Láttátok az Online Shop-ot? Akciózzák az AMX CDC-t. De ez nem a szokásos pár napos akció, hanem év végéig tart! Így kezdődött az E-25 esetében is a kivezetés. Januártól nem lehet CDC-t kapni?
Milyen akció az,amikor drágábban veszed meg mint alapból???Mert lehet hogy nem mindenkinek kellene mellé arany,és 30 nap prémium.Inkább pénz éhségre hasonlít....
Láttátok az Online Shop-ot? Akciózzák az AMX CDC-t. De ez nem a szokásos pár napos akció, hanem év végéig tart! Így kezdődött az E-25 esetében is a kivezetés. Januártól nem lehet CDC-t kapni?
Milyen akció az,amikor drágábban veszed meg mint alapból???Mert lehet hogy nem mindenkinek kellene mellé arany,és 30 nap prémium.Inkább pénz éhségre hasonlít....
Akinek kell gold és prém, az spórolhat egy kicsit. Amúgy tényleg parasztvakítás...
A fene tudja, hogy a kettő közül melyiket választanám, a cdc felé hajlok, főleg a csőlehajlás miatt.
Elvileg egy prém tank lényege, hogy minél többet sebezz. Én a pontos ágyú felé hajlok, bár CDC-m nincs, de nem is lesz. Tesztszerveren érdemes próbálgatni. Én 8.8 felé hajlanék. Hunyadinak elhiszem. Ha egy másik lila azt mondja, hogy CDC, akkor meg vakarnám a fejem, de akkor a legénység szempont lenne a mérvadó.
9 éve 10 hónapja - 9 éve 10 hónapja#158458Írta: stefanitsr
Megválaszolva: stefanitsr
A CDC lehajlása 10 fok körben, a P88-é 5 fok frontban 7 fok oldalra. Adott körülmények között jóval kevesebbet kell mutatnod magadból ahhoz hogy jó lövést tudj leadni, ami hozzásegít ahhoz, hogy tovább élj és így többet sebezz és többet keress.
És amíg a jó álca értékkel rendelkező Leo1-gyel (innen indult a diskurzus) Tier10-ben simán meg tudom csinálni, hogy világ végéről spotolgatok akár magamnak (ha nincs más aki megtegye) és képes is a saját spotját tűz alatt tartani úgy, hogy akár rejtve is maradjon.
Nekem a leo1 3. 99% perkes legénységgel folyamatosan világít, tök mindegy honnan nézelődök... (Álca van nekik )
És amíg a jó álca értékkel rendelkező Leo1-gyel (innen indult a diskurzus) Tier10-ben simán meg tudom csinálni, hogy világ végéről spotolgatok akár magamnak (ha nincs más aki megtegye) és képes is a saját spotját tűz alatt tartani úgy, hogy akár rejtve is maradjon.
Nekem a leo1 3. 99% perkes legénységgel folyamatosan világít, tök mindegy honnan nézelődök... (Álca van nekik )
Kapcsold le a lámpát, nekem bevált!
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Oberjunker