CDC kedvenc tankom a játékban, de Bodzy akár indíthatna rá egy játékot "legtöbb pattintás CDC-vel" mert minden átviszi - ezért a "hogyan ne találjanak el" stílusban kell játszani vele.
Sok helyváltoztatás, oldalbakerülés.
Tarts vele távolságot és használj ki minden fedezéket (főleg buckát). Jó sok lőszer van benne, amire szükséged is lesz, mert ugyan relative pontos és gyorsan szűkül, nagy távolságba azért szór egy kicsit és a jobbak nem hagyják kint sokáig, inkább leadnak 3 snap shotot.
Városi pályákon kevésbé hatékony, a nagy tereket szereti. wotreplays.com/....desc/
érdemes mozgékonyan elég távol maradni az ellentől és csipegetni...
igaz néha képes pl. Rhm vagy jagdtiger pattintásra is (álltam is leesett állal DDD)
érdemes mozgékonyan elég távol maradni az ellentől és csipegetni...
igaz néha képes pl. Rhm vagy jagdtiger pattintásra is (álltam is leesett állal DDD)
Nekem az ilyen csodapattintás az volt, mikor az Rhm a T34-em oldaláról egymás után kétszer is pattant. És most még kap is egy kis buffot a T34-em, csak úgy hozza majd az acélfalakat
Mondjuk azt elég nehéz megmagyarázni, hogy lesz 1k avg dmg-ből ~50% wr mellett 50k avg profit...
Nem kell megmagyarázni.Próbáljatok inkább a statbuziságot "otthon hagyni".
Ahogy írtam neked Hunyadi,a játékosok 90%-a nem látja a fától az erdőd......
Talán ha nincs sima dmg-em,még akkor is olyan 40-45k lenne a profit.
Mondjuk azt elég nehéz megmagyarázni, hogy lesz 1k avg dmg-ből ~50% wr mellett 50k avg profit...
Nem kell megmagyarázni.Ha ismered a WoT-nak a játékmenetét,akkor könnyebbé teheted a dolgodat.És próbáljatok a statbuziságot "otthon hagyni".Nincs értelme,hogy azzal verjétek a fütyit.
Ahogy írtam neked Hunyadi,a játékosok 90%-a nem látja a fától az erdőd......
Talán ha nincs sima dmg-em,még akkor is olyan 40-45k lenne a profit.
Nem értem, miért festetted le a nevet, amikor látszik a bal felső sarokban
Nem csak 1k+ sebzésre kaptad a kredited, hanem még arra 2k spottra is.
szerk- látom törölted a képet nem baj csak akkor most kinek is van igaz? Humyadinak vagy neked.
szerk- máskor légy óvatosabb
Sziasztok! Remélem jó helyre írok. Pz. B2-höz keresnék szakasztársakat. 3 ilyen tankkal szerintem 70%+ winratet lehet elérni. Akit érdekel jelöljön be játékban: fgcsem4n.
Sziasztok! Remélem jó helyre írok. Pz. B2-höz keresnék szakasztársakat. 3 ilyen tankkal szerintem 70%+ winratet lehet elérni. Akit érdekel jelöljön be játékban: fgcsem4n.