fly nem kötekedésképpen írom ne érts félre, de SP - vel 50k nettó átlagban az szerintem is túlzás. Ahhoz szerintem kellene legalább 1,5k dmg átlagban.
Az FCM50t - vel és a T34 - el kb átlagosan nettó 40 - 50 körül tudok keresni. (És szerintem mindkettőnek jobb a szorzója) De ez a szám inkább a 40 felé kacsingat...Én ennyit tudok kihozni ezekből a tankokból. Vannak jobb körök is de azok nem mérvadóak.
A T34 - el mostanában valami bűn rossz köröket megyek. Félelmetesen mellé lő. Kíváncsi leszek a buffra is, mennyivel lesz használhatóbb a páncélja mert most... A legnagyobb bajom vele az, hogy ahhoz lassan tölt, hogy megengedhessen 1 - 1 mellélövést, nemhogy többet is. Ugyanis semmi garancia, hogy megéli a következő lövési lehetőséget. Az a tank nekem legalább annyi bosszúságot okozott már mint ötömet
Akkor tudnám elsírni magamat, mikor az ellenfél a T34 - esével kapáslövéssel belém ver 1 - et többb száz méterről, mert tulajként tudom, hogy ennek kb 0 az esélye. Én meg teljesen beszűkülve mellé lövök.
Szia.
Nem értelek félre.
Meg is jegyeztem,hogy premel hozok átlagban 50k-t a SP-vel.
Vannak rosszabb csaták is,vannak jobbak is vele.
Ez csak az MM-től függ,hogy hova,kivel,mivel rak össze.De ez más tankra is igaz.
Meg ahogy írta KingofDogs is,nincs szar tank,csak szar játékos.
Nem istenitem a tankot.Minden tanknak megvan a saját hibája és előnye,amit ki kell használni.De szerintem nem vesszük számításba azt,hogy a spotdmg,-re,és ha győztes a csata,akkor 1,5x annyi creditet kapsz,mint a vesztes.
Meg ne hasonlítsunk össze egy tier 7-8-as scout tankot egy lomha tier 8-as medel.
Egy bulldog is simán szét tud kapni egy T26e-t.
A statbuzerkolást hagyjuk.Dobjuk ki a picsába,ne ezzel pedálozunk.
Sokan írták,hogy a T34-el nem tudnak mit kezdeni,és dobják a darálóba.
Én imádom a T34-et.
Kipróbáltam a Jag 88-at.Nem tudtam vele játszani.Totál szar voltam vele.
Más meg vígan nyomatja vele a jobbnál jobb köröket.Ennyi.
A TOG is a kedvencem volt.

Egy játékos szavára nem adok,mert neki nem jött be,és a többieket le akarja beszélni róla.
Mielőtt egy prémtankot veszek,megnézem cleverland,ph3lan,quckybaby videot,ki próbálom őket,ha lehet,és utána veszem meg.
A lényeg:élvezd vele a játékot,tudjál farmolni vele.
Mellesleg ha van olyan pro játékos,aki tud mondani egy olyan prém tankot,amivel körönként megy prém acc nélkül 70-80k-at tisztán az esetek legnagyobb részében,akkor azt a tankot megveszem.Ha olyan szuper benne,mutassa meg,írja meg,hogy melyik az.
És ne ítélkezünk szubjektíven.Nincs értelme.
Ha valakinek csípí a szemét,hogy egy gamer a T26E-al szeret játszani,és tud is,nem a szavában kellene kételkedni.
Még szerencse,hogy nem vagyunk egyformák.Unalmas lenne így a világ...