osztaggal (ahol 1 híján mindenki lehet légiós), itt csak 5 légiós lehet, a klánból 10 ember (köztük egy vezető) kell, hogy tüzérséget, szállítmányt és vagy lakatot betegyen (ezek növelik a hozott kocka mennyiséget.
4 pályaösszeállításból 1-t kell kiválasztani, azok a ti általatok védett területek. Az ellenfeletek (akit sorsol a játék), hasonlóan tesz. Az első pálya random, itt döntetlen esetén sorsolással dől el, ki támad. Innentől kezdve a csata panelen jelzi (fönt nyilacskákkal), hogy melyik hadfőn tart a játék, ki támad kit. A védő csapat döntetlennel is nyer.
Egy előrenyomulás egész óra 43. percig tart, ha ez előtt végeztek egy meccsel, akkor a nyomulás tovább tart (van 1 további meccs). Amennyiben valamelyik csapat beüti az ellenfél citadelláját (a leghátsó terület) a nyomulás véget ér.
Döntetlen cirka 6000 kocka, egy győztes nyomulás minden hídfőért +8000-et ad (citadellánál 30k), vesztett nyomulás akkor tud veszteséges lenni, ha minden tartalék használva volt.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: bhaalhun, PZoli, zics911, pannoniacaptain, Slandyke
Téma zárolva.
5 éve 1 hónapja #298556 Írta: pannoniacaptain
Megválaszolva: pannoniacaptain

Sziasztok!

Régen (3 évvel ezelőttig) valóban így volt ahogy írod, de azóta nincs semmi kockázat. Magyar idő szerint 19:00-tól 01:00-ig óránként (egészes indulással) lehet játszani, 15 ember kell, de ellentétben az osztaggal (ahol 1 híján mindenki lehet légiós), itt csak 5 légiós lehet, a klánból 10 ember (köztük egy vezető) kell, hogy tüzérséget, szállítmányt és vagy lakatot betegyen (ezek növelik a hozott kocka mennyiséget.
4 pályaösszeállításból 1-t kell kiválasztani, azok a ti általatok védett területek. Az ellenfeletek (akit sorsol a játék), hasonlóan tesz. Az első pálya random, itt döntetlen esetén sorsolással dől el, ki támad. Innentől kezdve a csata panelen jelzi (fönt nyilacskákkal), hogy melyik hadfőn tart a játék, ki támad kit. A védő csapat döntetlennel is nyer.
Egy előrenyomulás egész óra 43. percig tart, ha ez előtt végeztek egy meccsel, akkor a nyomulás tovább tart (van 1 további meccs). Amennyiben valamelyik csapat beüti az ellenfél citadelláját (a leghátsó terület) a nyomulás véget ér.
Döntetlen cirka 6000 kocka, egy győztes nyomulás minden hídfőért +8000-et ad (citadellánál 30k), vesztett nyomulás akkor tud veszteséges lenni, ha minden tartalék használva volt.

Nagyon szépen köszönöm a segítséget! :thx3:
Téma zárolva.
5 éve 1 hónapja - 5 éve 1 hónapja #298557 Írta: PZoli
Megválaszolva: PZoli
Volt arról bármiféle hír (akár angol nyelvű), hogy az új felszerelésekből lesz-e kötvényért vehető erősebb verzió, (ha igen, akkor hol lehetne ezt megtalálni)? Mármint nem az eddig is meglévők (pl.: venti, vstab) updatelt verzióira gondolok, hanem az új új cuccokra (Pl.: turbo charger, improved rotation mechanics, stb.)
Téma zárolva.
5 éve 1 hónapja #298558 Írta: RockyRuciano
Megválaszolva: RockyRuciano

Volt arról bármiféle hír (akár angol nyelvű), hogy az új felszerelésekből lesz-e kötvényért vehető erősebb verzió, (ha igen, akkor hol lehetne ezt megtalálni)? Mármint nem az eddig is meglévők (pl.: venti, vstab) updatelt verzióira gondolok, hanem az új új cuccokra (Pl.: turbo charger, improved rotation mechanics, stb.)

Én nem olvastam semmi ilyen jellegű hírt-hírfoszlányt. Pedig igyekeztem alaposan utánaolvasni új felszerelésekkel kapcsolatos híreknek, az angol fórumkommenteket is átfutottam. Egyik oldalról tök logikus továbblépés lenne. Gondolom, először megnézik a játékosállomány reakcióját a mostani változásra, és utána egy finomhangolás keretében esetleg bevezethetik ezt is.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: PZoli
Téma zárolva.
5 éve 1 hónapja - 5 éve 1 hónapja #298559 Írta: Tankpeti

IGEN!
Az egyik streamben (Ekeebo) elhintette, hogy jó lenne több felszerelésből is ha lenne kötvényes, mert maga a tény, hogy lila felszerelések csak a régi "legjobb" típusokból vannak, kissé korlátozza a többi érvényesülését, de majd az adatokból kinyerik az információkat, és aszerint kerülnek be biztos újak. Hogy ezek mikor várhatóak, azt nem lehet tudni (saját vélemény: jelenlegi felállás szerint decembernél előbb biztos nem)
(illetve ha jól emlékszem egy moderátor is válaszolt egy hasonló kérdésre még a fórumon, kb pont ugyanezt)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: PZoli
Téma zárolva.
5 éve 1 hónapja - 5 éve 1 hónapja #298580 Írta: bandras32
Megválaszolva: bandras32

Sziasztok,az este elgondolkodtam hogy az E25tel kezdeni kellene valamit. Jelen pillanatban egy skill sincs a legénységen,igy kissé halovány. Javaslatokat várnék olyan játékosoktól akik tapasztaltabbak evvel a géppel,merre induljak el a skillekkel nehogy félrecsússzak vele. 2 éve van a garázsban,de eddig nemigen használtam. Jelen pillanatban csigaszem,álcaháló,töltésgyorsitó van rajta. Ugyanez a szitu az EBR 75 Fl 10zel is... Avval is kezdeni kellene valamit, de az egy másik történet.Előre is nagy Thanks!

Nekem ugyan nincs meg, de első körben álcát javasolnék a legénységnek, a töltésgyorsítót pedig én lecserélném optikára. Mondjuk az új felszerelésekkel még nem foglalkoztam, tehát ezt még át kellene rágni, de töltésgyorsító helyett biztos hogy van más értelmesebb is. 2,9 mp töltés miatt a töltésgyorsító tök felesleges.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: charliefirpo_2018
Téma zárolva.
5 éve 1 hónapja #298582 Írta: bandras32

Értem,köszi, az este Tofikával gurultunk pár kört, aztán rájöttem hogy ez igy nem jó, úgyhogy a hétvégén kikupálom a tankot.

Skillek nélkül nem is jó! :lol: Nemrég kellet erre nekem is rájönnöm, amikor visszavettem a 13 75-öt. Régen ment vele egész jól, 4 skilles legénység, illetve leányság, több mint 1k csata, 3MG. Most meg egy fél skilles legénységet tudtam csak összekukázni. Hát... kicsit megbántam, hogy visszavettem. :lol: De az is lehet, hogy a játék változott ennyit, egy jó ideje már hanyagolom a light-okat.
Szóval E25, az álcára kell építeni + látótávot neki, mert egyébként vaksi. :)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: charliefirpo_2018
Téma zárolva.
5 éve 1 hónapja #298584 Írta: bandras32

A 13 75öt mostanában akarom megvenni, remélem lesz olyan mint a 12T,azt a kis sunyi dögöt imádom az E25 re nyomom a kukkert,a legénységre meg az álcát...

Mobilitás kb. ugyan az, álca szintén, ágyú szintén :lol: . Az ágyú valamivel pontosabb, meg gyorsabban tölt, de mivel 1 tier-el följebb van, így néha fog kelleni a gold. Ami nagyon, de nagyon rühelni való benne, az az hogy az ágyú emelkedése elég ganaj. 9 fokot mozdul fölfelé a csöve!
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: charliefirpo_2o18
Téma zárolva.
5 éve 1 hónapja #298611 Írta: Original74
Megválaszolva: Original74
Ha en a WOT fejleszto csapatanal dolgoznek,akkor elgondolkoznek azon,hogy letrehozzak egy ligat azok szamara,akiknek birtokaban van minden offolt tank amik tiltotta valtak a rangsorolt csatakban.
Ide sorolnam meg a kerekes anyaszomoritoakat is.
Meg artyra izgulokat.
Es akkor tessek,es hajra!
Bizonyitani akarsz?
A ligaban megtehetned....
Kurva nagy elmeny egy 279el bemenni random csataba,pattintani 7K-t...loni 8 K-t...
STB>>>STB>>>
Nem gondolom azt,hogy fairplay lenne Randomban hasznalni eme tankokat.
Mindazonaltal azok szamara sem lenne fairplay,akik megkuzdottek a tankert.
Ezert lenne megoldas egy liga...Avagy ha ugy tetszik egy NB1.
Téma zárolva.
5 éve 1 hónapja #298648 Írta: sziszifuszi
Megválaszolva: sziszifuszi
Küldetés teljesítve! Jutalom:
Jármű hozzáadva: Walküre (legénység 100%), Varyag (legénység 100%), Raven (legénység 100%), Harbinger Mk. IV (legénység 100%), Arlequin (legénység 100%)

Férőhelyek hozzáadva: 5
Ez meg mi a csuda?
Téma zárolva.
5 éve 1 hónapja #298649 Írta: Tankpeti

Küldetés teljesítve! Jutalom:
Jármű hozzáadva: Walküre (legénység 100%), Varyag (legénység 100%), Raven (legénység 100%), Harbinger Mk. IV (legénység 100%), Arlequin (legénység 100%)

Férőhelyek hozzáadva: 5
Ez meg mi a csuda?

Steel hunter
A következő 4 hónapban 1-1 hétre elérhető játékmód, főbb jutalma egy kivehető 9-es nyereménytank. (+kredit és kötvény)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: sziszifuszi
Téma zárolva.

Téma: OFF topik

• Sixtyfeetofbridge profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Ez inkább szomorkodó poszt,  mert nem olyan...
    • Írta: Sixtyfeetofbridge
    • 6 órája 19 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• VaFec profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • A Vz. 55 tankon melyik löveget célszerű...
    • Írta: VaFec
    • 10 órája 45 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 5 napja 9 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 1 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • perretz profilkép
    • Adminok figyelmébe (2)
    • Bármikor le lehet mondani, az időszakának...
    • Írta: perretz
    • 2 hete 22 órája ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 3 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.