Ne halgass rájuk, klevörlend véleményére meg végképp ne adj! Ez végre egy használható prémiumtank, prémlőszer mindent átvisz, a mozgékonysága nem rossz, egész jó dpm, gándep elmegy. Tesztszerón nálam a kritikusokat sem kapta jobban, mint mondjuk egy fcm, akinek azzal megy a játék, ezzel is fog. Ami nem tetszik, az a kevés hp: borsigok rendszerint 1hiteltek... Am egészen okés tank, sztem ink nerfelni fogják, mint buffolni.
Ne halgass rájuk, klevörlend véleményére meg végképp ne adj! Ez végre egy használható prémiumtank, prémlőszer mindent átvisz, a mozgékonysága nem rossz, egész jó dpm, gándep elmegy. Tesztszerón nálam a kritikusokat sem kapta jobban, mint mondjuk egy fcm, akinek azzal megy a játék, ezzel is fog. Ami nem tetszik, az a kevés hp: borsigok rendszerint 1hiteltek... Am egészen okés tank, sztem ink nerfelni fogják, mint buffolni.
Viszont...
A T-25-re is igaz ez az állítás, nálam mégis nagyon jól muzsikál. (345 csata után 69% WR és 1075 avg DMG tier 5-ben szerintem több, mint jó). Én mindenképpen ki fogom próbálni, mert van egy olyan érzésem, hogy ez az új T-25-öm, csak Tier 6-ban.
Ha meg tévedek... akkor sem bukok nagyot.
Semmi olyan tulajdonsága nincs, amiben jó lenne.
persze, mivel ez egy közepes tank... (nekem ez a 3 kiemelt tulajdonság a legfontosabb egy mednél)
Gondoltam megkérdezem a véleményeteket a Skoda T40-rol...?,de inkább kiagyom ,elolvastam pár hozzászolást
Nem volt az az érzésem, hogy fú mindjárt felkötöm magam mert annyira rossz. Tetszett, hogy mindenki csodálta csata közben szekszi vonalaimat, és meglepődött az ellen mikor kétszázat sebeztem finom testébe.
Csak arra kell még rájönni, hogyan rejtem el a testet, mert pattintani igen ritkán fog és minden átviszi. Lomhaság miatt a gyors menekülés meg alapból felejtős.
Tegnap 500 körüli sebzéssel, 1 kill volt közte, prém nélkül hozott tizenvalahány ezret. 3 meccsből egyszer sem voltam T8ban, T7ből is max két tank volt csak.
Egy szó mint száz, kicsit vissza kell venni a bátorságból és akkor lehet élvezni:)