Értem,értem köszönöm szépen a válaszodat!
Még annyit kérdeznék,hogy a löveg pontosságán mivel tudnék "javítani" Bia,Snap shot? Meg gyakran előfordul,hogy "beragad" a torony
Nem csak nálam ugye?
Sőt, a wiki szerint nagyon hajlamos az ammorackre is.
A torony beragadás ellen semmit sem tudsz tenni, maximum kis és nagy javítót viszel magaddal, de ez nem tanácsos. Mivel akkor vagy elsősegélykészleted nem lesz, vagy porig éget a legkisebb tank is tűzoltókészülék nélkül.
(A nagy javító pedig csak a javítási sebességre ad +10%-ot, illetve mindent javít egyszerre ami sérült)
A 6. érzék és a BIA alapkövetelmény. Amíg a legénységnél megy a bia, addig a parancsnokon mehet a 6. érzék. Aztán a második skillnél parancsnoknál is a bia, a legénységnél pedig válogass a releváns skillek közül.
Harmadik körben tedd rájuk a javítást. De persze egyéne válogatja. A 6. érzék azonban első körben legyen meg.
Azok a skillek amik javítják a pontosságot: sima utazás (smooth drive - vezető), pillanatkép (snap shot - lövész). Én a rádiókezelőnek adnék egy rádió erősítést is (pl. situational awareness - amivel 3%-al messzebb láthatsz el, vagy a relaying (ami 10%-al növeli a rádiód vételi hatótávját) mivel második vonalbeli vagy.