9 éve 11 hónapja - 9 éve 11 hónapja#156808Írta: Hunyadi_Loveszdandar
Megválaszolva: Hunyadi_Loveszdandar
Meg elég félrevezető az a vélemény, kritika, amit 60%-os legénységgel írnak.
100%-os legénység alatt talán nem kéne elhamarkodott véleményt írni, mert 60-as legényekkel minden tank xar.
Last edit: 9 éve 11 hónapja by Hunyadi_Loveszdandar.
100%-os legénység alatt talán nem kéne elhamarkodott véleményt írni, mert 60-as legényekkel minden tank xar.
jaja, meg 2 skilles legénység.
De most is tény, hogy a papírságon nem fognak ezek segíteni xD
jaja, meg 2 skilles legénység.
De most is tény, hogy a papírságon nem fognak ezek segíteni xD
Tier6-ban szerintem a közepes tankokkal eleve úgy kell játszani, hogy ne kelljen pattintani. A 100-as legénységgel kapsz egy gyorsabb, agilisabb, gyorsabban célzó és töltő tankot jobb álcával és látótávval.
Ha olyan helyzetben vagy, hogy pattintásban kell bíznod, akkor valószínű vagy már nincs csapatod vagy valamit elrontottál.
Ilyenkor áldom az eszem, hogy bevásároltam a Crommie B-t és a Rudyt, 100% + 0. bia skill legénységgel, és két szakajtónyi arannyal együtt max 50%-al többet fizetve, mint amennyibe most a skoda kerül...
Ilyenkor áldom az eszem, hogy bevásároltam a Crommie B-t és a Rudyt, 100% + 0. bia skill legénységgel, és két szakajtónyi arannyal együtt max 50%-al többet fizetve, mint amennyibe most a skoda kerül...
Az ISU-122-se rontotta a képet meg az IS-2, bár azok nem mediumok.