a t-54 mod1-re most húzom a harmadik csillagot, abszolút egyik kedvenc tankommá vált
ahogy a másik fórumon is írtam:
top tier: demigod
low tier: crybaby
Elárulod milyen felszereléseket használsz és milyen skilleket tettél már fel?
a t-54 mod1-re most húzom a harmadik csillagot, abszolút egyik kedvenc tankommá vált
ahogy a másik fórumon is írtam:
top tier: demigod
low tier: crybaby
Elárulod milyen felszereléseket használsz és milyen skilleket tettél már fel?
9 éve 11 hónapja - 9 éve 11 hónapja#155767Írta: Balista1
Megválaszolva: Balista1
Vidáman? Semmelyik. Viszont a te súlycsoportodben lévők sebzésével, némi golddal mág bőven pozitív az egyenleg. Győzni nem te fogsz, hanem a többiek.
/ Bocs, ha már a kérdést is irónikusnak szántad. /
Last edit: 9 éve 11 hónapja by Balista1.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Rallyefan81
T-54 mod1 szerintem nem jó választás. A páncélja a legnagyobb pozitívuma. Viszont megy t9-be, és t10-be is. Ott nem annyira hat már meg senkit a páncélod. Penje fejből nem tudom mennyi, de kétlem, hogy olyan jó lenne, és gun depje is katasztrófa.
Ne okozz csalódást! Ezer éve fórumozol. A tier-limites prem. tankoknak egyszer és mindenkorra vége, és ezt be is jelentette a WG. Aki farmolni akar azzal tud menni ami van. High tierben nyomja a goldot és jó eséllyel még így is pozitívan jön ki, míg egy sima T54-el elbénázott saját tierben sem feltétlenül.
Persze még lehet egy két tierlimites ezt-azt venni, de a kérdés a T54 Prot- ra vonatkozott.
FCM50t
Szerintem vitathatatlan, hogy a legjobb alternatíva most. Persze amíg nem jön a nerfelt revelarizé.
Vidáman? Semmelyik. Viszont a te súlycsoportodben lévők sebzésével, némi golddal mág bőven pozitív az egyenleg. Győzni nem te fogsz, hanem a többiek.
/ Bocs, ha már a kérdést is viccnek szántad. /
Csak arra akartam kilyukadni, hogy sosem értem miért nem adott tierhez hasonlítunk egy-egy járművet.
Főleg az ezerszer elmondott a prémiumok saját tierjükben sem kimagaslóak dilemma okán..
Értem én , hogy azt is kell nézni, de mint említetted nem a -2 tier nyeri meg normál helyzetben a meccseket ( tudom , hogy sokszor meg de, de ott már nem a jármű minősége miatt, vagy ha igen jön a nerf, mert ugye op..)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Balista1
9 éve 11 hónapja - 9 éve 11 hónapja#155778Írta: Balista1
Megválaszolva: Balista1
Én senkit nem akartam megbántani, de a tier limites tankoknak vége. Új nem jön, hogy az FCM-et és a néhány maradékot mikor szedik ki- idő kérdése. Aki ilyet szeretne most vegyen, míg lehet.
Én is megtartom a 112-t meg az IS 6 -ot.
Az Obj 416 nem prem. tank. Fürge, pontatlan, de feljebb is ütős ágyúval, viszont fizetni kell a hátsótornyos kialakítás összes hátrányával. Ja, és papír. Először gyűlöltem, azután megszoktam, de meg nem szerettem. Már végig van húzva, megveszem a T54.et / ha lesz elég kredit/ az Obj. 416 meg megy a levesbe.
Hát igen. Aki tier limites prémium tankot akar, ami még használható is, az most még le tud csapni az FCM-re.
Én nem értem egyébként, hogy a WG-nek mi volt a baja a tier limites prém tankokkal. Én ezért is választottam az FCM-et a Cdc helyett. FCM ugyanaz a löveg, jobb páncél, nagy rammolás potenciál, és nem lát t10-et. Drágább is a CDC-nél, így a WG is jól jár vele.
Gondolom, hogy az új nem limites prém tankokat 7-8k gold körüli áron árulja majd a wg. De ez miért éri meg nekik? Nem lenne jobb valami bika tier limites prém tankot berakni 12k-ért?
A WG azzal indokolták a tierlimit megszüntetését, hogy a növekvő számú ilyen tank problémát okoz neki a kiegyensúlyozott match indításban, illetve növekedne a bélépési idő. Ebben azért lehet valami.