Asszem kredit szempontjából is számít ha nyersz.
WZ-111 ~2500 kör:
persze
Meg a spotdmg is beleszamit,nem csak az,ha nyersz.
Lehet,h az atlagsebzesem csak 1,1k a SP-vel,ami nem sok,de a gyozelmi rata es a spotdmg-el osszejon atlagban,ismetlem Panzerhoftika,(alias Gunter)atlagban a kivant credit. 
Es megegyszer leirom,hogy a csopp kis kapacitasu dionyi agyadal felfogd,"atlagban" keresek annyit az SP -vel,amennyit irtam.
Egy adathalmazt masoltam be.
De kar erolkodnom,mert ez szamodra egy mission impossible feladat,h megertsd. 
Úgy látom személyeskedés nélkül nem tudsz felülkerekedni az aktuális vitapartnereden. Ezzel alapból nincs is gond, tükrözi a jellemed és a szellemi kapacitásod (hiányát). Valóban az alsó sor az már nettó hozam és ismerem a játékmechanizmust is, de nem voltam elég figyelmes és csak rápillantottam. Figyelj: valóban figyelmetlen voltam, elismerem. A magadfajta erre azonnal ugrik.
Ha vissza tudsz olvasni, említettem, hogy 1k sebzésre átlagban ennyit hoz... Nem gond, sok ilyen emberrel találkozom, mint te, aki azt hiszi, hogy ezzel a hozzáállással fölénybe kerül a tárgyalópartnerével szemben. Szerencsére (a társadalom szempontjából sajnos) sokan vagytok és én ebből átlag feletti szinten megélek. Köszönöm Neked is és a többi hasonló mentalitású embernek is.
Ugye abban egyetérthetünk és megállapodhatunk, hogy ez a fajta hozzáállás nem segíti a konstruktív vitát és aki prémium járműben gondolkodik és SP-t szeretne venni, nem feltétlenül győztük meg. Ugye abban is egyetértünk, hogy ha mellékelsz egy-két képet -ahogy stefa is megtette- megkönnyíthetjük a döntést. Bizonyára neked is van néhány kép lementve néhány kiemelkedő körről, én például szívesen megnézném, hogy mekkora sebzésre és spot dmg-re mekkora a nettó hozama.
Lol
A kimerito valaszom egyenloerteku volt a te tobbszori,nem megerto hosszaszolasaidal,amit kekeckedoen irtal.

Megismetelni nem fogom,mert folosleges.Ahogy irtam,ez szamodra mission impossible feladat

Tipikus egoista hozzaallas

Masreszt csak a sajat velemenyemet,tapasztalatomat irtam le a tankal kapcsolatosan.Nem akarok senkit meggyozni,ahogy ezt te irod.
Egesz masrol beszelsz.De ez minden hozzaszolasodban latszik.
Nem fikaztam senkit,hogy milyen tankal jatszik,es,h mennyire szar az.
Nem istenitettem a T26-ot se.
Mellesleg a tobbszori hozzaszolasaidban azzal pedalozol kerdoen,h 1k sebzesre kapsz 50k?Most meg azt irod,h "megemlitettem,h 1k-ra ennyit hozz...".A ketto nem ugyanaz,szerintem.

Azert szep probalkozas.
Ha megnezed a leirast a tankrol,meg is emliti,h prem acc nelkul keres atlagban,ismetlem atlagban-amit te nem akarsz megerteni,legallabis azt a szot,h atlag,de sebaj-35-40k.-t.
Annak orulok,hogy te "ebbol atlag feletti szinten megelsz. Lol.
Varom a kimerito hozzaszolasodat eme eszmei temakorhoz.
Jo jatekot kivanok neked.