Szeretném megkérdezni a vélemyéneteket, hogy ti melyik Tier V-os prémium tankot vennétek meg.
Személyszerint T-25, Churchill III és a T14 es tankok kozott vacilálok.
Vélemények vagy nézetek?
Nekem van Churchill III-mam, de én nem annyira szeretem. T 25-öt már annál inkább. Bár nekem nincs, egy jó játékos 20-30-at simán hoz vele körönként. De ez megint személyfüggő. Medes, vagy inkább heavys vagy? Ha medes, T 25, ha heavys, akkor (szerintem) T14.
Szeretném megkérdezni a vélemyéneteket, hogy ti melyik Tier V-os prémium tankot vennétek meg.
Vélemények vagy nézetek?
Nekem van Churchill III-mam, de én nem annyira szeretem. T 25-öt már annál inkább. Bár nekem nincs, egy jó játékos 20-30-at simán hoz vele körönként. De ez megint személyfüggő. Medes, vagy inkább heavys vagy? Ha medes, T 25, ha heavys, akkor (szerintem) T14.
Nekem az egyetlen Tier5-ös tankom a T-25. Nem limites, lassan fordul, lassan céloz, van nála jobb RoF & DPM-mel rendelkező tank, de mégis a legjobb Tier5-ös járgányom. Akciósan a legjobb vételem volt.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Rallyefan81
Az említett 3 jármű kózűl meg egyértelműen a legjobb a T-25. A Churchiĺl az eyik legnagyobb tévedésem volt. Régen biztos jó volt a páncélja, de már nagyon nem és angolosan tetű lassú
Az említett 3 jármű kózűl meg egyértelműen a legjobb a T-25. A Churchiĺl az eyik legnagyobb tévedésem volt. Régen biztos jó volt a páncélja, de már nagyon nem és angolosan tetű lassú
Vélemények vagy nézetek?
Nekem az egyetlen Tier5-ös tankom a T-25. Nem limites, lassan fordul, lassan céloz, van nála jobb RoF & DPM-mel rendelkező tank, de mégis a legjobb Tier5-ös járgányom. Akciósan a legjobb vételem volt.
nem találtam meg az eredeti hozzászólást, úgyhogy csak így tudok válaszolni, nekem is az a véleményem hogy T-25 vagy a Churchill III, annyi javaslatom lenne még hogy várd meg a karácsonyt mert akkor 50%-kal olcsóbban meg lehet venni a tier 5 prémium tankokat, így akár mindkettőt is meg tudod venni
(most úgyis van rengeteg küldi ami aranyat ad)
Hát, ellövi a csövet, vagy megjavítom és eltalálok mondjuk belülről egy pajtát, vagy nem javítom meg és várom, hogy kapjak egy ammoracket és megjavítom a kettőt együtt.
Kellemes kis kalamajka ami mondjuk kis odafigyeléssel megelőzhető lett volna.
Hát, ellövi a csövet, vagy megjavítom és eltalálok mondjuk belülről egy pajtát, vagy nem javítom meg és várom, hogy kapjak egy ammoracket és megjavítom a kettőt együtt.
Kellemes kis kalamajka ami mondjuk kis odafigyeléssel megelőzhető lett volna.
De utálatos az ilyet. Arra tudok tippelni, hogy 6 éves kisgyerek lehet, ez még a jobbik eset. Ha felnőtt, akkor...Kitolnak spotbokorból, sidescrape-nél beáll közéd és a fedezék közé, beáll mögéd és kitol, vagy ha nem is tud, de nem tudsz visszatolatni és még lehetne sorolni. Tegnap pl egy Löwe állt a domb aljában, csöve az égnek állt és lőtt az égbe. Szerintem látta, hogy arty is így csinálja, biztos neki is így lesz jobb.
Mentem egy kört chi-nu kai-jal, mert az STA legénységnek kéne xp a 3. skill elkezdéséhez wotreplays.com/...513c5e
Lepattanok a Pz4h torony oldaláról, majd láncon lövöm oldalról...
Tudom, hogy nem fogják buffolni, de valami ráférhetne erre.