Lassan annyi új prémtank van (és még sokkal többet terveznek), hogy nem tudom fejben tartani őket. Múltkor is beleszaladtam egybe, és vakaróztam, hogy ezt tudom-e lőni a tornyán át, vagy csak a testet, esetleg csak oldalról.
Kinek jó ez?
Régebben is ilyen prémtank dömping volt, vagy csak mostanában akarnak a wg-s srácok éhen halni?
Régebben is ilyen prémtank dömping volt, vagy csak mostanában akarnak a wg-s srácok éhen halni?
Bődületesen sok prém tankkal nyomják tele a boltot. Igazából az undorító, hogy ezek többsége valami klón - jobb esetben legalább használható, rosszabb esetben meg egy szemétkupac.
Ennél már az is tisztességesebb lenne, ha némi aranyért vásárolhatnál egy prémium státuszt a kifejlesztett tankjaidnak, amiért cserébe szabadon átütletethető lenne beléjük a legénység, és kapnának némi credit bónuszt. A WG-s srácok megspórolhatnák azt a pár óra munkát annak az 1-2 munkacsapatnak, aki ezzel foglalkozik, mi meg azt a tankot klónozhatnánk, amit ki-ki a kedvencének gondol. Szerintem ez egy tisztességes "deal" lenne...
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: tibi144, Rallyefan81
Jól emlékszem, hogy a karácsonyi akcióban is 15%os kedvezménnyel vannak a prémium VIII-as tankok? Vagy az kedvezőbb szokott lenni ennél a mostani akciónál? Esetleg az ünnepekkor az arany vásárlásra(prém bolt) is vannak baró akciók? Ez annyira nem maradt meg tavalyról...