Jelenleg 112 vendég és egy Tag online

Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út

Legfrissebb cikk hozzászólások

Waffenträger: Paradox - Lootboxok
3000 kötvény. Ami azért elég sok, főleg ha azt ...
máté.tóth 6 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Az MM-et változtassák meg és az RNG-t, hogy ne ...
bazsi411 10 órával ezelőtt
50ládából 4 tank az eléggé rendben van. SFAC nekem ...
bobitusz 22 órával ezelőtt
Őszinte leszek, talàn soha ilyen jól nem nyitottam 2x25 ...
Kingofthenorth 23 órával ezelőtt
[Szuperteszt] Saryuda - Az első japán IX-es prémium/jutalom tank
10/8-9 esetben nincs olyan szituáció, a maradék 1-2 esetben ...
máté.tóth 1 napja
[Szuperteszt] Saryuda - Az első japán IX-es prémium/jutalom tank
Inkább az kéne nekik ami régen a light tankokkal ...
máté.tóth 1 napja
Gratula hozzá. Minden ingyen megszerezhető ládát kiszoktam venni az ...
bazsikatoma 1 napja
Nekem tetszik az ingyen ládából meglett az SFAC 105.
krazso 1 napja
Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Nem minden esetben. Nekem a kígyós eventnél 150 láda ...
Mikroby 2 napja
Neked köszönhetem, mivel magamtól elfelejtettem volna ránézni. Köszi!
Tas_Lee 2 napja
Akkor adja be ha nem vásárolsz eventen ládát. Én ...
máté.tóth 2 napja
Már rég befejeztem ezt a Waffenträger. Ez is olyan ...
Shunz 2 napja
Áááá, nem adja a harmincat.
Sixtyfeetofbridge 2 napja
A befejezéshez nem lehet köze, mert én is látom ...
21Megahertz 3 napja

Prémium harckocsik

9 éve 10 hónapja #161041 Írta: Artyom1986
Megválaszolva: Artyom1986
Sziasztok!

Fcm 50t-ről szeretnék kérdezni,tudom,hogy van elemzés!
Szóval mik rá az ajánlott legénységi képzettségek?
Az ágyú "pontossága" a legzavaróbb,sokszor megy alá/fölé a lövésem úgy hogy teljesen összeszűkült a célkör.
Felszerelést szellőzés és töltésgyorsító mellé mi kéne 3.nak?
Továbbá melyik pályán kb hova kéne menni,tudom hogy nagyon hülye kérdés :oops:

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

9 éve 10 hónapja - 9 éve 10 hónapja #161044 Írta: HUN_Sector
Megválaszolva: HUN_Sector
Artyom.

Pozíció: Függ attól, hogy szeretsz játszani. A te stílusodat csak te ismered. Függ a csapattársaktól. ha ellemingezik az egész banda balra, nincs értelme mondjuk egy jó, jobboldali pontra menned egyedül, amikor várhatóan 6-7 tank jön majd arra. Ezért ilyet nem lehet mondani, hogy melyik pályán hova menj.
Felszerelések: Egy med sebességével bíró heavy, nem valami jó, inkább középszerű páncéllal és jó ágyúval. Aki rá szokott rontani az ellenfélre, annak töltésgyorsító, fokozott szellőzés, vertikális stabilizátor.
Ha inkább hátul szeretsz maradni és lesipuskáskodni - mert ilyen is van, akkor töltésgyorsító, csigaszem, álcahálót is pakolhatsz rá, de szerintem elenyésző kisebbség játszik vele így.
Az elemzésben jól leírták, hogy hogy és miként tudsz vele érvényesülni. Kísérd a többi tankot. Ahol campfest van, ott pedig második vonalból snipeolj.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Artyom1986

9 éve 10 hónapja #161047 Írta: Hunyadi_Loveszdandar
Megválaszolva: Hunyadi_Loveszdandar

Nem értem a problémádat.

Tehát komolyan gondolod, hogy AT15-tel eldöntöd a T9-es csatákat, T54 protóval, ISU-val, Caernarvonnal a T10 csatákat... Nézd, ha ebben nem látod, hogy mi a probléma. Akkor teljesen fölösleges tovább beszélgetnünk.

Tudod viszont a probléma az, hogy vannak esetleg kezdő játékosok, akik el is hiszik, csak hát lazán félrevezeted őket... ez viszont szomorú.

9 éve 10 hónapja #161050 Írta: Artyom1986
Megválaszolva: Artyom1986

Artyom.

Pozíció: Függ attól, hogy szeretsz játszani. A te stílusodat csak te ismered. Függ a csapattársaktól. ha ellemingezik az egész banda balra, nincs értelme mondjuk egy jó, jobboldali pontra menned egyedül, amikor várhatóan 6-7 tank jön majd arra. Ezért ilyet nem lehet mondani, hogy melyik pályán hova menj.
Felszerelések: Egy med sebességével bíró heavy, nem valami jó, inkább középszerű páncéllal és jó ágyúval. Aki rá szokott rontani az ellenfélre, annak töltésgyorsító, fokozott szellőzés, vertikális stabilizátor.
Ha inkább hátul szeretsz maradni és lesipuskáskodni - mert ilyen is van, akkor töltésgyorsító, csigaszem, álcahálót is pakolhatsz rá, de szerintem elenyésző kisebbség játszik vele így.
Az elemzésben jól leírták, hogy hogy és miként tudsz vele érvényesülni. Kísérd a többi tankot. Ahol campfest van, ott pedig második vonalból snipeolj.

Értem,értem köszönöm szépen a válaszodat! :) Még annyit kérdeznék,hogy a löveg pontosságán mivel tudnék "javítani" Bia,Snap shot? Meg gyakran előfordul,hogy "beragad" a torony :D Nem csak nálam ugye?

9 éve 10 hónapja #161053 Írta: Kopasz
Megválaszolva: Kopasz

Sziasztok!

Fcm 50t-ről szeretnék kérdezni,tudom,hogy van elemzés!
Szóval mik rá az ajánlott legénységi képzettségek?
Az ágyú "pontossága" a legzavaróbb,sokszor megy alá/fölé a lövésem úgy hogy teljesen összeszűkült a célkör.
Felszerelést szellőzés és töltésgyorsító mellé mi kéne 3.nak?
Továbbá melyik pályán kb hova kéne menni,tudom hogy nagyon hülye kérdés :oops:

Szia.
Amit használok rajta - töltésgyorsitó, venti, vstab.
Skillek -1, parancsnok 6 érzék a többinek javitás. 2, bia mindenkinek. 3, vegyes skillek.
Ha a nehéz tankokkal megyek csakis támogató üzemmódban. "Medes útvonalon" már bátrabban megyek előre, de arra vigyázok, hogy ne én legyek első vagy második akit szpotolnak. Páncél nem jó, de épp tegnap sikerült egy acélfalas kört gurulni. Arra is volt példa, hogy 2700 pácéláltal felfogott sebzést sikerült összeszedni (noob is3-tól).
Ha lehet úgy mondani, hogy "medesen" akkor medesen használd.
u.i ha nagyon távoli célpontra lősz (+300,350m) probálj meg egy kicsit alá célozni. Ilyen távolságon azt vettem észre, hogy hajlamos a lövedék a célzókereszt fölé menni.

9 éve 10 hónapja - 9 éve 10 hónapja #161055 Írta: HUN_Sector

Értem,értem köszönöm szépen a válaszodat! :) Még annyit kérdeznék,hogy a löveg pontosságán mivel tudnék "javítani" Bia,Snap shot? Meg gyakran előfordul,hogy "beragad" a torony :D Nem csak nálam ugye?

Sőt, a wiki szerint nagyon hajlamos az ammorackre is.

A torony beragadás ellen semmit sem tudsz tenni, maximum kis és nagy javítót viszel magaddal, de ez nem tanácsos. Mivel akkor vagy elsősegélykészleted nem lesz, vagy porig éget a legkisebb tank is tűzoltókészülék nélkül.
(A nagy javító pedig csak a javítási sebességre ad +10%-ot, illetve mindent javít egyszerre ami sérült)

A 6. érzék és a BIA alapkövetelmény. Amíg a legénységnél megy a bia, addig a parancsnokon mehet a 6. érzék. Aztán a második skillnél parancsnoknál is a bia, a legénységnél pedig válogass a releváns skillek közül.
Harmadik körben tedd rájuk a javítást. De persze egyéne válogatja. A 6. érzék azonban első körben legyen meg.
Azok a skillek amik javítják a pontosságot: sima utazás (smooth drive - vezető), pillanatkép (snap shot - lövész). Én a rádiókezelőnek adnék egy rádió erősítést is (pl. situational awareness - amivel 3%-al messzebb láthatsz el, vagy a relaying (ami 10%-al növeli a rádiód vételi hatótávját) mivel második vonalbeli vagy.

9 éve 10 hónapja - 9 éve 10 hónapja #161056 Írta: HUN_Sector
Hunyadi_Loveszdandar: A tapasztalataimat mondom, amit látok. A velem szakaszban harcoló klántársak révén, a saját tankjaim által megtapasztaltak szerint.
Ha olyan ember kezében van, aki ismeri a tankját, ismeri a pályát, az nem eldönti, hanem erősen befolyásolja a csata menetét. Eldönteni egy tank sem képes még a saját tierjét sem, mert 15 ellenfél ellen egyedül mit sem ér az ember.
De ha tudja hogy mit csinál, akkor oroszlánrésze van a végkifejletben.

S vannak az említett tankok, akik érvényesülhetnek a magasabb tierben. Pl at AT15 remek kis eszköz, ha egy falat félig magad elé kapsz. A gyorsan tüzelő ágyúja remekbe szabott, nem csak t8-ban, t9-ben is hatékony.
Az ISU-val bármikor megyek t10-be, ha a szakasztársak 10-est szeretnének játszani de nem akarok tizest vinni. 286 pennel szinte nincs tank, amely problémát okozna neki. A sebzése jó, számottevően sebez.
Az RHM-et is imádja mindenki. Mert nem gond neki, ha tier 9-10-be megy. Apró, tornyos, nagyon jó ágyúval.

Ellenben egy t44 pl. még nyolcasban sem egy befolyásoló tényező. Egy tigris 2 sem az tier 9-ben.
Erre gondoltam, mikor a fentieket írtam és kiemeltem pár olyan tankot, melyek feljebb is hatással vannak a meccsre.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Rallyefan81

9 éve 10 hónapja - 9 éve 10 hónapja #161057 Írta: Kopasz
Megválaszolva: Kopasz

[

Sőt, a wiki szerint nagyon hajlamos az ammorackre is.

233 csata alatt nekem nem volt több 3-4 alkalomnál. Torony talán egyszer ragadt be, talán 3x kigyujtottak, de automatát használok. Számomra meglepő, hogy nálam szinte egyáltalán nem jelentkeznek ezek a problémák.
Lelkileg fel is készültem a modul sérülésekre, amikor megvettem.
Szinte semmit nem tapasztaltam ezekböl még 75% legénységgel sem. Szerencsés vagyok.
szerk. de ha az arty befigyel, akkor neked reszeltek :lol:

9 éve 10 hónapja #161058 Írta: HUN_Sector
Nekem a type volt ammorackes anno. Aztán kapott egy vizes lőszerrekeszt, azóta talán 1 ammorackem volt mondjuk ezer csata átlagában.
A wiki nem nagyon frissül, így lehet, egy jóval korábbi verzió állapotát írták még oda.

9 éve 10 hónapja - 9 éve 10 hónapja #161059 Írta: Ergil
Megválaszolva: Ergil

A 6. érzék és a BIA alapkövetelmény. Amíg a legénységnél megy a bia, addig a parancsnokon mehet a 6. érzék. Aztán a második skillnél parancsnoknál is a bia, a legénységnél pedig válogass a releváns skillek közül.
Harmadik körben tedd rájuk a javítást. De persze egyéne válogatja. A 6. érzék azonban első körben legyen meg.
Azok a skillek amik javítják a pontosságot: sima utazás (smooth drive - vezető), pillanatkép (snap shot - lövész). Én a rádiókezelőnek adnék egy rádió erősítést is (pl. situational awareness - amivel 3%-al messzebb láthatsz el, vagy a relaying (ami 10%-al növeli a rádiód vételi hatótávját) mivel második vonalbeli vagy.

Ez egy érdekes skill plan. BIA úgy, hogy nincs meg mindenkinek? Nem sok értelme van. Akkor már inkább camo vagy más, addig, amíg nem reseteli.
Miért nem jó a szokásos 6 érzék, plusz pontosság skillek / biztonságos elhelyezés és utánna másodiknak a BIA?

9 éve 10 hónapja #161061 Írta: Ergil
Megválaszolva: Ergil
Egyébként van egy érdekes trükkje az FCM legénységének. Én az 50-100 ból hozott 50B legénységét futtatom benne, ahol a rádióst aki töltő is egyben nem tudom töltőnek rakni az FCM-ben, vagyis nem tudom használni a biztonságos elhelyezés skilljét. Kénytelen voltam az AMX M4 45 -ből megmaradt extra tagot töltőnek használni és újra kitanítani.

9 éve 10 hónapja #161062 Írta: Morphelo
Megválaszolva: Morphelo

Ez egy érdekes skill plan. BIA úgy, hogy nincs meg mindenkinek? Nem sok értelme van. Akkor már inkább camo vagy más, addig, amíg nem reseteli.
Miért nem jó a szokásos 6 érzék, plusz pontosság skillek / biztonságos elhelyezés és utánna másodiknak a BIA?

Bia akkor aktivizálódik, ha minden legényéségi tagon 100%-os (parancsnokon is). Így első skillnek nem szabad felrakni.
Bia-t akkor érdemes leosztani ha már a legénységen fejlődik a 3. skill. Újraleosztásnál elsőnek 100% 6. érzék, majd 100% bia. Addig nem szabad felrakni a skillt.
Sőt a fejlesztés alatt álló skillnél nagyon kell figyelni, hogy olyan legyen kiválasztva, ami egyből aktivizálódik, nem csak 100%-on. Ilyen pl. camo, javítás ,stb.

9 éve 10 hónapja - 9 éve 10 hónapja #161063 Írta: HUN_Sector
Hoppácska, nem tudom merre kalandoztak a gondolataim. Valóban. Lehet a 100%-ra húzás xp mennyisége forgott csak a fejemben, amikor írtam, aztán belekavarodtam.
Elsőnek 6. érzék, az stimmt. Én a többi tankomon ilyenkor látótávnövelőket szoktam alkalmazni, pl a rádiósnak, vagy javítást, bár nem szoktam permatracken maradni, meg az egy kis javító elég szokott lenni egy csatában. Ezek lemennek az első körben.
Aztán bia, mint 2. kör. Csak itt szokott lenni az a kellemetlenség, hogy a a prancsnoknak van a látótávolság növelő skillje, aminek nehéz ellenállnom. 5 % plusz, vagy lássak el még 30-50 méterre? Így vacillálok mindig a kettő között. Harmadiknak viszont már nagyon lassú lenne kihúzni a bia-t, ezért jellemzően igen, itt kapja meg mindenki ezt.
Harmadiknak meg s jelfogás, sima utazás, pillanatkép és társai.

Bocsi, rosszul írtam le az előbb őket.

Hozzáteszem, aranyért nem szoktam resetelni a skillfát, így ezért ez nálam a menete.

9 éve 10 hónapja - 9 éve 10 hónapja #161115 Írta: viktor9421
Megválaszolva: viktor9421

Hoppácska, nem tudom merre kalandoztak a gondolataim. Valóban. Lehet a 100%-ra húzás xp mennyisége forgott csak a fejemben, amikor írtam, aztán belekavarodtam.
Elsőnek 6. érzék, az stimmt. Én a többi tankomon ilyenkor látótávnövelőket szoktam alkalmazni, pl a rádiósnak, vagy javítást, bár nem szoktam permatracken maradni, meg az egy kis javító elég szokott lenni egy csatában. Ezek lemennek az első körben.
Aztán bia, mint 2. kör. Csak itt szokott lenni az a kellemetlenség, hogy a a prancsnoknak van a látótávolság növelő skillje, aminek nehéz ellenállnom. 5 % plusz, vagy lássak el még 30-50 méterre? Így vacillálok mindig a kettő között. Harmadiknak viszont már nagyon lassú lenne kihúzni a bia-t, ezért jellemzően igen, itt kapja meg mindenki ezt.

Hozzáteszem, aranyért nem szoktam resetelni a skillfát, így ezért ez nálam a menete.

bocs hogy beleszólok de szerintem a BIA 5%-a többet fog növelni a látótávon mint a parancsnok 3%-os látótáv növelő képessége
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Morphelo

9 éve 10 hónapja #161119 Írta: Hunyadi_Loveszdandar
Megválaszolva: Hunyadi_Loveszdandar

bocs hogy beleszólok de szerintem a BIA 5%-a többet fog növelni a látótávon mint a parancsnok 3%-os látótáv növelő képessége

A kettő nem ugyan az, a recon a nominal módosítjaz a BIA az effective skill level értéket.
Venti nélkül a reconnal 408méter, BIA-val 408.57méter a látótáv. A különbség elhanyagolható. Viszont ha van venti az FCM-en, akkor reconnal: 417.15m, BIA-val: 417.14m a látótáv. A különbség elhanyagolható, de vegyük észre, hogy már a reconnál az előny. Ha kapnak arany fogyót a legények a venti mellé, akkor reconnal: 435.51m vs BIA: 434.29m. Recon mellé situation awareness a rádióson: 452.03m vs BIA: 434.29m Ez már jelentős különbség.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: HUN_Sector

Téma: OFF topik

• fabyzol3 profilkép
    • Örömködő (2)
    • S mivel a szeptember sem múlhat el GM nélkül,...
    • Írta: fabyzol3
    • 4 órája 15 perce ezelőtt
    • Mikroby profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Kedves Bagó!  Nem Bobitusz hergel, hanem te a...
    • Írta: Mikroby
    • 6 órája 27 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• Shunz profilkép
    • Adminok figyelmébe (2)
    • Aki szeretne egy Lansen C-t ingyen Twitch-ről!!!...
    • Írta: Shunz
    • 1 órája 5 perce ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 4 napja 3 órája ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 5 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 2 hete 4 órája ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 2 hónapja 1 napja ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.