Jelenleg 111 vendég és 2 Tag online

Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út

Legfrissebb cikk hozzászólások

Waffenträger: Paradox - Lootboxok
3000 kötvény. Ami azért elég sok, főleg ha azt ...
máté.tóth 6 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Az MM-et változtassák meg és az RNG-t, hogy ne ...
bazsi411 10 órával ezelőtt
50ládából 4 tank az eléggé rendben van. SFAC nekem ...
bobitusz 22 órával ezelőtt
Őszinte leszek, talàn soha ilyen jól nem nyitottam 2x25 ...
Kingofthenorth 22 órával ezelőtt
[Szuperteszt] Saryuda - Az első japán IX-es prémium/jutalom tank
10/8-9 esetben nincs olyan szituáció, a maradék 1-2 esetben ...
máté.tóth 1 napja
[Szuperteszt] Saryuda - Az első japán IX-es prémium/jutalom tank
Inkább az kéne nekik ami régen a light tankokkal ...
máté.tóth 1 napja
Gratula hozzá. Minden ingyen megszerezhető ládát kiszoktam venni az ...
bazsikatoma 1 napja
Nekem tetszik az ingyen ládából meglett az SFAC 105.
krazso 1 napja
Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Nem minden esetben. Nekem a kígyós eventnél 150 láda ...
Mikroby 2 napja
Neked köszönhetem, mivel magamtól elfelejtettem volna ránézni. Köszi!
Tas_Lee 2 napja
Akkor adja be ha nem vásárolsz eventen ládát. Én ...
máté.tóth 2 napja
Már rég befejeztem ezt a Waffenträger. Ez is olyan ...
Shunz 2 napja
Áááá, nem adja a harmincat.
Sixtyfeetofbridge 2 napja
A befejezéshez nem lehet köze, mert én is látom ...
21Megahertz 3 napja

Prémium harckocsik

9 éve 10 hónapja - 9 éve 10 hónapja #159710 Írta: _HENTES_
Megválaszolva: _HENTES_

Sziasztok!

Jól emlékszem, hogy a karácsonyi akcióban is 15%os kedvezménnyel vannak a prémium VIII-as tankok? Vagy az kedvezőbb szokott lenni ennél a mostani akciónál? Esetleg az ünnepekkor az arany vásárlásra(prém bolt) is vannak baró akciók? Ez annyira nem maradt meg tavalyról...

Karácsony előtt szoktak lenni akciós aranycsomagok, ahol kevesebb mind 1Ft - ra jön ki 1 arany. (Persze nagyobb tételnél) Majd ezután az amúgy is 15% - al olcsóbb T8 prémet ingame meg tudod venni az előtte bevásárolt olcsó aranyon. Én tavaly így vettem az FCM et :)

Még annyi, hogy 15% - nál nem szokták jobban levinni a T8 prémek árát. (Legalábbis amióta én játszom nem láttam még)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: SzervaUr

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

9 éve 10 hónapja #159711 Írta: Medden_EU
Megválaszolva: Medden_EU
De 30K goldért már egész jó dolgokat lehet venni :D

9 éve 10 hónapja #159713 Írta: _HENTES_
Megválaszolva: _HENTES_

?

Volt azért kisebb csomag is. Ha jól rémlik 11k gold volt 10500 Ft.

9 éve 10 hónapja - 9 éve 10 hónapja #159718 Írta: Serious_Threat
Megválaszolva: Serious_Threat
-11000 Gold.

-T-54 mod 1.
-Heavy Tank No.VI
-mindkettő goldból lefestve 3 évszakra.

Mellékletek:

9 éve 10 hónapja #159720 Írta: Medden_EU

?

Volt azért kisebb csomag is. Ha jól rémlik 11k gold volt 10500 Ft.

Na vajon miért épp ezt írtam? :)

9 éve 10 hónapja - 9 éve 10 hónapja #159733 Írta: PeZo84
Megválaszolva: PeZo84
Sziasztok,

A t54 mod1 megéri? Lehet használni csapatcsatákra támogatni a lightokat? Rudy megvan legénységhúzásra, igazából ezt a prémiumot VIII-as sh-ra cwre használnám, ha lehet plusz csapatcsatákra.
Vélemény?

Köszi,

Z.

9 éve 10 hónapja - 9 éve 10 hónapja #159734 Írta: ticsungg
Megválaszolva: ticsungg

Régebben is ilyen prémtank dömping volt, vagy csak mostanában akarnak a wg-s srácok éhen halni?

Bődületesen sok prém tankkal nyomják tele a boltot. Igazából az undorító, hogy ezek többsége valami klón - jobb esetben legalább használható, rosszabb esetben meg egy szemétkupac.
Ennél már az is tisztességesebb lenne, ha némi aranyért vásárolhatnál egy prémium státuszt a kifejlesztett tankjaidnak, amiért cserébe szabadon átütletethető lenne beléjük a legénység, és kapnának némi credit bónuszt. A WG-s srácok megspórolhatnák azt a pár óra munkát annak az 1-2 munkacsapatnak, aki ezzel foglalkozik, mi meg azt a tankot klónozhatnánk, amit ki-ki a kedvencének gondol. Szerintem ez egy tisztességes "deal" lenne... :P

Én egy German captured KV-2-t el tudnék képzelni...
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

9 éve 10 hónapja #159736 Írta: ticsungg
Megválaszolva: ticsungg

Sziasztok,

A t54 mod1 megéri? Lehet használni csapatcsatákra támogatni a lightokat? Rudy megvan legénységhúzásra, igazából ezt a prémiumot VIII-as sh-ra cwre használnám, ha lehet plusz csapatcsatákra.
Vélemény?

Köszi,

Z.

Golddal nem rossz, de nagyjából a T-44 hozza ezt a szintet, csak kevesebb Kreditet termel.

9 éve 10 hónapja #159741 Írta: siposbalint0
Megválaszolva: siposbalint0

Sziasztok,

Vélemény?

Köszi,

Z.

Golddal nem rossz, de nagyjából a T-44 hozza ezt a szintet, csak kevesebb Kreditet termel.

Cwre nem viszi senki ertelme sincsen, kicsit lassu ezert lightokkal nem tudja a lepest tartani. Heavykhez meg goldspam kell kulonben semmit nem fog erni. Emiatt a penzt se nagyon hozza, nem eri meg (foleg t10ben lesz szenvedes)

9 éve 10 hónapja #159750 Írta: Hunyadi_Loveszdandar
Megválaszolva: Hunyadi_Loveszdandar

-11000 Gold.

-T-54 mod 1.
-Heavy Tank No.VI
-mindkettő goldból lefestve 3 évszakra.

T-54 prot hogy muzsikál?

9 éve 10 hónapja #159782 Írta: Martaloc
Megválaszolva: Martaloc
Új tankot látok a Prémium Shopban.Erről az M4IMPROVED -ről tudtok valamit? A Wargamingnet wikin semmit nem találok róla.Jó lenne egy kisszintü fun tank a garázsomba . T 25 , PZ4 Schmalturm meg SU100Y már van, de mindegyik nagy odafigyelést igényel a csatákban és nem is egyszerű jól használni őket. Hátha ez más lenne.

9 éve 10 hónapja #159788 Írta: Pugero
Megválaszolva: Pugero

Régebben is ilyen prémtank dömping volt, vagy csak mostanában akarnak a wg-s srácok éhen halni?

Bődületesen sok prém tankkal nyomják tele a boltot. Igazából az undorító, hogy ezek többsége valami klón - jobb esetben legalább használható, rosszabb esetben meg egy szemétkupac.
Ennél már az is tisztességesebb lenne, ha némi aranyért vásárolhatnál egy prémium státuszt a kifejlesztett tankjaidnak, amiért cserébe szabadon átütletethető lenne beléjük a legénység, és kapnának némi credit bónuszt. A WG-s srácok megspórolhatnák azt a pár óra munkát annak az 1-2 munkacsapatnak, aki ezzel foglalkozik, mi meg azt a tankot klónozhatnánk, amit ki-ki a kedvencének gondol. Szerintem ez egy tisztességes "deal" lenne... :P

Egyrészt nem rossz gondolat, másrészt viszont még fizetnél is azért, hogy elrontsák a kedvenc tankodat. :lol:
(a prém tankok általában lassabbak, gyengébb átütéssel rendelkeznek vagy hosszabb töltésidővel ... pl. T34-85M v. T34-85 vagy T34 v. T32)
A hozzászólásod első felével pedig teljesen egyet értek.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: CrawlingChaos

9 éve 10 hónapja #159814 Írta: Medden_EU
Ezzel nem kell foglalkozni, ha nem veszik az emberek, akkor a jövőben nem lesz ennyi prém tank, mert a belefektetett költség nem jön vissza. Ha meg van annyi gyűjtő, aki miatt megéri legyen. Engem nem zavar, én szeretem a játékot és igazából a csatáimban nem tűnnek fel a Prém tankok, amik ráadásul gyengék is.

9 éve 10 hónapja #159815 Írta: CrawlingChaos
Megválaszolva: CrawlingChaos

Egyrészt nem rossz gondolat, másrészt viszont még fizetnél is azért, hogy elrontsák a kedvenc tankodat. :lol:
(a prém tankok általában lassabbak, gyengébb átütéssel rendelkeznek vagy hosszabb töltésidővel ... pl. T34-85M v. T34-85 vagy T34 v. T32)
A hozzászólásod első felével pedig teljesen egyet értek.

A hozzászólás második fele inkább poénkodás volt.

Egyébként én az gondolom, hogy a pénzért vásárolt tankoknál az sem fair, ha érezhetően erősebbek a hasonló szintű társaiknál, mintahogy az sem, ha gyengébbek.
A másik oldalról személy szerint azt sem tartom fairnek, hogy bárki vehessen nyolcas szintű prémiumtankot, én szerintem tisztességesebb lenne, ha a prémium is egy státusz lenne (hasonlóan, mint az elit), amit a kifejlesztett tankodra aranyért megvásárolhatnál.
De ismétlem, ez csak egy pajzán gondolat, még javaslatnak sem mondanám. A WG-nek meg van a maga üzletpolitikája, nyilván ezt nem fogja egy játékos sem érdemben befolyásolni. Ha idővel drasztikusan csökkenének a bevételeik, akkor lehet átgondolnak valamit, de amíg ez nem következik be, addig semmi sem fogja meggátolni, hogy pl. T34-85-ből az évek múlásával ne kerüljön a játékba X, Y, vagy akár Z jelzésű változat is. :lol:

9 éve 10 hónapja #159831 Írta: SzervaUr
Megválaszolva: SzervaUr

Sziasztok!

Jól emlékszem, hogy a karácsonyi akcióban is 15%os kedvezménnyel vannak a prémium VIII-as tankok? Vagy az kedvezőbb szokott lenni ennél a mostani akciónál? Esetleg az ünnepekkor az arany vásárlásra(prém bolt) is vannak baró akciók? Ez annyira nem maradt meg tavalyról...

Karácsony előtt szoktak lenni akciós aranycsomagok, ahol kevesebb mind 1Ft - ra jön ki 1 arany. (Persze nagyobb tételnél) Majd ezután az amúgy is 15% - al olcsóbb T8 prémet ingame meg tudod venni az előtte bevásárolt olcsó aranyon. Én tavaly így vettem az FCM et :)

Még annyi, hogy 15% - nál nem szokták jobban levinni a T8 prémek árát. (Legalábbis amióta én játszom nem láttam még)

Köszi a válaszokat! Én is ebben az aranyban gondolkodnék inkább mert küldetésekből már össze furulyáztam egy keveset, így azt is bele tudnám fektetni, ergó még olcsóbban kijöhet egy gép. (jackal számolgatott régen ilyen aranyváltást és teljesen helyén való az még most is szerencsére)

Téma: OFF topik

• fabyzol3 profilkép
    • Örömködő (2)
    • S mivel a szeptember sem múlhat el GM nélkül,...
    • Írta: fabyzol3
    • 4 órája 10 perce ezelőtt
    • Mikroby profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Kedves Bagó!  Nem Bobitusz hergel, hanem te a...
    • Írta: Mikroby
    • 6 órája 22 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 4 napja 3 órája ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 5 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 2 hete 4 órája ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 2 hónapja 1 napja ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.