Én használom az FV201 (A45)-öt, és imádom. Igaz, 4 perkes legényekkel, de nekem nagyon bejön.
Én az ötödiket taposom 44% körül éppen.
Ha megunom, mennek majd átképzésre és ülnek bele a Conq GC-be, az jóóóóóóól használható t10 CW-ben.
Mondjuk most nem fenyeget ez a veszély, mert újabban a klánjaim mind megragadnak a t6-osnál... 
Most mi is főként a Tier6 SH-ot nyomjuk. Majd nekiállok megint szervezni a 8-as támadás-védést. Ott 85% körüli a győzelmünk kb. 50 esemény után. (85,45% 55 csata után. 4,71-szeres fosztogatási arány.)
De, egyébként, most a Cromwelles legénységet húzom nagyon (Cromwell-Cromwell B és Matilda BP azonos legénységgel), hogy a hatodik perket elérjem. Most 65%-on áll az ötödik.

Utána ugyanez az IS3-IS6-KV5-Churchill3 kombóval, mert ott 72%-on áll az ötödik. Az még gyorsabban meglehet, mint a Cromwell, mert magasabb tier. Igaz, a Cromwellt a napi 30 SH csata húzza annyira. Tier8-as tankokkal nem megyek annyit.
És utána jön ez az FV201 az FV215b-vel kombinálva minimum ötödik perkig, vagy majd meglátjuk.
Egyébként mehetnénk együtt az FV201-gyel, szakaszban. Mi a neved a játékban? (Nekem ugyanez.)