Igazából minden T8 harckocsi szar T10-ben. Egy esélyük van, ha van nagy átütésük és rohadt jó camojuk, ami miatt nem látszanak, mert abban a pillanatban hogy villan, mindenki rájuk lő, mert biztos sebzés. Na most én EGYETLEN ILYEN tankot tudok a T8-ak közül, aminek van erre esélye, ez az Object 416 HEAT-tel, ennyi.
Prémium tankok közül nincs ilyen. Személy szerint én azt gondolom, hogy a T54 prot1. szar. Miért? Mert a páncélja az egyetlen előnye, minden más hátrány.
- szar ágyú, kis pen, kis sebzés
- nem elég gyors
Az hogy lehet jaszkarizni T8-ban, az a meccsek 33%-a, de ott sem biztos a sebzés, EGY PRÉMIUM tanknál. Elhiszem hogy jó érzés ha lepattan róla valami, na de mi a szarra jó ha nem lehet vele sebezni???? Ez a duma meg hogy úgy sem szemből lősz rájuk, mint ha te döntenéd el, hogy honnan? Egy cső pályán nem te döntöd el, ráadásul alapból hátrányból indulsz a lassúsága miatt és nem érsz oda bizonyos helyekre ami MINDIG HÁTRÁNY ebben a játékban, ez skilltől független.
Azt persze értem, hogy a gyengébb játékosoknak előny a jó páncél, mert megvédi őket automatikusan a hibáktól és ezt el is tudom fogadni, mint ahogy azt is, hogy számukra nem olyan nagy előny a sebesség, mert ha nem tudják hova kell menni, teljesen mindegy, hogy a tank mennyivel megy.
Ettől még a T54 mod1. nem jó tank, nem véletlen kap buffot, nemde?