Sziasztok!
Ez a cleverland által már beharangozott új francia tank később kapható lesz ha lejár ez a hónap.. vagy ez is elfog tűnni mint a 8-as német td? Mert simán a shopból jobban érdekelne a dolog..
Aztán bia, mint 2. kör. Csak itt szokott lenni az a kellemetlenség, hogy a a prancsnoknak van a látótávolság növelő skillje, aminek nehéz ellenállnom. 5 % plusz, vagy lássak el még 30-50 méterre? Így vacillálok mindig a kettő között. Harmadiknak viszont már nagyon lassú lenne kihúzni a bia-t, ezért jellemzően igen, itt kapja meg mindenki ezt.
Harmadiknak meg s jelfogás, sima utazás, pillanatkép és társai.
bocs hogy beleszólok de szerintem a BIA 5%-a többet fog növelni a látótávon mint a parancsnok 3%-os látótáv növelő képessége
Na azért ez nem egészen igy van
A látótáv növelő megadja a 3% plusszot, a látótávra.
Viszont a BIA 5%a a tényleges képességre csak kb 2.5%ot ad, épp ugy ahogy a ventillátor 5%-a is csak annyit ad kb. a gyakorlatban.
Viszont a bia még ad egy csomó egyéb plusszot is, uh jobban megéri, javitásra, álcára, célzás, töltés, mindent javit. 2.5%ot
Ez engem is érdekelne. Nem úgy volt, hogy a JT 8.8 lecserélésére szánták a Kanone-t és következő patch-el jön a shopba és in-game is meg lehet venni majd?
9 éve 10 hónapja - 9 éve 10 hónapja#161208Írta: Artyom1986
Megválaszolva: Artyom1986
Köszönöm szépen a segítséget mindenkinek!Kezd tetszeni
No és még egy hülye kérdés,az Amx 50 100 legénységem van az Fcm-ben és a rádiósnak van biztonságos elhelyezés képessége ez most érvényes az Fcmre vagy nem,mivel ugye ebben van külön töltő is
Ez engem is érdekelne. Nem úgy volt, hogy a JT 8.8 lecserélésére szánták a Kanone-t és következő patch-el jön a shopba és in-game is meg lehet venni majd?
Nem.A jt 8.8-ast a scorpioval akarták kiváltani,érdekes,hogy arról nincs semmi hír.
Köszönöm szépen a segítséget mindenkinek!Kezd tetszeni
No és még egy hülye kérdés,az Amx 50 100 legénységem van az Fcm-ben és a rádiósnak van biztonságos elhelyezés képessége ez most érvényes az Fcmre vagy nem,mivel ugye ebben van külön töltő is
Bár fogalmam sincs, valószínűleg ott nem érvényes.
De elvileg a skill ikonján látod, hogy aktív-e. Minden skill, ami nem aktív (pl nem érte el a 100%-ot) az halványabb jóval.