Nem igazán van értelme ennek így.Ha valaki eldönti hogy az SP szar azon nem lehet segíteni.Viszont ha szarik a másik gondolataira és nem tud kultúráltan fórumozgatni akkor inkább csukja kettőbe a billentyűzetét nehogy megint elszabaduljon a keze.
Fél fokkal jobb eredményeim vannak benne 53 csata után én kedvelem.Hozzáteszem kb ellőttem 5 aranyat ezalatt az 53 csata alatt.Kb 1 hónapja van meg szakaszban nem hozom.
NEM a kedvenc tier 8 prémem.Van gyenge pontja de akkor mivan... melyiknek nincs pl CDC az egy nagy zöld gyenge pont pedig azt is szeretem.Játékosok nagy részének fingja sincs mit kezdjen az sp-vel.A 170 pen meg szerény de limites.Tier 9-ben talán van 2-3 tank amire nem elég.Azokat meg alapból ne akard már le szólózni.
A tank kinek ilyen kinek olyan.Nekem működik sok másnak is.Nehogy már ezért itt komment háború legyen.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: flexman911
Nem igazán van értelme ennek így.Ha valaki eldönti hogy az SP szar azon nem lehet segíteni.Viszont ha szarik a másik gondolataira és nem tud kultúráltan fórumozgatni akkor inkább csukja kettőbe a billentyűzetét nehogy megint elszabaduljon a keze.
Fél fokkal jobb eredményeim vannak benne 53 csata után én kedvelem.Hozzáteszem kb ellőttem 5 aranyat ezalatt az 53 csata alatt.Kb 1 hónapja van meg szakaszban nem hozom.
NEM a kedvenc tier 8 prémem.Van gyenge pontja de akkor mivan... melyiknek nincs pl CDC az egy nagy zöld gyenge pont pedig azt is szeretem.Játékosok nagy részének fingja sincs mit kezdjen az sp-vel.A 170 pen meg szerény de limites.Tier 9-ben talán van 2-3 tank amire nem elég.Azokat meg alapból ne akard már le szólózni.
A tank kinek ilyen kinek olyan.Nekem működik sok másnak is.Nehogy már ezért itt komment háború legyen.
Eszemben sincs baszogatni senkit a tankok miatt. Én csak arra voltam kíváncsi, hogy ha lövök vele 1k-t, akkor netto 50k a bevételem?
Srácok nincs szar tank csak szar játékos!!! minden tanknak vannak előnyei és hátrányai.
Ha te nem tudod használni az nem azt jelenti,hogy szar!!
Nem mindegy,hogy valaki melyiket veszi meg a pénzéből.Ez itt most nem arról szól,hogy ki az ügyesebb,hanem arról melyik tankot éri meg megvenni.Azt amelyikkel nem feltétlenül kell kurvaügyesnek lenni ahhoz,hogy legyen bevételed.Legfőképpen gold nélkül.
Te ha nem tudsz játszani,akkor tök mindegy mit veszel?
Irkáljátok mennyit mi hoz tier10 be többet keresek mint egyesek tier8 as prem tankba? hogy is van ez?
Túl sok a kérdőjel,de mindegy.Szóval az nem mindegy mit vesz aki nem tud játszani mert,ha olyat vesz amire a jók is azt mondják,hogy nem olyan jó akkor azzal még nehezebb.Nem tudom ezen mi a faszt nem lehet érteni.Én nem írtam mennyit keresek és mivel.Az meg a kutyát nem érdekli mennyit keresel tier10-ben,de az biztos,hogy 50ezret nettoba nem.Ha majd egyszer sikerül felülkerekedni a saját pöcsöd szopkodásán akkor talán megérted,hogy miről szólt ez a diszkurzus.
Nem ez az eslő eset,hogy nem tudod kivel beszélsz Zsoltika,kicsit vegyél vissza a szádból.nem vagyunk egy kategória semmilyen tekintetbe
Főleg olyan tekintetbe,hogy te tier10 be annyit sebzel mint egy átlag játkos tier8-ba,átlag alatti játékos akarja osztani itt az észt
spersingel 900 avg
wz111-el 1000 szégyen,te neked semmit se szabadna irni mert félre vezetsz másokat.
Srácok! véleményére nem szabad adni.
Jobban jársz ha zsoltikára hagyod.
Olyan mélységes retardáció az amit képvisel, hogy úgysem értené meg amiről te beszélsz. Helyette minden kommentjével új rekordot próbál felállítani az egy sorban található káromkodások világversenyén.
Srácok nincs szar tank csak szar játékos!!! minden tanknak vannak előnyei és hátrányai.
Ha te nem tudod használni az nem azt jelenti,hogy szar!!
Carry AT15A-val? Hajrá...
Veszel egyet nekem megmutatom,hogy kell játszani vele
Vigyázz, reped a plafon...
én megmondom ingyen is hogy azzal hogy kell játszani
belépsz a garázsba, kiválasztod a tankot, jobb click, tank eladása, és meg is vagy, nincs ebben semmi bonyolult, bárki meg tudja tanulni vele ezt a mesterséget
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Hun_Mercenary