T54 proto lényegesen jobbnak tűnik, lehet vele snapshotolni (buffot kapott) T34-el beszoptam csúful első játékon, Jagdtigeren nem érződik a végsebesség buff egyelőre.
De tényleg senkinek sem kell. T8-ban 175 pennel reménytelen heavy. Hát még feljebb.
Ugyan ez nincs meg, de ugyanennyi a penje az IS6-nak is és azzal ragyogóan el elehet lenni, nekem a kedvenc 8-as Prémem még az FCM-nél is jobban tetszik.
Sziasztok. revo jó tank. nem gond vele a tier 9,10 csata. Sajnos csatát nem lehet vele lehozni de mivel nem kell bele gold jobban hozza a kreditet. Nekem kb 100 csatám volt a teszten, meg vettem de még csak most kezdem a saját accounton húzni. 2 vagy 3 sorba ideális támogató tank. Jó és élvezetes játékot mindenkinek.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: flexman911
Sziasztok. revo jó tank. nem gond vele a tier 9,10 csata. Sajnos csatát nem lehet vele lehozni de mivel nem kell bele gold jobban hozza a kreditet. Nekem kb 100 csatám volt a teszten, meg vettem de még csak most kezdem a saját accounton húzni. 2 vagy 3 sorba ideális támogató tank. Jó és élvezetes játékot mindenkinek.
bakker apcr, s 400as sebzések? azért ez így kicsit brutál
kár hogy most nincs értelmes med küldim, így csak porosodna most garázsban:/
Kilenc, tizes csatát melyik nyolcassal hozol le? Komolyan kérdem! Okulásként merre haladjak.obj. 416 most lett meg.
Alapvetően minden tanknak a saját tierjében kell képesnek lennie arra, hogy csatát döntsön el. Elég nehéz lenne elvárni bármely pl.: tier4-es tanktól, hogy tier6-ban nyújtson folyamatosan extra eredményt...
Tier8-ban randomra én a legjobb közepesek közé sorolom a Pershinget és az Obj 416-ot. Mindkettő más-más, de nagyon jól használhatóak.
Én azt nem látom, hogy ez a "revalo izé" az alfán kívül mivel tud többet, mint mondjuk az FCM? De persze az alfa sem minden, mert minden másban rosszabb.
- lassú
- papír, nagy test
- kicsi DPM (nagy alfa, de baromi lassú töltés)
- lassú célzás (2.8 mp, atyám ez örökkévalóság)
- gyenge átütés, ráadásul a gold az HEAT
- megy Tier 10-be
Aki eddig nem vett FCM-et vagy CDC-t az miért venné ezt? Vagy ha már van valamelyik az első kettő közül, akkor miért kéne pont ez? Max azoknak jó, akik hátul TD-zni szeretnek, mert kb ez a tank arra való.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Morphelo, pkrusi
Én azt nem látom, hogy ez a "revalo izé" az alfán kívül mivel tud többet, mint mondjuk az FCM? De persze az alfa sem minden, mert minden másban rosszabb.
- lassú
- papír, nagy test
- kicsi DPM (nagy alfa, de baromi lassú töltés)
- lassú célzás (2.8 mp, atyám ez örökkévalóság)
- gyenge átütés, ráadásul a gold az HEAT
- megy Tier 10-be
Aki eddig nem vett FCM-et vagy CDC-t az miért venné ezt? Vagy ha már van valamelyik az első kettő közül, akkor miért kéne pont ez? Max azoknak jó, akik hátul TD-zni szeretnek, mert kb ez a tank arra való.
nah én pl imádok hátul tdzni^^
de nem csábulok el, várok egy type69 akciót, meg az új 8as német tdt
Kilenc, tizes csatát melyik nyolcassal hozol le? Komolyan kérdem! Okulásként merre haladjak.obj. 416 most lett meg.
(artykat nem véve) 9-est AT15-el, RHM-el vígan lehozol, ha van időd és helyed lődözni.
10-est 13-90-el nem egyszer láttam már lehozni, de t54 proto, isu152, "cérnavagon", o-ho mind képes alakítani a t10 csaták végkimenetelét is (a teljesség igénye nélkül). Bár a japán ág még friss és csak ellenfélként kerültem vele szembe, a jobb játékosok nagyon ki tudják használni az erősségét, a páncélt. S valamiért imádják az olcsó HE lövedéket Mondjuk a 10-es csata az OP átütések miatt nem a 9-es tankoknak való, így ezt egy kisebb tierűtől sem lehet, nem szabad elvárni. De a tisztes helytállásra vannak jelöltek.
(artykat nem véve) 9-est AT15-el, RHM-el vígan lehozol, ha van időd és helyed lődözni.
10-est 13-90-el nem egyszer láttam már lehozni, de t54 proto, isu152, "cérnavagon", o-ho mind képes alakítani a t10 csaták végkimenetelét is (a teljesség igénye nélkül). Bár a japán ág még friss és csak ellenfélként kerültem vele szembe, a jobb játékosok nagyon ki tudják használni az erősségét, a páncélt. S valamiért imádják az olcsó HE lövedéket
9 éve 10 hónapja - 9 éve 10 hónapja#161039Írta: HUN_Sector
Megválaszolva: HUN_Sector
Nem értem a problémádat. A hozzászólásom csak arra a felvetésre irányult (néhány példával), hogy igenis vannak olyan tankok a játékban, melyek magasabb tierben is meghatározó tényezők.
Se nem a prémiumokra, se nem az object ág továbbhaladási irányára.