Létezik olyan mod, ami automatikusan kiírja a csapat-csetbe az újratöltési időnket? Több tanknál láttam már, de az előbb is baromi idegesítő volt, hogy 12 percig végig tele volt spammolva a chat egy E25-csapattárs 2 másodperces újratöltési idejével!
Létezik olyan mod, ami automatikusan kiírja a csapat-csetbe az újratöltési időnket? Több tanknál láttam már, de az előbb is baromi idegesítő volt, hogy 12 percig végig tele volt spammolva a chat egy E25-csapattárs 2 másodperces újratöltési idejével!
Én csak olyanról tudok ami akkor írja ki, ha nyomsz egy C-t azaz tár újratöltést....
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Celebúr
Be lehet állítani pár üzenetet h melyiket küldözgesse a chatre:
- reload time
- felspotoltak Xx-ben
...
Na most ennek (hogy közzé teszi a saját újtatöltési idejét) egy arty vagy egy komolyabb táras tank esetében még lehet is értelme... nem mindegy hogy egy AMX-50-100 be van-e tárazva vagy sem.. vagy mikortól lesz harcképes .. én M-44-gyel ha végjátékban vagyunk mikor lőttem utána rányomok az F8-ra h tudassam a csapattársakkal h mikor tudok újra lőni (hogy közben ne haljon meg feleslegesen a spotter, de tudja h akkorra kb jó volna spot... ) ...
Szóval ezt "kézzel" megadni a cseten bizonyos helyzetekben értelmes ötlet ... de ezzel spamelni a csetet bunkáság+baromság.
Van valami antitoxicity mod, ami kiszűri elvileg az efféle szemetet (is) a chatről.
Nem mod. Csak nyomkod az F8-at. Az E25 vagy kretén volt, vagy beragadt a gombja.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...