Egyrészt nem rossz gondolat, másrészt viszont még fizetnél is azért, hogy elrontsák a kedvenc tankodat. 
(a prém tankok általában lassabbak, gyengébb átütéssel rendelkeznek vagy hosszabb töltésidővel ... pl. T34-85M v. T34-85 vagy T34 v. T32)
A hozzászólásod első felével pedig teljesen egyet értek.
A hozzászólás második fele inkább poénkodás volt.
Egyébként én az gondolom, hogy a pénzért vásárolt tankoknál az sem fair, ha érezhetően erősebbek a hasonló szintű társaiknál, mintahogy az sem, ha gyengébbek.
A másik oldalról személy szerint azt sem tartom fairnek, hogy bárki vehessen nyolcas szintű prémiumtankot, én szerintem tisztességesebb lenne, ha a prémium is egy státusz lenne (hasonlóan, mint az elit), amit a kifejlesztett tankodra aranyért megvásárolhatnál.
De ismétlem, ez csak egy pajzán gondolat, még javaslatnak sem mondanám. A WG-nek meg van a maga üzletpolitikája, nyilván ezt nem fogja egy játékos sem érdemben befolyásolni. Ha idővel drasztikusan csökkenének a bevételeik, akkor lehet átgondolnak valamit, de amíg ez nem következik be, addig semmi sem fogja meggátolni, hogy pl. T34-85-ből az évek múlásával ne kerüljön a játékba X, Y, vagy akár Z jelzésű változat is.