Tudom, hogy itt Cleverland-et nem igazán "szeretik", de én igen.
Talán 2 hete tett fel a csatornájára T40 Skoda tesztet, eléggé körültekintően elemezte, jól körülírta, tényleg alapos lett az elemzés, de tényleg nulla a tank.
Szinte biztos, hogy pár hónapon belül buffolják majd.
Sziasztok!
Nem tudjátok e véletlenül, hogy a Type 62-őt hogyan tudnám beszerezni? Milyen gyakran szokták betenni a boltba?
Amióta kivették, azóta 2x lehetett megszerezni. Egyszer küldetés keretein belül, egyszer pedig a webshop-ba rakták be pár napra gyűjtői kiadásban. Én akkor vettem meg, 12k forintba fájt. Adtak mellé goldot is, úgy 4500 körül ha jól rémlik.
Egy ideig nem lesz szerintem megszerezhető, esetleg adventi naptár nyitogatás alkalmával megcsípheted.
De akkor is csak csomagban 10k felett szerintem.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Athelgard
Szerintetek várható, hogy a játékbeli Tech-tree ben látható lesz az összes játékbeli tank? Már többször jártam úgy, hogy meg akartam nézni egy tank adatait, amivel csatában találkoztam, de nem szerepelt benne, mert vagy kivont típus, vagy újdonság, amit még nem lehet boltban kapni.Pl. Type 59
Szerintem hasznos lenne, ha valamilyen módon jelölnék az inaktív tankokat, de legalább olvasható lenne, és akkor nem kell egy böngészőt indítani és megkeresni a neten.
Köszönöm!
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Hun_Mercenary, Jackal_hun, JackassJana, Sics
Tudom, hogy itt Cleverland-et nem igazán "szeretik", de én igen.
Talán 2 hete tett fel a csatornájára T40 Skoda tesztet, eléggé körültekintően elemezte, jól körülírta, tényleg alapos lett az elemzés, de tényleg nulla a tank.
Szinte biztos, hogy pár hónapon belül buffolják majd.
Én voltam teszten, mentem vele jópár csatát, és megállapítottam hogy ez egy rakás hulladék. Gundep nincs, pen nincs, szór mindenhova, rohadt lassú és lassan is fordul (olyan hellcates érzésre), és fordulás közben a tank is lelassul, menet közben valami brutál nagy a célkör szórása. Kényelmetlen volt vele játszani, és konkrétan semmit nem vitt át (őt meg minden, mert full lapos az egész és még vékony is) Messzire lövésre alkalmatlan a kis pen és a nem túl jó szórás miatt, közelre meg bármi szétlövi és menekülni se tud a nem túl jó mobilitásával.
Senkinek nem ajánlom megvételre
Ezek szerint olyan lesz, mint a T-25 Tier 5-ben?
Mindenki utálja, gyenge tank?
Akkor ez jó hír nekem és megveszem!
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Rallyefan81
Én voltam teszten, mentem vele jópár csatát, és megállapítottam hogy ez egy rakás hulladék. Gundep nincs, pen nincs, szór mindenhova, rohadt lassú és lassan is fordul (olyan hellcates érzésre), és fordulás közben a tank is lelassul, menet közben valami brutál nagy a célkör szórása. Kényelmetlen volt vele játszani, és konkrétan semmit nem vitt át (őt meg minden, mert full lapos az egész és még vékony is) Messzire lövésre alkalmatlan a kis pen és a nem túl jó szórás miatt, közelre meg bármi szétlövi és menekülni se tud a nem túl jó mobilitásával.
Senkinek nem ajánlom megvételre
Ezek szerint olyan lesz, mint a T-25 Tier 5-ben?
Mindenki utálja, gyenge tank?