A T-25 nagy előnye - a sok hátrányát ellensúlyozandó - a magas HP.
Nekem az a tapasztalatom Tier5-ben, hogy bár kicsit lomha, kicsit gyenge, de mindig nekem marad HP-m, az ellenfél meg elfüstöl.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Rallyefan81, Christofia
Beszállok hozzátok harmadiknak. Én is nagyon szeretem a kis kétbaltás chinukai-omat. Remek kis tank. Oké, nagy, nem túl fürge, de az ágyú és a pontosság jó.
Amikor megvettem, nonstop letoltam vele vagy 40-45 csatát.
Jó kis gép. De farmolásra azért már inkább a su100y-omat hozom ki a garázsból.
akkor negyedik. Nekem is tetszik a chinukai, nagyon jó ágyú, célzás stb, álca átlagos, tehát megfelelő (lövésre amugy is minden spotolódik), van annyi depressziója is ami kell az élethez
Ha ezek mellett még gyors is lenne, mozgékony, azért menne a sirás, h túl OP... szóval...
A Chi-Nu-Kai tankhoz csak annyit tudok hozzá füzni:
Ha a Kacsa nem tud úszni, akkor nyilván a VÍZ A HÜLYE.......
Odin isten császár egyszer le írta a tutit hogy egy rakás szar, és azóta az emberek még csak meg sem próbálnak játszani vele....mennek egy kört aztán nagy keményen be írják hogy egyből el is adtam egy kör után....gratula nektek.....taps...taps...taps!!
Én amikor sikerült megszereznem cirka 60-70 kört mentem vele egyből a végén azt sajnáltam csak hogy nincs belőle egyből 2 darab a garázsban....
Ja és aki most rohanna megnézni a statot a Tankkal annak segítek:
Chi-Nu-Kai :
542,53 dmg 563xp 210 battles 52,86% 1489,21wn8
A "sima" Chi-Nu:
571,27 dmg 594xp 85 battles 62,35% 1992,24wn8
Próbáld ki a teszt szerveren amikor van lehetőség, és játssz vele előítéletek nélkül. Lehet vele szép köröket menni, szeretem a pontos és nagy átütőképességű ágyúja miatt.