Jelenleg 273 vendég és nincs Tag online

Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út

Legfrissebb cikk hozzászólások

Waffenträger: Paradox - Lootboxok
3000 kötvény. Ami azért elég sok, főleg ha azt ...
máté.tóth 11 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Az MM-et változtassák meg és az RNG-t, hogy ne ...
bazsi411 15 órával ezelőtt
50ládából 4 tank az eléggé rendben van. SFAC nekem ...
bobitusz 1 napja
Őszinte leszek, talàn soha ilyen jól nem nyitottam 2x25 ...
Kingofthenorth 1 napja
[Szuperteszt] Saryuda - Az első japán IX-es prémium/jutalom tank
10/8-9 esetben nincs olyan szituáció, a maradék 1-2 esetben ...
máté.tóth 1 napja
[Szuperteszt] Saryuda - Az első japán IX-es prémium/jutalom tank
Inkább az kéne nekik ami régen a light tankokkal ...
máté.tóth 1 napja
Gratula hozzá. Minden ingyen megszerezhető ládát kiszoktam venni az ...
bazsikatoma 1 napja
Nekem tetszik az ingyen ládából meglett az SFAC 105.
krazso 2 napja
Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Nem minden esetben. Nekem a kígyós eventnél 150 láda ...
Mikroby 2 napja
Neked köszönhetem, mivel magamtól elfelejtettem volna ránézni. Köszi!
Tas_Lee 2 napja
Akkor adja be ha nem vásárolsz eventen ládát. Én ...
máté.tóth 2 napja
Már rég befejeztem ezt a Waffenträger. Ez is olyan ...
Shunz 3 napja
Áááá, nem adja a harmincat.
Sixtyfeetofbridge 3 napja
A befejezéshez nem lehet köze, mert én is látom ...
21Megahertz 3 napja

Prémium harckocsik

9 éve 11 hónapja #156090 Írta: Kovacs
Megválaszolva: Kovacs

Ha van meghívottad (korábbról), akkor megkéred, hogy töltse le a teszt installt, és vegyen egy tízes tankot, vagy kölcsönözze ki a jelszavát, és megteszed te.

Ugye amint a meghívott megvette az első tízesét, te kapod automatikusan a t95e2-t. Mivel a fizikai teszten is próbálgattam már az action X-et a lányom accountjával a mostani teszten alaphangon mondta, hogy hejj itt van a t95e2. Akkor nézzük már meg mennyire vacak...

Én is mentem vele pár tesztszeróval ezelőtt, elég gyenge szegény.

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

9 éve 11 hónapja #156095 Írta: stefanitsr
Megválaszolva: stefanitsr
T34-3-at szerintem felülmúlja és a super pershingnél mobilisabb, toronypáncélja meg valamivel jobb mint az STA-2-esé, szóval helyén kell kezelni, de tény hogy ezek a (leg)vackabb 8-as prémek.

9 éve 11 hónapja #156102 Írta: Káposztaarcú
Megválaszolva: Káposztaarcú

Igazából minden T8 harckocsi szar T10-ben. Egy esélyük van, ha van nagy átütésük és rohadt jó camojuk, ami miatt nem látszanak, mert abban a pillanatban hogy villan, mindenki rájuk lő, mert biztos sebzés. Na most én EGYETLEN ILYEN tankot tudok a T8-ak közül, aminek van erre esélye, ez az Object 416 HEAT-tel, ennyi.

Prémium tankok közül nincs ilyen. Személy szerint én azt gondolom, hogy a T54 prot1. szar. Miért? Mert a páncélja az egyetlen előnye, minden más hátrány.
- szar ágyú, kis pen, kis sebzés
- nem elég gyors

Az hogy lehet jaszkarizni T8-ban, az a meccsek 33%-a, de ott sem biztos a sebzés, EGY PRÉMIUM tanknál. Elhiszem hogy jó érzés ha lepattan róla valami, na de mi a szarra jó ha nem lehet vele sebezni???? Ez a duma meg hogy úgy sem szemből lősz rájuk, mint ha te döntenéd el, hogy honnan? Egy cső pályán nem te döntöd el, ráadásul alapból hátrányból indulsz a lassúsága miatt és nem érsz oda bizonyos helyekre ami MINDIG HÁTRÁNY ebben a játékban, ez skilltől független.

Azt persze értem, hogy a gyengébb játékosoknak előny a jó páncél, mert megvédi őket automatikusan a hibáktól és ezt el is tudom fogadni, mint ahogy azt is, hogy számukra nem olyan nagy előny a sebesség, mert ha nem tudják hova kell menni, teljesen mindegy, hogy a tank mennyivel megy.

Ettől még a T54 mod1. nem jó tank, nem véletlen kap buffot, nemde?

Ebből látszik h tényleg kevesen játszanak charioteer-el. 268mm pen, kurvajó álca, nagy sebesség, jó dpm. simán elvan tízbe :)

9 éve 11 hónapja #156104 Írta: Káposztaarcú
Megválaszolva: Káposztaarcú

Prémiumok között nekem kedvencem a FV. Erről már írtam.
Vannak viszont nem prem tankok, amikkel ugyancsak jól lehet farmolni.
Nekem bejött a T32 és a T110E5, valamint a brit Conqueror is.
Kimondottan szeretem vadászni velük a t10 behemótokat, ésszel csinálva nem csak pénzt, de WN8-at is jól farmol.
És nem, nem kell fejjel rohanni t8 tankkal a t10-esek ellen. Ellenfél csapata, térkép, gondolkodás, ki merre mehet majd az ellenség közül.
Sokan szerintem - én is - csőlátásba kerülnek egy-egy szituban. Érdemes egy félpercenként zajongó valamit beállítani a gép mellé, és ha zaj van, ránézni a minimap-re. Naggggyon megéri tudni, mi megy pálya másik végén!

őszintén kérdezem, te hogy tudsz érvényesülni t10ben t32vel? nekem még t8ban is szenvedés a szar átütés miatt, általába kidugom a tornyom azt hagyom h lőjék míg a csapattársak kilövik az ellent. Ha meg goldot használsz akkor a farmolást nem értem

9 éve 11 hónapja #156109 Írta: Jackal_hun
Megválaszolva: Jackal_hun

Igazából minden T8 harckocsi szar T10-ben. Egy esélyük van, ha van nagy átütésük és rohadt jó camojuk, ami miatt nem látszanak, mert abban a pillanatban hogy villan, mindenki rájuk lő, mert biztos sebzés. Na most én EGYETLEN ILYEN tankot tudok a T8-ak közül, aminek van erre esélye, ez az Object 416 HEAT-tel, ennyi.

Prémium tankok közül nincs ilyen. Személy szerint én azt gondolom, hogy a T54 prot1. szar. Miért? Mert a páncélja az egyetlen előnye, minden más hátrány.
- szar ágyú, kis pen, kis sebzés
- nem elég gyors

Az hogy lehet jaszkarizni T8-ban, az a meccsek 33%-a, de ott sem biztos a sebzés, EGY PRÉMIUM tanknál. Elhiszem hogy jó érzés ha lepattan róla valami, na de mi a szarra jó ha nem lehet vele sebezni???? Ez a duma meg hogy úgy sem szemből lősz rájuk, mint ha te döntenéd el, hogy honnan? Egy cső pályán nem te döntöd el, ráadásul alapból hátrányból indulsz a lassúsága miatt és nem érsz oda bizonyos helyekre ami MINDIG HÁTRÁNY ebben a játékban, ez skilltől független.

Azt persze értem, hogy a gyengébb játékosoknak előny a jó páncél, mert megvédi őket automatikusan a hibáktól és ezt el is tudom fogadni, mint ahogy azt is, hogy számukra nem olyan nagy előny a sebesség, mert ha nem tudják hova kell menni, teljesen mindegy, hogy a tank mennyivel megy.

Ettől még a T54 mod1. nem jó tank, nem véletlen kap buffot, nemde?

Ebből látszik h tényleg kevesen játszanak charioteer-el. 268mm pen, kurvajó álca, nagy sebesség, jó dpm. simán elvan tízbe :)

Játszottam vele és nem szerettem. Zavart az ágyúcső lehajlás, a prém lőszer hiánya a nulla HP és az, hogy ami mellé lő attól is meghal. Én az álcáját nem nagyon tudtam használni, lévén olyan gyors mint egy med és erre akartam játszani, csak hát erre nem nagyon lehet. Nem mondom hogy rossz tank, de nekem nem jött be, én inkább kínlódtam vele, mint sem sikeres voltam, sajna.

De ettől még az Obj 416-ot jobbnak tartom:D

9 éve 11 hónapja #156406 Írta: LittleLuca
Megválaszolva: LittleLuca
A Kanonenjagdpanzer a jelenlegi csomag holnapi lejártát követően benne lesz a prémiumshopban, s ha igen akkor natúr kb. mennyibe fog kerülni?

9 éve 11 hónapja #156410 Írta: Artyom1986
Megválaszolva: Artyom1986

A Kanonenjagdpanzer a jelenlegi csomag holnapi lejártát követően benne lesz a prémiumshopban, s ha igen akkor natúr kb. mennyibe fog kerülni?

10,000 arany ha minden igaz :huh:

9 éve 11 hónapja #156472 Írta: stefanitsr
Megválaszolva: stefanitsr
Valamelyik nap egy vesztett meccsben artyval 1 v 2 lövésem volt, and quess what, az egyik egy KaJaPa volt. 1200 HP-val zártam a kört. :D (Meg talán egy kis splash)

9 éve 11 hónapja #156654 Írta: pkrusi
Megválaszolva: pkrusi
Bundle you purchased: "Skoda T 40"

kíváncsi vagyok rá hogyan muzsikál

9 éve 11 hónapja #156672 Írta: siposbalint0
Megválaszolva: siposbalint0

Én voltam teszten, mentem vele jópár csatát, és megállapítottam hogy ez egy rakás hulladék. Gundep nincs, pen nincs, szór mindenhova, rohadt lassú és lassan is fordul (olyan hellcates érzésre), és fordulás közben a tank is lelassul, menet közben valami brutál nagy a célkör szórása. Kényelmetlen volt vele játszani, és konkrétan semmit nem vitt át (őt meg minden, mert full lapos az egész és még vékony is) Messzire lövésre alkalmatlan a kis pen és a nem túl jó szórás miatt, közelre meg bármi szétlövi és menekülni se tud a nem túl jó mobilitásával.
Senkinek nem ajánlom megvételre

9 éve 11 hónapja #156673 Írta: pkrusi

Én voltam teszten, mentem vele jópár csatát, és megállapítottam hogy ez egy rakás hulladék. Gundep nincs, pen nincs, szór mindenhova, rohadt lassú és lassan is fordul (olyan hellcates érzésre), és fordulás közben a tank is lelassul, menet közben valami brutál nagy a célkör szórása. Kényelmetlen volt vele játszani, és konkrétan semmit nem vitt át (őt meg minden, mert full lapos az egész és még vékony is) Messzire lövésre alkalmatlan a kis pen és a nem túl jó szórás miatt, közelre meg bármi szétlövi és menekülni se tud a nem túl jó mobilitásával.

skillek motyók fognak segíteni?

9 éve 11 hónapja #156675 Írta: siposbalint0

skillek motyók fognak segíteni?

Én teszt szerveren minden tankot úgy próbálok ki mint ahogy a normál szerveren csinálnám, tehát nem spamelem a goldot, és ugyanúgy 100%os legénységet vezsek bele alapból. Én töltésgyorsítő venti vstab (asszem az megy rá vagy gld) kombóval használtam és úgy lett ez a tapasztalat, ezen a skillek már csak minimálisan tudnának javítani. Nem lenne egy rossz gép, ha nem lenne 3 idegeítő tulajdonsága (menet közbeni szórás gundep fordulásis sebesség) amik negyon kényelmetlenné és fájdalmassá teszik a játékot (nem tudsz domb mögül kinézni, városban normálisan manőverezni és sokat kell szűkülni miután megálltál
Játssz vele pár kört és meglátod
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: pkrusi

9 éve 11 hónapja #156676 Írta: siposbalint0
Viszont van egy nagyon nagy előnye, amikor bejönnek a következő patch-ben a csehszlovák tankok, akkor előnnyel indulsz, mert legalább egy egy skilles legénységed lesz, és van hozzá legénységhúzdád is. (ez a része egyelőre pótolhatatlan lévén ez az egyetlen cseh prémtank

9 éve 11 hónapja #156678 Írta: pkrusi

Viszont van egy nagyon nagy előnye, amikor bejönnek a következő patch-ben a csehszlovák tankok, akkor előnnyel indulsz, mert legalább egy egy skilles legénységed lesz, és van hozzá legénységhúzdád is. (ez a része egyelőre pótolhatatlan lévén ez az egyetlen cseh prémtank

meg szekszi is xD

akkor súnyi módban játszom, és akkor talán nem lesz olyan katasztrófa... most egyelőre klán társ próbálja ki, sajna én estig melózom

9 éve 11 hónapja #156681 Írta: Athelgard
Megválaszolva: Athelgard
Sziasztok!
Nem tudjátok e véletlenül, hogy a Type 62-őt hogyan tudnám beszerezni? Milyen gyakran szokták betenni a boltba?

Téma: OFF topik

• fabyzol3 profilkép
    • Örömködő (2)
    • S mivel a szeptember sem múlhat el GM nélkül,...
    • Írta: fabyzol3
    • 8 órája 50 perce ezelőtt
    • Mikroby profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Kedves Bagó!  Nem Bobitusz hergel, hanem te a...
    • Írta: Mikroby
    • 11 órája 2 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• Shunz profilkép
    • Adminok figyelmébe (2)
    • Aki szeretne egy Lansen C-t ingyen Twitch-ről!!!...
    • Írta: Shunz
    • 5 órája 40 perce ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 4 napja 8 órája ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 1 hete 3 napja ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 6 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 2 hete 9 órája ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 2 hónapja 1 napja ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.