Új tankot látok a Prémium Shopban.Erről az M4IMPROVED -ről tudtok valamit? A Wargamingnet wikin semmit nem találok róla.Jó lenne egy kisszintü fun tank a garázsomba . T 25 , PZ4 Schmalturm meg SU100Y már van, de mindegyik nagy odafigyelést igényel a csatákban és nem is egyszerű jól használni őket. Hátha ez más lenne.
Ezt felejtsd el gyorsan, az egyik leggyengébb prémtank, amit eddig kiadtak: 92 alap és 127 gold pen a saját szintjére sem elég, 7-es csatákban meg ink jobb ha egyből kilépsz.
sziasztok
8-as med prémet szeretnék venni épp most,melyik az ideális?
Gyors és pontosakat szeretem főképp.
t26e4 panther8.8 sta2 amx cdc...
Hát én a t54 mod. 1-et javasolnám neked... troll páncél megfelelő mobilitás csak az ágyú átütése alacsony egy kicsit főleg úgy hogy megy tier 10-be is megy.
Másodikként az amx cdc-t mondanám elég jó kredit szorzó aránylag jó ágyú és nulla páncél.
És a dobogó harmadik foka a Panther. Elég jó kis tank de semmibe se kiemelkedő.
A Super Peshinget nem javaslom (pedig nekem is van), manapság ez rengeteg ninja nerf teljesen megöli azt a tankot... páncél néha nulla néha a t95-öt lövését megeszi, az átütés 170 mm de néha az E75-öt beviszi simán van amikor a lightokról pattan.
Én nagyon szeretek a CDC-vel játszani, de csak akkor válaszd, ha szereted a light tankokat, mert ez egy heavy méretű light camo nélkül. Sokat kell vele mozogni és távolságot tartani. Szereti a tágas pályákat és városban nem szereti a közelharcot (mostanában elég sok városi pálya van) goldot nagyon nem igényli szerintem.
Nem tudom észrevettétek-e de a múltkori FCM akció után új 8-as prémium van akcióban méghozzá olyan néven, hogy "Tier VIII of the Week" worldoftanks.eu...k-112/
Ez az én olvasatomban azt jelenti, hogy minden héten fognak akciózni egy Tier 8-as tankot, mégpedig, úgy, hogy 1 hónap prémiumot (2500 gold) adnak mellé a normál árához képest.
De ez most olyan, mint amikor egy bolt ki akarja árusítani a raktárkészletéből azokat a termékeket, ami senkinek sem kell.
Ugye ez virtuális, azaz kifogyhatatlan. De tényleg senkinek sem kell. T8-ban 175 pennel reménytelen heavy. Hát még feljebb.
Az emberek az egyedi tankokat imádják, pl az e25-öt, vagy a 13 57-et. Ki is vették őket.
De ez most olyan, mint amikor egy bolt ki akarja árusítani a raktárkészletéből azokat a termékeket, ami senkinek sem kell.
Ugye ez virtuális, azaz kifogyhatatlan. De tényleg senkinek sem kell. T8-ban 175 pennel reménytelen heavy. Hát még feljebb.
Az emberek az egyedi tankokat imádják, pl az e25-öt, vagy a 13 57-et. Ki is vették őket.
Az FCM-re az előző héten igazán nem mondhatod, hogy senkinek sem kell... Az igaz, hogy nyakunkon a karácsony, de ha bent hagyják ezt az akciót, akkor lehet vele tervezni.
Az FCM egy kakukktojás, jelenleg a játék egyik, ha nem a legjobb prém tankja. A cdc a közelében sincs. Szerintem jövőre már nem lesz kapható, max 100 euro-s bundle tasakokban
Az FCM egy kakukktojás, jelenleg a játék egyik, ha nem a legjobb prém tankja. A cdc a közelében sincs. Szerintem jövőre már nem lesz kapható, max 100 euro-s bundle tasakokban
Ha kiveszik, akkor szerintem nagyobb részt az lesz az oka, hogy tierlimites, ami a WG-nek szúrja a szemét, de régen valamiért nem volt vele probléma.
De nem vitatom, hogy az egyik legjobb nyolcas prémium tank.